Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Na de regen, na de moesson, bloeit de tuin weer op: de groenverse Hermès Un Jardin après la Mousson maakt deel uit van de Jardin-collectie van het Franse modehuis en een creatie van de parfumeur Jean-Claude Ellena.

Hij koos onder andere gras, gember, kardemom, koriander, limoen en peper voor zijn "tuin na de moesson".

Hermès Un Jardin après la Mousson goedkoop kopen

De geur +

De Indiase moesson inspireerde deze geur

In 2008 waren alle creaties van Hermès volledig gewijd aan India. Deze hommage wordt op alle gebieden weerspiegeld. De geur Un Jardin après la Mousson van Hermès is ook geïnspireerd op India. Meesterparfumeur Jean-Claude Ellena neemt ons mee op ontdekkingsreis tijdens het regenseizoen. Je kijkt met andere ogen naar India en ontwikkelt totaal nieuwe gevoelens voor dit fascinerende land. De moesson doet India elk jaar opnieuw bloeien. De aarde krijgt terug wat het droge seizoen en de hete zon ervan hebben afgenomen. Een ware verademing van de frisse lucht uit de natuur begint, de planten ontkiemen en het frisse groen wordt door de zon in een magisch licht gehuld. Kleuren en geuren zijn puur en onvervalst.

Jean-Claude Ellena koos Kerala als de perfecte plek, waar de weelderige vegetatie samensmelt met een netwerk van waterwegen, rivieren en aarde. De geuren in Kerala worden gekenmerkt door prikkelende kruiden en exotische planten. Hij was echter op zoek naar zachtere, fijnere nuances voor zijn geurcreatie en creëerde een fris gembercitroenwater met peperakkoorden en een vineuze limoen. De geur van een bloeiende tuin is ontstaan door toevoeging van edele kruiden zoals kardemom, koriander en vetiver. Een heerlijke geurbeleving voor het voorjaar en de zomer. De geur kan zowel door mannen als vrouwen gedragen worden.

Kopnoten:
Koriander
Citroen
Limoen
Hartnoten:
Kardemom
Gember
Basisnoten:
Peper
Vetiver
Parfumeur:
Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:
2008

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hermès Un Jardin après la Mousson met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Thoody
Een echte zomergeur

Zomerse, fruitige geur met duidelijk meloen-accenten. Voor de andere jaargetijden is de "Un Jardin..." eau de toilette van Hermès beter. Mijn persoonlijke favoriet is dan de "Jardin sur le Nile"

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten