Meer informatie:

Natuurlijke schoonheid geperfectioneerd: Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude

De Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude cosmeticaserie wil helemaal geen make-up zijn. Omdat deze stichtingen de naakte look willen vieren. Bovendien wordt de huid geperfectioneerd zonder de indruk te wekken dat er cosmetica zijn gebruikt om te helpen. Deze perfecte illusie van natuurlijke schoonheid is al vele malen eerder geprobeerd, maar niemand heeft het idee zo briljant gerealiseerd als deze serie. Voor dit effect is alleen een lichte dekkracht nodig, die de teint tot 24 uur mat maakt. Deze ingenieuze formule richt zich op de eigen schoonheid van de huid, die slechts door de foundation wordt geoptimaliseerd. De textuur is daarom ook bijzonder licht van vorm, wat voor een bijna ongelakt gevoel zorgt. Voor deze grote taak is een formule ontwikkeld die in alle opzichten nieuw en baanbrekend is. Want hier staat een unieke combinatie in het centrum. Absorberende oliën en bolvormige poederdeeltjes vormen de basis van deze tot nu toe onbekende lichtheid. Om ervoor te zorgen dat elke huid van deze innovatie kan profiteren, is er ook veel zorg besteed aan het mengen van kleuren. Dus zelfs de helderste kleuren brengen slechts een vleugje kleur, maar een enorm effect. Voor de middenhuid is een kleurmengsel ontwikkeld, dat zeer natuurlijk en toch sterk in zijn werking is en ook voor de donkere huidtypes niet overdreven is, omdat de Foundation hier de teint in balans brengt en zijn identiteit achterlaat. Ook in deze serie mag tijd geen rol spelen. Stress en vermoeiende dagen mogen immers geen invloed hebben op het uiterlijk. 24 uur is dan ook het merk waarmee deze stichtingen met succes worden geconfronteerd. Omdat de formule waterdicht en zweetbestendig is. Dit zorgt voor een perfecte look die lang meegaat en volledig natuurlijk is. Daarom is de Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude serie de beste keuze voor alle vrouwen die verlangen naar de gemakkelijke weg naar natuurlijke schoonheid.

Een hoekige schoonheid

Kleur en natuurlijkheid staan centraal in de Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude cosmetica serie. De keuze viel daarom waarschijnlijk ook op een edele glazen fles, die de kostbare inhoud kan herbergen. Er is een vierkant ontwerp gebruikt, wat de fles een zeer hoogwaardige uitstraling geeft. Het uiterlijk wordt nauwelijks beïnvloed door de dispenser. Omdat hier een mooie reductie werd uitgevoerd. Deze bekroont de fles en toch heeft de dispenser een hoge praktische waarde. De opening werd uiteindelijk precies voor de inhoud ontworpen. Zo is de juiste hoeveelheid make-up direct klaar. De schoonheid van glas en de respectievelijke kleur van de fundering wordt dan aangevuld met een edel zwart. Deze kleur identificeert de aantrekkelijke en ook hoekige sluiting en de belettering van de container. Natuurlijk ligt de focus op de Lancôme belettering, want kwaliteit moet op het eerste gezicht zichtbaar zijn. Door deze edele perfectie zal de container zeker het mooiste centrum worden.

Veel kleuren effenen de weg naar een perfecte natuurlijkheid

01 Beige Albatre is een van de helderste kleuren in het Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude cosmetische assortiment. Deze kleur kan zelfs de meest delicate teint verlevendigen en perfectioneren. Het lichtbeige brengt zo het absolute optimum in een elegante en delicate look. Zo delicaat als het fijnste porselein, dat is 010 Beige Porcelaine. Ook 005 Beige Ivory is zeer helder en imponeert met zijn zachte en edele uitstraling. Alleen een hint donkerder is 02 Lys Rose, die vooral leeft door zijn prachtige balans van geel en rood. 007 Beige Rose voegt een vleugje roze toe aan de look die zelfs de lichtste huid magisch laat stralen. 04 Beige Nature is ook een uitstekende keuze voor alle vrouwen die een lichte huid hebben en deze willen helpen perfecter te worden. 03 Beige Diaphane gaat dan de tussenwereld in. De kleur ligt precies tussen het lichte en middelmatige kleurenspectrum. Zo krijgt de huid ook perfectie, die niet in schema's kan worden geperst. 045 Beige Sable is gemaakt voor de medium teint, die toch lichte aspecten heeft. De medium tot lichte teint profiteert vooral van 05 Beige Noisette. De warme kleur heeft een bijzonder evenwichtig en verkwikkend effect. De kleur 06 Beige Canelle staat vooral voor versheid en levendigheid. Deze uitgebalanceerde kleur geeft de look een extra impuls. Ook 035 Beige Doré is voor de middelste teint als een eeuwige fontein van de jeugd. Want hier wordt de zon gevangen en laat het gezicht schijnen als een droom. Maar hetzelfde geldt voor 055 Beige Idéal, dat ook prachtig speelt op het toetsenbord van kleur en licht. 10 Beige Praline is dan nog donkerder en even droomachtig in zijn effect. Nog dieper is de Nuance 11 Muscade, die de teint naar een mysterieuze diepe gloed brengt. Het vieren van de donkere huid in al haar schoonheid is de taak van 12 Ambre, die zal zorgen voor droomachtige resultaten.