Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-27%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Op Hermès reis gaan: Hermès Voyage d'Hermès is gemaakt door Jean-Claude Ellena. Hij creëerde een uniek parfum vol tegenstrijdigheden.

Akkoorden van kardemom, kruiden, thee en muskus ontmoeten bloemen, citroen en hout. Een fascinerende geurreis die man noch vrouw zo snel zal vergeten.

Hermès Voyage d'Hermès goedkoop kopen

De geur +

Hermès Voyage d' Hermès, de bloemrijke uniseks geur.

Met Hermès Voyage d'Hermès neemt het Franse luxelabel Hermès u mee op een zeer bijzondere geurreis. De aantrekkelijke lichte uniseks geur betovert met zijn houtachtige geur, een bloemig karakter en een vleugje musk. Voyage d'Hermès werd in 2010 opgericht door de Franse parfumeur Jean-Claude Ellena, die al jaren verantwoordelijk is voor de creatie van Hermès parfums.

De Voyage d'Hermès wordt geopend door een verkwikkende topnoot van citroen, diverse specerijen en kardemom. In de hartnoot ontvouwt het eau de toilette een verfrissend lichte geur van witte bloemen, groene thee en de geurcomponent Hedion. Hedion is een zeer zuivere en heldere synthetische geur ontwikkeld door parfumfabrikant Firmenich. De geurcomponent zorgt niet alleen voor een verfrissend en licht aroma, maar ook voor een langdurige hechting van de aroma's. De Voyage d'Hermès wordt afgerond door een kruidige basisnoot van verschillende houtsoorten en een vleugje musk.

Het bijzondere van Voyage d'Hermès is dat het zowel vrouwelijke als mannelijke geurelementen combineert, die even aantrekkelijk en aantrekkelijk zijn voor beide seksen. De bijzondere lichtheid van de Eau de Toilette maakt van de Voyage d'Hermès een ongecompliceerde, veelzijdige en bijzondere geur.

Kopnoten:
Citroen
Kruiden
Kardemom
Hartnoten:
Groene Thee
witte bloesems
Groene Accenten
hedion
Basisnoten:
muskus
licht hout
Parfumeur:
Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:
2010

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hermès Voyage d'Hermès met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar van Witer1985
Perfecte deo

Perfecte deo, ook voor dames! Bestelling was heel easy, prijs was goed en de levering op tijd... Wat wil je nog meer. Ik beveel easy cosmetics graag verder aan.

Commentaar van Sooked83
heerlijke unisexgeur

Ik ben normaal niet zo'n parfymtype, maar deze geur was ik meteen enthousiast over. Ik draag hem niet dagelijks, maar wel als ik uitga. Heb al verschillende positieve reacties gekregen. Ben er blij mee.

Commentaar van Tasootoor
top!

Prima kwaliteit, geweldige unisex geur, langhoudend, fris. Is de prijs meer dan waard. Ik wordt er vaak op aangesproken. Prima om de originele fles bij te vullen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hermès Voyage d'Hermès in vergelijking met de SRP