Meer informatie:

Natuurlijke schoonheid geperfectioneerd: Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude

De cosmetische Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude serie wil helemaal geen make-up zijn. Omdat deze stichtingen de naakte look willen vieren. Bovendien wordt de huid geperfectioneerd zonder de indruk te wekken dat cosmetica zijn gebruikt om te helpen. Deze perfecte illusie van natuurlijke schoonheid is al vele malen eerder geprobeerd, maar niemand heeft het idee zo briljant gerealiseerd als deze serie. Voor dit effect is alleen een lichte dekkracht nodig, die de teint tot 24 uur lang matteert. Deze ingenieuze formule richt zich op de eigen schoonheid van de huid, die alleen door de foundation geoptimaliseerd moet worden. De textuur is daarom ook bijzonder licht vormgegeven, wat zorgt voor een bijna ongelakt gevoel.

Voor deze grote taak werd een formule ontwikkeld die in alle opzichten nieuw en baanbrekend is. Want hier staat een unieke combinatie in het midden. Absorberende oliën en bolvormige poederdeeltjes vormen de basis van deze tot nu toe onbekende lichtheid. Om ervoor te zorgen dat elke huid van deze innovatie kan profiteren, is er ook veel zorg besteed aan het mengen van de kleuren. Dus zelfs de helderste kleuren brengen slechts een vleugje kleur, maar een enorm effect. Voor de middelste huid werd een kleurenmengeling ontwikkeld, die zeer natuurlijk en toch sterk is en ook voor de donkere huidtypes niet overdreven is, omdat de Foundation hier de teint in evenwicht brengt en haar identiteit achterlaat.

Ook in deze serie mag tijd geen rol spelen. Stress en uitputtende dagen mogen immers geen invloed hebben op het uiterlijk. 24 uur is dus het merk waar deze stichtingen met succes mee te maken hebben. Omdat de formule waterdicht en zweetbestendig is. Dit zorgt voor een perfecte look die lang meegaat en volledig natuurlijk is. Daarom is de Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude serie de beste keuze voor alle vrouwen die verlangen naar de makkelijke weg naar natuurlijke schoonheid.

Een hoekige schoonheid

Kleur en natuurlijkheid staan centraal in de Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude cosmetica serie. Daarom viel de keuze waarschijnlijk ook op een edele glazen fles, die de kostbare inhoud kan bevatten. Er is gebruik gemaakt van een vierkant ontwerp, wat de fles een zeer hoogwaardige uitstraling geeft. Het uiterlijk wordt nauwelijks beïnvloed door de dispenser. Omdat hier een mooie reductie is uitgevoerd. Dit is de kroon op de fles en toch heeft de dispenser een hoge praktische waarde. De opening is uiteindelijk precies op de inhoud afgestemd. Dus de juiste hoeveelheid make-up is meteen klaar. De schoonheid van glas en de kleur van de ondergrond wordt dan aangevuld met een nobel zwart. Deze kleur identificeert de aantrekkelijke en ook hoekige sluiting en de belettering van de container. Natuurlijk ligt de nadruk op de Lancôme belettering, want de kwaliteit moet op het eerste gezicht zichtbaar zijn. Door deze edele perfectie zal de container zeker het mooiste centrum worden.

Veel kleuren effenen de weg naar een perfecte natuurlijkheid

01 Beige Albatre is een van de helderste kleuren uit het Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude cosmetische assortiment. Deze kleur kan zelfs de meest delicate teint verlevendigen en perfectioneren. Het lichtbeige brengt zo het absolute optimum in een elegante en delicate look. Zo delicaat als het fijnste porselein, dat is 010 Beige porselein. Ook 005 Beige Ivory is zeer helder en imponeert met zijn zachte en edele uitstraling.

Slechts een vleugje donkerder is 02 Leie Roos, die vooral leeft door zijn prachtige balans van geel en rood. 007 Beige Rose voegt een vleugje roze toe aan de look die zelfs de lichtste huid een magische glans geeft. 04 Beige Nature is ook een uitstekende keuze voor alle vrouwen die een lichte huid hebben en deze willen helpen perfecter te worden. 03 Beige Diaphane treedt dan toe tot de tussenwereld. De kleur ligt precies tussen het licht- en middenkleurenspectrum. Zo krijgt de huid ook de perfectie, die niet in schemata kan worden geperst. 045 Beige Sable is gemaakt voor de medium teint, die toch lichte aspecten heeft. De medium tot lichte teint heeft vooral baat bij 05 Beige Noisette. De warme kleur heeft een bijzonder evenwichtig en verkwikkend effect.

De kleur 06 Beige Canelle staat speciaal voor frisheid en levendigheid. Deze uitgebalanceerde kleur geeft de look een extra impuls. Ook 035 Beige Doré is voor de middelste huidskleur als een eeuwige fontein van de jeugd. Want hier wordt de zon gevangen en laat het gezicht schijnen als een droom. Maar hetzelfde geldt voor 055 Beige Idéal, dat ook prachtig speelt op het klavier van kleur en licht.

10 Beige Praline is dan nog iets donkerder en even dromerig in zijn werking. Nog dieper is de Nuance 11 Muscade, die de teint tot een mysterieus diepe gloed brengt. De donkere huid in al haar schoonheid vieren is de taak van 12 Ambre, die voor dromerige resultaten zal zorgen.