Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Lancôme Parfum

Lancôme Parfum kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

De diverse geurenwereld van de Lancôme

Lancôme Parfum is een belangrijk onderdeel van het assortiment van het luxelabel. Armand Petitjean, de oprichter van het merk, had een bijzondere voorliefde voor het creëren van geuren. De samenwerking met de parfumeur François Coty onthulde zijn natuurlijke talent, dat hij vervolgens voortdurend aanmoedigde. Met deze passie is Petitjean erin geslaagd om de specifieke geuren van diverse culturen te vangen in zijn geurcomposities. Slechts een maand na de oprichting van het bedrijf Lancôme lanceerde hij in 1935 vijf nieuwe geuren. Deze werden aan het wereldpubliek voorgesteld op de universele tentoonstelling in Brussel.

Hoewel het merk in Lancôme 1964 overging in het bezit van de cosmeticagroep L'Oréal, wordt nog steeds veel belang gehecht aan edele geurcreaties. De Lancôme parfumafdeling is onderverdeeld in dames- en herengeuren.

De geuren van de vrouwen van Lancôme

De serie Lancôme damesgeurproducten omvat ook: Trésor, La vie est belle en Ô de Lancôme .

La Nuit Trésor L'Eau de Parfum Caresse en Trésor maken deel uit van de Trésor geurenreeks. La Nuit Trésor L'Eau de Parfum Caresse betovert met een elegante, zure maar toch fruitige en zoete topnoot. Het hart is het sensuele samenspel van rozenessentie en amandelbloesem. Dierlijke en grasachtige noten ronden de geur af. Abrikozenbloesems, perzikbloesems en rozenblaadjes openen het parfum Trésor op een mooie manier. De hartnoot bestaat uit poederige, groene en zoete geurbouwstenen. Het parfum wordt gecompleteerd door dierlijke, houtachtige-balsamico, warme geurelementen.

La vie est belle en La vie est belle L'Eau de Parfum Intens van de Lancôme parfumlijn La vie est belle verleidelijk met groene, fruitige, bloemige, zachte geurelementen. De Patchoulie Essence in de parfums roept associaties op met bossen en geeft ze een licht exotisch karakter.

De Eau de Toilette Ô de Lancôme behoort tot de gelijknamige parfumserie en biedt de geurzintuigen een bloemige, citroenachtige en houtachtige, scherpe geurbeleving die vitaliseert.

De mannengeuren van de mannen van Lancôme

De Eau de Toilette Hypnôse Homme is ook online beschikbaar in de categorie Lancôme mannengeuren. De geur wordt geopend door een topnoot die fruitige, harsachtige, aromatische en kruidige geuren uitstraalt. Het hart van Lavendel Essence wordt gekenmerkt door bloemige, groene en zuiver geurende elementen. Amber, muskus en patchoeli laten Hypnôse Homme eindigen op een sensuele zachte, exotische en zoete manier.

De beste neuzen voor Lancôme parfum

De parfums in de parfumafdeling Lancôme zijn ontwikkeld in samenwerking met erkende parfumeurs. Het Lancôme parfum La Nuit Trésor L'Eau de Parfum Caresse verwent de reukzintuigen met zijn unieke samenstelling van sensuele geurelementen en brengt de roos op een verleidelijke manier in scène. Christophe Raynaud hecht veel waarde aan het gebruik van originele geurcombinaties in zijn creaties. Een van de favoriete geuren van Amandine Clerc-Marie is de roos, die het hart van de vrouwengeur vormt.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat L'Oréal de twee parfumeurs de opdracht heeft gegeven om het Lancôme parfum hun handtekening te geven. La vie est belle est belle L'Eau de Parfum Intense is geschreven door Dominique Ropion en Anne Flipo. De zoektocht van het duo naar de bijzondere geurbeleving wordt weerspiegeld in de geur die de schoonheid van het leven viert.

Elegantie en luxe in geurende vorm

De parfumcomposities van Lancôme Parfum zijn online goedkoop te kopen. De exquise geuren creëren een unieke geurbeleving die associaties oproept met luxe. De creaties in de categorie Lancôme damesgeuren staan voor sensualiteit, vrouwelijkheid en elegantie. De Lancôme mannengeur Hypnôse Homme betovert met zijn mannelijke, dierlijke charme.

Benadrukt moet worden dat de geuren niet alleen de geurzintuigen stimuleren, maar ook een visueel stimulerende werking hebben. Zo presenteert zich de La Nuit Trésor L'Eau de Parfum Caresse fles, in de vorm van een diamant die in talloze facetten schittert en versierd is met een roos die verwijst naar de geurelementen. Het ontwerp van de Hypnôse Homme fles wordt gekenmerkt door een gedraaide rechthoek en opvallende lijnen.

Beoordeling +

Commentaar Ofamidentam van 13. december 2014
Verfrissende geur

Lancôme Ô d'Azur overtuigt met zijn frisse en lichte geur die desondanks niet aan goedkope jeugdparfums doet herinneren. Een aangename geur die de hele dag aanhoudt.

Commentaar Shant1969 van 26. november 2014
Heerlijke geur voor overdag

Ik vind deze geur heerlijk en heel vrouwelijk. Aangenaam overdag te dragen omdat hij niet opdringerig is. Houdt de hele dag aan.

Commentaar Smon1968 van 02. augustus 2014
super ;-)

Ik vind het heerlijk als mijn vriend dit parfum draagt, daarom heb ik het ook voor hem weer gekocht toen het op was. De geur is zeer mannelijk, zonder te sportief te zijn. Een parfum voor mannen, niet voor jongens!

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
9 199
toepassen
vandaag tot-57%1