Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-38%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hermès Eau des Merveilles is een magische, hout-kruidige geurcompositie voor vrouwen die dromen van magie en toch met beide benen op de grond staan.

Hoewel Nathalie Feisthauer en Ralf Schwieger grotendeels afzien van bloemige noten, is "Wunderwasser" een bijzonder vrouwelijke geur geworden.

Hermès Eau des Merveilles goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

De magische Hermès Eau des Merveilles van Hermes is een vuurwerk vol emoties.

De bijzondere vrouwengeur Hermès Eau des Merveilles van het luxemerk Hermès neemt de drager mee op een mystieke reis tussen droom en werkelijkheid. Hoewel het Eau des Merveilles van Hermès pure vrouwelijkheid viert, is het parfum volledig ontdaan van traditionele bloemige of roze tonen. Hermès is nu een klassieker en is ontworpen voor een zelfbewuste vrouw die precies weet wat ze wil en er genoeg van heeft om iedereen een plezier te doen.

Dit komt tot uiting in een kruidige geur die beweegt tussen houtachtige noten en een onmiskenbaar sensuele amber zonder in de vulgaire te glippen. Het basisidee van het flamboyante Hermès Eau des Merveilles is gebaseerd op een warm amber-houten akkoord. Zoutnoten, die doen denken aan het fabelachtige gevoel op de huid na een bad in zee, brengen spanning en een buitengewone tinteling in de complexe compositie. De geur neemt de drager mee naar een dicht bos dat zich uitstrekt langs een zeekust waar bloeiende sinaasappels een paradijselijke tuin vormen.

De topnoot van Hermès Eau des Merveilles wordt verkwikt met een sprankelende cocktail van sinaasappels en citroenen gemalen met pittige Elemi-hars. Dan opent het hart met een warme amber, roze peper, peper, afgerond met een zacht paars akkoord. De basisnoten zijn houtachtig en bestaan uit zilverspar, vetiver, ceder en eikenmos. In de succesvolle Signature parfum wordt de traditionele parfumpiramide ondersteboven gekeerd, waarbij de typische basennoten de eerste indruk vormen.

Kopnoten:
Sinaasappel
Citroen
Hartnoten:
Amber
Viooltje
Rode Peper
Zwarte Peper
Basisnoten:
Eikenmos
Vetiver
Cederhout
vuren
Parfumeur:
Ralf Schwieger, Nathalie Feisthauer
Jaar van uitgave:
2004

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hermès Eau des Merveilles met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Arachis
elixer van de zintuigen

Een mooie, warme geur voor de koelere jaargetijden. Kan ik elke vrouw aanbevelen die een bijzondere en gelukte geur zoekt. Het elixer is zeer intensief. Dus niet te veel opdoen!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hermès Eau des Merveilles in vergelijking met de SRP