Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Hermès Jour d'Hermès

De geur +

Hermès Jour d' Hermès - een geurenreeks die ruikt naar een bloeiende schoonheid.

Het parfum Hermès Jour d'Hermès overtuigt door zijn sterk bloemig parfumkarakter. De parfumeur transformeert het thema "dag en vrouw" vakkundig tot een uniek geurgevoel. Het is een verklaring voor de schoonheid van een ontluikende vrouw. Zoals een bloem elke ochtend opent met de eerste zonnestralen en haar adembenemende schoonheid presenteert, zo schijnt de schoonheid en elegantie van een vrouw elke ochtend opnieuw.

Deze onvergelijkbare geur betovert met een verfijnd samenspel van fruitige, houtachtige en overwegend bloemrijke akkoorden, geopend door een hesperidisch akkoord van citroen en grapefruit. De frisse klanken combineren in de topnoot met waterige noten tot een citroen fris aroma. Het hart wordt gedomineerd door de betoverende geur van gardenia, die samen met de bloemige klanken van witte bloemen tot een bloemige geur akkoord. De hartnoot wordt verfijnd door groene accenten. Fluweelzachte muskus en houtachtige noten ronden de compositie af en komen in de basis tot hun recht.

Deze vrouwengeur, gelanceerd in 2013, staat voor absolute vrouwelijkheid. Het aangename aroma doet denken aan een bloeiende bloementuin en omhult de drager in een bedwelmende bloemenzee. Het weerspiegelt vakkundig de betoverende schoonheid en fascinerende mysterie van een vrouw. De Hermès Jour d'Hermès geur is beschikbaar als een uitgebreide geur en verzorging serie. De collectie bestaat uit sprays en navulflessen voor de productsoorten Eau de Parfum, Gardénia Eau de Parfum, Absolue Eau de Parfum, Deodorant fles, Body Lotion, een zakverstuiver en een exclusieve set met Eau de Parfum en Body Lotion.

Kopnoten:
Citroen
Grapefruit
Waternoten
Hartnoten:
Gardenia
Geparfumeerde erwten
Groene Accenten
Witte bloemen
Basisnoten:
muskus
Houtachtige noten

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hermès Jour d'Hermès met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Subjecome van 26. augustus 2014
Superarfum

Absoluut topparfum. Kenmerkt zich vooral doordat men maar heel weinig hoeft te gebruiken. Heb het parfum al vaak aanbevolen. Erg goede prijs ook.

Commentaar Therithe van 01. augustus 2014
Echt geniaal

Het parfum vind ik helemaal top. Voor mij is belangrijk dat ik het ook iedere dag kan dragen omdat ik niet voor iedere gelegenheid een ander parfum wil. Heb geen spijt van de aankoop!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-45%1