Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-38%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hermès Un Jardin sur la Lagune is een bloemig-houtige geur die zowel dames als heren meeneemt naar een levendige en toch rustige tuin.

Een droomtuin, waarin men zich kan terugtrekken en zichzelf hervinden.

Hermès Un Jardin sur la Lagune goedkoop kopen

De geur +

De geur van een verborgen tuin

De bedwelmende geur van een mysterieuze tuin omgeven door muren, midden in de zoute lagune van het Lido, inspireerde Hermès de geur ervanHermès Un Jardin sur la Lagune . Uitgegeven in maart 2019, deze unisex geur uit de Hermès Jardin geurenreeks vertelt over de reis naar het Venetië eiland Giudecca, waar, verscholen achter de muren, een tuin wacht.

Geopend met een zoete magnolia geur, ademen Madonna Lelies hun aroma, vergezeld van nuances van zeeasperges, klavertjes en samphiren, die warmte afgeven. Ze zijn omgeven door water-houten geuren die tegelijkertijd hun bed vormen. Hermès -De hoofdparfumeur Christine Nagel, die deze buitengewone geur heeft gecreëerd, vertelt het verhaal van haar persoonlijke ontmoeting met de tuin van Eden, die in 1880 door Heer Eden op het eiland Giudecca bij Venetië werd aangelegd en die in het geheim stil bloeit. Hermès Un Jardin sur la Lagune Zoute en ruwe ozon- en houtnoten spoelen door het expressieve boeket heen. Magnolia geuren worden meestal gekenmerkt door sterke persoonlijkheden waarvan de schoonheid Hermès Un Jardin sur la Lagune gericht is op hun schoonheid. Als een afgelegen tuin trotseert haar magie de golven van het dagelijks leven om haar heen. De uniseksgeur Hermès Un Jardin sur la Lagune werd ook uitgestraald als douchegel en bodylotion.

Basisnoten:
pittosporum
witte lelie
Magnolia
zeebries
houtige geuren
Parfumeur:
Christine Nagel
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hermès Un Jardin sur la Lagune in vergelijking met de SRP