Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-36%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hermès Kelly Calèche

De geur +

Hermès Kelly Calèche, de bloemrijke vrouwengeur

Met de Kelly Calèche geurenserie smeedt Hermès een link naar de wortels van het bedrijf. Het begon allemaal met lederwaren van hoge kwaliteit - en dus is leer ook een van de belangrijkste geurnoten van dit eau de parfum en eau de toilette. Het is geen toeval dat de naam van het assortiment verwijst naar de beroemde Kelly Bag, een klassieker onder de handtassen, en de Calèche. Deze traditionele koets met één paard vormt het logo van het bedrijf en doet denken aan de oorsprong als zadelmakerij.

Calèche is ook de naam van een klassieke Hermès geur uit 1961, waarvan de bloemige noten worden geciteerd door Kelly Calèche. In de lichte topnoot worden lenteachtige lelietjes-van-dalen en narcissen afgerond door de citrusachtige, fruitige noten van grapefruit. De hartnoot combineert bloemige, licht zoete roos en tuberoos met de zachte geur van fijn leer. Poederachtige iris rondt dit elegante en verleidelijke parfum af.

Kelly Calèche doet denken aan het fijnste lams- en kalfsleder, waarvan het enigszins ruwe karakter harmonieus wordt verzacht en verrijkt door de bloemige geurelementen. Een vrouwelijke, maar niet kitscherige, ingetogen sensuele geur voor alle gelegenheden. Zelfbewuste vrouwen met een sterke en vrouwelijke kant zullen zichzelf vinden in Kelly Calèche.

Kopnoten:
Narcis
Lelietje-van-dalen
Grapefruit
Hartnoten:
Tuberoos
Roos
Basisnoten:
Iris
leder
Parfumeur:
Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:
2007

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hermès Kelly Calèche met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Hadioncoulne1983
*********heerlijke geur*********

Hermes heeft hier echt een topcreatie gemaakt. Ik vind echter alleen de eau de toilette lekker, de parfum niet zo. Een geniale geur.

Commentaar van Betwou
Hermès Kelly Calèche

Producten van Hermès zijn niet goedkoop, maar bij Easycosmetic zijn de prijzen ene heel stuk voordeliger dan in de winkel. Weer iets aan mijn collectie kunnen toevoegen!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten