Meer informatie:

Het concept

De Miracle Cushion LSF 23 Foundation combineert opaciteit, vocht en breedbandige zonwering. De innovatieve formule is ontworpen als een kussen doordrenkt met make-up. Dit vergemakkelijkt de dosering en verwijdering, zodat de dekkracht ook kan worden opgebouwd afhankelijk van het huidtype of probleemgebieden. Een stevigere druk op het kussen absorbeert automatisch meer foundation, terwijl zacht persen zorgt voor een kleinere dosering en dus een zachter resultaat. Bovendien kunnen de chique blikjes eenvoudig worden bijgevuld, wat resulteert in een kosteneffectief en milieuvriendelijk navulsysteem. De zogenaamde Cushion Foundations zijn al zeer populair in Azië en worden niet alleen gewaardeerd om hun toepassing, maar ook voor hun uitgebreide verzorgende eigenschappen.
De Lancôme-versie overtuigt bovendien met hydraterende bestanddelen die voor een bijzonder aangenaam huidgevoel en een gelijkmatig resultaat zorgen. Bovendien helpt een zonbeschermingsfactor van SPF 23 de huid in het dagelijks leven te beschermen tegen schadelijke UV-straling. Bij gevoelige huidtypen kan dit niet alleen leiden tot irritatie en zonnebrand, maar ook lichte tekenen van huidveroudering veroorzaken. De startersset met blik en luchtkussen bevat ook een kleine spons applicator met praktische houder voor de vingers. Dit maakt de compacte Miracle Cushion LSF 23 Foundation ideaal voor gebruik onderweg en een alternatief voor vrouwen die geen poeder- of compact funderingen willen gebruiken. Sinds het midden van de jaren dertig is de gouden roos het logo van Lancôme. Armand Petitjean creëerde het merk en stelde hoge kwaliteitseisen aan de eerste parfumcollectie. Al snel ontwikkelde het bedrijf zijn eigen verzorgingsproducten waarvoor nieuwe texturen en productieprocessen werden onderzocht. Producten zoals Miracle Cushion laten tot op de dag van vandaag innovatieve onderzoeksbenaderingen zien met behoud van hun hoge kwaliteit, betrouwbare toepassing en duurzaamheid. Onder de beschermheerschap van L'Oréal heeft Lancôme zich niet alleen in Duitsland gevestigd als een van de marktleiders op het gebied van luxezorg en cosmetica.

Het design

Lancôme Miracle Cushion LSF 23 heeft een speciale verpakking en een relatief nieuw toepassingssysteem dat zeer populair is in Aziatische landen. De fundering zit in een kussen en kan met behulp van een applicator worden verwijderd. De druk op de spons kan worden gevarieerd om meer of minder product te absorberen. Voor een optimaal gebruik moet het kussen na een lange gebruiksperiode worden omgedraaid. De compacte blik heeft een modern design met zilverkleurige accenten en is gebaseerd op een navulprincipe waarbij de kussens gekocht kunnen worden en individueel met de fundering gevuld kunnen worden.

Het assortiment

De Stichting Lancôme Complexion Miracle Cushion LSF 23 is verkrijgbaar in verschillende tinten voor vrouwen met een zeer lichte, gemiddelde of donkere tot gebruinde teint. Naast de klassieke make-up zijn er ook de navullingen, die alleen bestaan uit de met product doordrenkte luchtkussens. Deze kunnen eenvoudig in de blikjes worden bijgevuld. De kussens kunnen tijdens het gebruik zelfs worden omgedraaid, wat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de make-up. De lichtste kleur is Lancôme Complexion Miracle Cushion LSF 23 1 Pure Porcelaine met de Refill 01 Pure Porcelaine.
De delicate beige tint heeft neutrale ondertonen en de opaciteit kan naar wens worden versterkt. Een roze beige beige is 02 rosé met de bijpassende navulling 02 beige rosé, terwijl 03 beige pèche met navulling 03 beige péche perziknuances heeft. 04 Beige Miel met overeenkomstige navulling 03 Beige Miel is iets roodder en dus ook voor vrouwen met een gebruinde huid. Afhankelijk van de druk die op de kussens wordt uitgeoefend, kan een grotere hoeveelheid fundering worden verwijderd, waardoor de dekkracht toeneemt. Alle make-ups zijn voorzien van zonwering met SPF 23, die ook beschermt tegen door licht veroorzaakte huidveroudering en zonneschade. Bovendien hydrateert de textuur en is daardoor bijzonder aangenaam om te dragen en houdt de huid soepel.