Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-36%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hermès Eau des Merveilles is een magische, houtachtig-kruidige geurcompositie voor vrouwen die dromen van magie en toch met beide benen op de grond staan.

Hoewel Nathalie Feisthauer en Ralf Schwieger grotendeels hebben afgezien van bloemige noten, is het "wonderwater" een bijzonder vrouwelijke geur geworden.

Hermès Eau des Merveilles goedkoop kopen

De geur +

De magische Hermès Eau des Merveilles van Hermes is een vuurwerk van emoties

De buitengewone vrouwengeur Hermès Eau des Merveilles van het luxemerk Hermès neemt de draagster mee op een mystieke reis tussen droom en werkelijkheid. Hoewel Eau des Merveilles van Hermès pure vrouwelijkheid viert, is de geur volledig vrij van traditionele bloemige of rooskleurige noten. De geur van Hermès, die inmiddels een klassieker is geworden, is ontworpen voor een zelfbewuste vrouw die precies weet wat ze wil en het zat is om iedereen tevreden te stellen.

Ze drukt dit uit met een kruidige geur die beweegt tussen houtachtige noten en een onmiskenbaar sensuele amber, zonder af te glijden naar vulgariteit.Het basisidee van de flamboyante Hermès Eau des Merveilles is gebaseerd op een warm amber-hout akkoord. Zoute noten, die doen denken aan het heerlijke gevoel op de huid na een duik in zee, voegen opwinding en een buitengewone tinteling toe aan de complexe compositie. De geur neemt de drager mee naar een dicht bos dat zich uitstrekt langs een zeekust waar bloeiende sinaasappels een paradijselijke tuin vormen.

De topnoot van Hermès Eau des Merveilles verfrist met een sprankelende cocktail van sinaasappels en citroenen, ondersteund door kruidige elemihars. De hartnoot opent met warme amber, roze peper en peper, die wordt afgerond met een zacht viooltjesakkoord. De basisnoten zijn houtachtig en bestaan uit spar, vetivergras, ceder en eikenmos. Deze succesvolle signatuurgeur zet dus de traditionele geurpiramide op zijn kop, waarbij de typische basisnoten de eerste indruk vormen.

Kopnoten:
Parfümeur:
Ralf Schwieger, Nathalie Feisthauer
Jaar van uitgave:
2004

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hermès Eau des Merveilles met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Arachis
elixer van de zintuigen

Een mooie, warme geur voor de koelere jaargetijden. Kan ik elke vrouw aanbevelen die een bijzondere en gelukte geur zoekt. Het elixer is zeer intensief. Dus niet te veel opdoen!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hermès Eau des Merveilles in vergelijking met de SRP