Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-36%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hermès Calèche

De geur +

Een absolute klassieker bij vrouwengeurtjes - Hermès Calechès

Hermès Calèche is een vrouwengeur gepubliceerd in 1961, die nu een genuine-klassieker is geworden onder vrouwengeuren. De bloemige geur, die fascineert met zijn sensuele, subtiele aldehyde karakter, werd gelanceerd als eau de parfum en eau de toilette en werd ontwikkeld door parfumeur Guy Robert. Hermés Caléche is een onderscheidende vrouwelijke en sensuele geurencompositie, die schoonheid en vrouwelijkheid combineert met een buitengewone vrouwengeur. Dit wordt ondersteund door een zeer weelderige parfumcompositie, die typisch is voor de parfumcreaties van de jaren' 60.

Het prelude wordt gevormd door een samenspel van verschillende groene noten, citrusaroma's zoals citrusvruchten als citroen en mandarijn, oranjebloesem en cipres. In het centrum ontwikkelt Caléche zijn bloemige geurkarakter, dat gedomineerd wordt door Iris en rozenbloesems. De geur van de Hermés wordt gecompleteerd door een tamelijk houtachtige en kruidige basisnoot van muskus, cederhout en sandelhout, die de samenstelling een verleidelijk aroma geeft.

Voor de great populariteit van de geur is Hermés Caléche in de loop der jaren door een aantal verschillende geuren geherinterpreteerd. Caléche Fleurs de Mediterranee, Caléche Eau-Délicate en de jeugdige, speelse geuren van Kelly Caléche zijn maar een paar van de vele geuren die rond het origineel zijn ontstaan.

Kopnoten:
aldehyde
Bergamot
Mandarijn
Neroli
Sinaasappelbloesem
Citroen
Cipres
Hartnoten:
Gardenia
Iris
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Roos
Ylang Ylang
Basisnoten:
Amber
Eikenmos
muskus
Sandelhout
Tonkaboon
Vetiver
Ceder
Parfumeur:
Guy Robert
Jaar van uitgave:
1961

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hermès Calèche met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Stakill1965
unieke geur

Wat een geluk dat ik deze geur heb gevonden. Ik kan meteen niet meer zonder. Beveel gem geheel graag verder aan. Klassieke geur met heel veel stijl.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten