Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Met Lancôme Visionnaire Make-up wordt de perfecte teint in twee stappen bereikt. De gecoördineerde formule combineert twee producttypes, namelijk een proofreader en een klassieke foundation met een vloeibare textuur. Op deze manier kunnen specifieke onvolkomenheden worden verborgen en kunnen gebieden die meer dekkracht nodig hebben, worden gecorrigeerd voordat de make-up wordt aangebracht. Lancôme producten staan bekend om hun hoogwaardige en innovatieve formuleringen. Visionnaire is geen uitzondering en biedt betrouwbare dekkracht, natuurlijke kleur en verzorgende eigenschappen. Het ingesloten molecuul LR2412 helpt al bij het zichtbaar verbeteren van het uiterlijk van de huid gedurende een periode van vier weken. Zowel roodheid als schaduwen worden verminderd. De textuur bevat ook vitamine C, die bekend staat om zijn voedende en verzorgende eigenschappen.
De geïntegreerde lichtbescherming van de SPF 20 garandeert een betrouwbare bescherming tegen UV-straling in het dagelijks leven en zelfs bij zonnig weer. Tegelijkertijd wordt veroudering van de huid door licht voorkomen. Dankzij de huidverbeterende eigenschappen is make-up ideaal voor vrouwen met een volwassen huid die rimpels, vergrote poriën en lijntjes willen tegengaan. Tegelijkertijd is het 2-in-1 concept ook een praktisch alternatief voor de meer problematische huid die gevoelig is voor onzuiverheden, roodheid of littekens. De hoge opaciteit garandeert een onberispelijk resultaat en de fundering en de proofreader zijn perfect op elkaar afgestemd in kleur. Sinds de jaren dertig maakt het Franse bedrijf Lancôme decennialang deel uit van L'Oréal. Adembenemende parfums en hoogwaardige verzorging onderscheiden het assortiment, dat wordt aangevuld met uitgebreide make-up lijnen. In Love, Miracle en Hypnôse zijn slechts enkele collecties met gecoördineerde producten. Klassieke kleuren worden aangevuld door seizoensgebonden trends. Zo biedt Lancôme voor elk huid- en haartype en voor alle gelegenheden, van casual tot feestelijk, de juiste make-up. Lancôme Teint Visionnaire creëert een perfecte foundation en een onberispelijke teint.

Het design

De Lancôme Teint Visionnaire stichting bestaat uit twee producten gecombineerd in één fles. De glazen fles bevat de vloeibare make-up, die met behulp van de pompdispenser spaarzaam kan worden afgegeven. De vingers, borstels of make-up sponzen zijn geschikt voor toepassing. De fles wordt afgesloten met een zilverkleurig deksel, dat ook dient als doosje voor de corrector. De romige textuur kan worden gebruikt om probleemgebieden te verbergen.

Het assortiment

Lancôme Visionnaire Make-up is een 2-in-1 product voor vrouwen met een rijpere of problematische huid. De hoge opaciteit en de extra correctie dienen om roodheid, schaduwen, littekens of onzuiverheden te verbergen. Zo wordt een extra dekcrème overbodig. De vloeibare ondergrond kan dan op de gebruikelijke wijze worden aangebracht en gefineerd. Het bevat het huidzuiverende molecuul LR2412, dat in slechts vier weken zichtbare resultaten behaalt. Rimpels en lijnen evenals schaduwen en roodheid worden verminderd. De zonbeschermende factor en voedende vitamine C dienen als verdere bescherming van de huid en ondersteunen de anti-verouderende werking.