Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-37%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een verborgen paradijs hoog boven de stad: Hermès Un Jardin sur le Toit maakt deel uit van de Le Jardins-collectie van het Franse luxelabel en is opgedragen aan de daktuin van het Hermés-huis in Parijs.

Jean-Claude Ellena, Hermés' huisparfumeur, was verantwoordelijk voor de creatie van de frisse, groene geur, die hij samenstelde uit appel, basilicum, peer, gras, compost, magnolia en roos.

Hermès Un Jardin sur le Toit goedkoop kopen

De geur +

Aromatisch en fruitig: de geur van de Hermès Un Jardin sur le Toit.

Hermès Un Jardin sur le Toit is de vierde uniseksgeur in de geurserie Hermès' Jardin. Het werd in 2011 geïntroduceerd. Het geurconcept is zo verfrissend en licht, zo evenwichtig en onopvallend dat het zowel bij vrouwen als mannen populair is. Un Jardin sur le Toit betekent "daktuin". En dergelijke daktuinen zorgen niet alleen voor een goed klimaat in de stad, maar ook voor een heel bijzondere geurige sfeer. Hermès Un Jardin sur le Toit is aromatisch als een weelderige daktuin na een warme zomerregen. Een lichte bries blaast zomerse aroma's in de neus, die een euforische stemming en nieuwe energie creëren.

De stedelijke samenstelling geeft een geurboeket van groene appel, vers gemaaid gras en kruidige peper in de topnoot. Het hart kietelt de neus met een licht bloemig-fruitige noot van magnolia, roos en groene peer. Tot slot biedt de basisnoot, die ons tot op de dag van vandaag vergezelt, een verrassende finale van eikenmos, rozemarijn en de geur van vochtige aarde.

Hermès Un Jardin Sur Le Toit is ontworpen voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een uitzonderlijke geur. Als u de geur in zijn zeer lichte versie wilt uitproberen, kunt u Hermès Un Jardin sur le Toit als bodylotion aanbrengen. Hermès Un Jardin Sur Le Toit is uniseks en universeel - net als de andere drie geuren uit de Jardin-serie van het gerenommeerde Franse modehuis Hermès. Ze herinneren ons allemaal aan heel bijzondere tuinen en hun geuren over de hele wereld: Un Jardin Après la Mousson - een tuin na de moessonregen, Un Jardin en Mediterranée - een tuin in de Middellandse Zee en Un Jardin sur le Nil - een tuin aan de Nijl.

Kopnoten:
Appel
gras
Peper
Hartnoten:
Magnolia
Roos
Peer
Basisnoten:
Eikenmos
Rozemarijn
vochtige aarde
Parfumeur:
Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:
2011

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hermès Un Jardin sur le Toit met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Veng1969
Parfum van 2014!

Een onbezorglijk lichte geur die zeer lang aanhoudt en je in een heerlijke geur hult. Ik ben heel erg enthousiast en moet me bij het opbrengen altijd een beetje inhouden. In combinatie met de lotion voor mij de geur van 2014!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hermès Un Jardin sur le Toit in vergelijking met de SRP