Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-36%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hermès Eau de Citron Noir

De geur +

Het water van de zwarte citroen

Delicate en krachtige noten in een elegante mix. Dit is een goede manier om de citrusachtig-houtachtige unisex geur Hermès Eau Citron Noir, gelanceerd in 2018, te beschrijven. Maar zoals altijd bij Hermès zit er zoveel meer achter en in de diepblauwe flacon. Waarom zou de geur anders Hermès Eau Citron Noir heten, "Water van zwarte citroen"?

Parfumeur Christine Nagel combineert zwarte citroenen, die een onmiskenbare frisheid, scherpte en rokerige noot brengen, en Calabrische citroenen voor de eau de cologne Hermès Eau Citron Noir. Zwarte citroenen zijn gedroogde Noomi Basra, Irakese limoenen. Ze hebben een heel bijzondere smaak die vrij ongebruikelijk is.

De rokerige smaak wordt aangevuld door zwarte thee uit Ceylon, die natuurlijk perfect samengaat met de citroen. Alles wordt afgerond met elegant hout uit Paraguay, dat rijk is aan natuurlijke oliën. Het hout is hier echter geen onopvallende achtergrond, het heeft een duidelijke en uitgesproken aanwezigheid waar je wel van moet houden.

Fruitige, aromatische en licht harsachtige smaken nemen je niet alleen mee op een olfactorische reis rond de wereld. Ze nodigen je ook uit om te speculeren over de inspiratie. Wat wel zeker is, is dat Hermès Eau Citron Noir een heerlijke geur is voor de zomer en alle andere warme dagen van het jaar. Het feit dat de levensduur en sillage van Hermès Eau Citron Noir bovengemiddeld zijn voor een eau de cologne is te verwachten van Hermès. En het luxelabel voldoet aan alle eisen voor een geur van hoge kwaliteit, gemaakt van eersteklas ingrediënten.

Kopnoten:
Calabrische citroen
Hartnoten:
Ceylonese zwarte thee
Basisnoten:
Paraguayaans hout
Parfumeur:
Christine Nagel
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hermès Eau de Citron Noir in vergelijking met de SRP