Meer informatie:

Het concept

Dit Lancôme Teint Idole Ultra Compact is een matte compacte make-up in een elegant design. Voor het eerst is de populaire Teint Idole formule ook verkrijgbaar in poedervorm. Dit is zeer praktisch, niet alleen voor onderweg in de handtas of avondtas, maar ook op reis. De speciale formule belooft ook een langdurig, mat resultaat, zelfs zonder herhaald gebruik.
Het hart is hier een hoog percentage van 25 procent perliet. Het is voor het eerst in deze hoge concentratie gebruikt voor make-up. Het gesteente van vulkanische oorsprong heeft een breed scala aan toepassingen. Van bouw tot scheepvaart, in de koeltechniek of zelfs in de tuinbouw, het is al lang een veel gebruikte grondstof. Nieuw is de toepassing in antitranspiratiesprays en in speciale tandpasta's, die verondersteld worden afzettingen te verwijderen.
Lancôme het veelzijdige gesteente maakt ook gebruik van. Het staat bekend om zijn hoge absorptiecapaciteit. Het vormt een soort isolerende laag in het poeder. Het stopt ongewenste glans en zorgt voor een langdurige matte teint. De nieuwe formule is ontworpen om tot 16 uur ondersteuning te bieden en zo moeiteloos het dagelijks leven of speciale gelegenheden te overleven.
Vooral in de T-zone op het voorhoofd, neus en kin hebben veel dames een verhoogde glans. Dit is typisch voor de vette en gemengde huid, maar afhankelijk van het weer, externe omstandigheden en meer, kunnen ook andere huidtypes overdag stralen. Een sponsvormige applicator zit direct in de stijlvolle poederdoos. Een spiegel helpt ook bij snelle reparaties of de bestelling onderweg.
De Lancôme Teint Idole Ultra Compact nuances houden rekening met verschillende lichtsterkten en ondertonen van de huid. Op deze manier dragen ze bij aan een bijzonder natuurlijk resultaat. Uit de Teint Idole collectie van het huis Lancôme zijn er ook andere geschikte producten voor een perfecte teint. Denk hierbij aan concealers, vloeibare funderingen of nieuwe soorten kussenfunderingen.

Het design

De Lancôme Teint Idole Ultra Compact fundering wordt geleverd in een zeer vlakke, rechthoekige poederdoos. Het ontwerp is zo compact dat het zelfs in een clutch of een kleine make-up tas past. Binnenin zijn er twee compartimenten. De een houdt het geperste poeder vast, terwijl de ander een klein sponsje bevat. Hiermee kunt u in een mum van tijd uw make-up opfrissen, zelfs als u onderweg bent.
Een klein flapje beschermt de rest van het blikje tegen vuil en resten. Tegelijkertijd is een praktische spiegel te vinden in het royale deksel.
De doos is gemaakt van hoogglanzend zwart plastic. Passend bij het designconcept van het bedrijf Lancôme zijn er goudkleurige accenten met een metallic glans. De roos is altijd al het symbool geweest van het Franse luxemerk en is ook te vinden bij de Lancôme Teint Idole Ultra Compact Stichting. Als discreet detail is het in goud gedrukt op de onderste hoek van de bovenzijde. De betreffende kleurtint met nummer en naam vindt u op de sticker op de vloer.

Het assortiment

De Lancôme Teint Idole Ultra Compact make-up is ideaal voor dames die een matte teint willen die de hele dag of avond lang aanhoudt. Voor het eerst bevat deze speciale formule maar liefst 25 procent perliet. Dit vulkanisch gesteente staat bekend om zijn hoge absorptiecapaciteit. Het vindt langzaam zijn weg naar de cosmetica-industrie en het Franse cosmeticabedrijf heeft het nu ontdekt voor gezichtspoeder.
Het vormt een soort isolerende laag op de huid, die van nature gewichtloos en aangenaam om te dragen blijft. In ruil daarvoor helpt het om ongewenste glans gedurende 16 uur te voorkomen. Tegelijkertijd is de Lancôme Teint Idole Ultra Compact formule vrij van olie. Dit maakt ze ideaal voor zowel vette huidtypes als voor de gecombineerde huid. De compacte foundation kan gebruikt worden in het hele gezicht of alleen in de T-zone op het voorhoofd, neus en kin. Op deze manier ontstaat een natuurlijk resultaat.
Om het aanbrengen nog gemakkelijker te maken, bevat de elegante poederdoos een spiegel en een sponsLancôme . Met de applicator kan het poeder gemakkelijk op de betreffende plaatsen worden gedebiteerd. Dit maakt het ideaal voor op reis, naar de sportschool, op reis, voor verfrissing na een lange dag of gewoon om de teint in de brede spiegel in het deksel te controleren. Het blikje is zeer plat en vrij langwerpig, zodat het ook in een handige koppeling past.
De Lancôme Teint Idole Ultra Compact kleurenselectie helpt om uw eigen huidskleur optimaal af te stemmen op uw eigen huidskleur. Naast lichtere en donkerdere nuances zijn er ook verschillende ondertonen van koel naar neutraal tot warm. De Teint Idole Ultra Compact 04 Beige Nature is een medium, neutrale beige toon. Een iets donkerder en warmere variant is de Lancôme Teint Idole Ultra Compact 05 Beige Noisette.
Afhankelijk van het huidtype en de conditie van de huid kan de poederfoundation op natuurlijke wijze worden gecombineerd met concealers of andere producten voor de teint. De Lancôme Teint Idole Ultra Compact collectie bevat ook bijpassende cosmetica.