Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-31%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hermès Rouge Hermès

De geur +

Een vrouwengeur met verrassing

In 2000 lanceerde het luxelabel Hermès de damesgeur Hermès Rouge Hermès om het nieuwe millennium te vieren. Zoals je zou verwachten van een geur van zo'n hoge kwaliteit, zijn de houdbaarheid en de geurlengte bovengemiddeld. Maar wat echt verrassend is aan Hermès Rouge Hermès is de bloemige en kruidige sillage, wat verrassend is voor een eau de toilette voor vrouwen.

De geur is gecreëerd door Akiko Kamei, die halverwege de jaren tachtig drie van de beste Hermès-geuren ontwierp. Ze gaf Hermès Rouge Hermès een topnoot van iris, roos en ylang-ylang. De hartnoten zijn ceder, vanille, sandelhout en hars. De eau de toilette wordt afgerond met mirre, kruiden en labdanum.

De geur is sensueel en gedurfd tegelijk. Het is gericht op vrouwen die niet wachten tot iemand de deur voor ze openhoudt, ze een boeket bloemen geeft of ze overlaadt met cadeaus. De draagsters van Hermès Rouge Hermès accepteren dit graag. Maar ze openen veel liever zelf de deuren om te zien wat erachter zit, stelen de bloemen uit de tuin en zijn zich absoluut bewust van zichzelf.

Kopnoten:
Roos
Ylang Ylang
Iris
Hartnoten:
Ceder
Sandelhout
vanille
Amber
Basisnoten:
Kruiden
mirte
Parfumeur:
Akiko Kamei
Jaar van uitgave:
1984

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hermès Rouge Hermès met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Agireve
Hermès Rouge

Prachtige compositie van Hermes. Ik ben altijd nieuwsgierig om nieuwe geurtjes van Hermes te ontdekken omdat ze allemaal speciaal zijn.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten