Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Getinte mascara voor perfecte wenkbrauwen vanuit het huis Lancôme

Bijna geen enkel ander onderwerp krijgt zo veel aandacht in de schoonheidsindustrie als perfect gebogen wenkbrauwen. Het is immers bekend dat goed verzorgde wenkbrauwen die passen bij de vorm van het gezicht een positieve invloed kunnen hebben op een hele look. Dit Lancôme Sourcils Styler is een wenkbrauwmascara die met slechts één schommel onmiddellijk kleur en volheid oproept. De wenkbrauwen zien er opnieuw gemodelleerd uit en kleine openingen worden met slechts enkele bewegingen opgevuld. Hardnekkige wenkbrauwen worden zo snel in vorm gebracht en getemd. Tegelijkertijd vervult het product een 2in1 functie. Het temt de wenkbrauwen als een fixeergel en houdt de vorm enkele uren lang vast. Bovendien geeft het de wenkbrauwharen kleur en zorgt het ervoor dat ze er volumineuzer en meer gekleurd uitzien.
De lichte tint is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat alle mannen en vrouwen de juiste tint kunnen vinden bij de aankoop van hun wenkbrauwmascara. Naast transparant zijn ook de kleuren Blond, Chatain en Brun beschikbaar. Door de fijne toepassing van de kleur zien de wenkbrauwen er perfect getekend uit. In tegenstelling tot een wenkbrauwcorrectie met een wenkbrauwpommade of een potlood, Lancôme Sourcils Styler kan het geen donkere balk achterlaten. Door de unieke borstel lijkt de toepassing op het opsporen van meerdere kleine haartjes. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit. Door de praktische toepassing met het kleine borsteltje kunnen zowel beginners als professionals de wenkbrauwmascara gebruiken. Het speciale penseel heeft een gepatenteerde vorm en kan zich snel aanpassen aan de wenkbrauwen, afhankelijk van de dikte en vorm. Zelfs de kleine haartjes aan het einde van de wenkbrauwboog kunnen met kleur worden bedekt en vastgezet.
Als je meer volume in je wenkbrauwen wilt hebben, kun je een beetje los poeder over je wenkbrauwen verdelen en wachten tot er een licht poederlaagje op je haar is aangebracht. Vervolgens fixeer je deze poederlaag met de Lancôme mascara en krijg je volumineuze wenkbrauwen. De wenkbrauwgel is gemaakt door verschillende tests op het gebied van haarcosmetica en gaat tot 14 uur mee op de wenkbrauwen.

Het borsteltje past zich aan de wenkbrauwen aan.

De Lancôme Sourcils Styler mascara is een wenkbrauw engel gevuld in een mascaraflesje. De gel wordt aangebracht met een klein puntborsteltje, dat eerder uit de fles moet worden gedraaid. Op het eerste gezicht doet de verpakking denken aan een klassieke mascara. Het is zwart, de kunststof coating glanst en glanst als lak. De bekende Lancôme roos is in zilverkleur gedrukt op het openingsdeksel. Daarnaast siert de productnaam Sourcil Styler de dop van de wenkbrauw. Deze naam komt uit het Frans en betekent vertaalde wenkbrauwstyler.
De buitenverpakking is gemaakt van papier en in zilvermetallic, net als de rest van de make-up producten uit het huisLancôme . Aan de zijkant wordt in twee afbeeldingen uitgelegd hoe de mascara kan worden aangebracht. Ze kunnen worden aangebracht in de richting van haargroei en in de tegenovergestelde richting. De indicatie dat de wenkbrauwmascara tot 14 uur meegaat op het haar is ook afgedrukt. De Mascara is licht van gewicht en kan gemakkelijk in uw handtas worden gedragen. Het is ook praktisch om te vervoeren tijdens het reizen, omdat het in de handbagage past en zeer licht is. De desbetreffende kleurbenaming bevindt zich onder het product.

Van licht naar donker - alle kleuren beschikbaar

Als u op zoek bent naar een wenkbrauwproduct, moet u eerst beslissen welke functies het product moet vervullen. Wilt u uw bestaande wenkbrauwen sterker benadrukken en optisch opvullen of is het voldoende als u alleen de wenkbrauwen wilt fixeren zonder hun kleur te veranderen?
Voor dit geval Lancôme Sourcils Styler heeft Sourcils 00 Transparant ontwikkeld. De wenkbrauwmascara is transparant en heeft een meer fixerende werking. Als je al dikke wenkbrauwen hebt en ze zo wilt vormen dat ze lang meegaan op een evenement, bijvoorbeeld, kan de transparante gelfixatie helpen. Je kunt ook je eigen wenkbrauwen tekenen met een wenkbrauwpotlood en gaten opvullen om het resultaat af te dichten met de transparante gel. Door de 14 uur durende fixatie hoeft u zich geen zorgen te maken dat de wenkbrauwen hun vorm verliezen.
Mascara Sourcils 01 Blond is ideaal voor lichte huid- en haartypes zoals blond of vrouwen met grijs haar. Het heeft een lichte koele tint en past zich goed aan aan lichte wenkbrauwen. Het vult gaten op, kleurt het haar een beetje en fixeert het. Ook hier kunnen de wenkbrauwen eerder worden getekend met een potlood of geld. De Lancôme Sourcils Styler mascara geeft dan de laatste hand en maakt de look compleet. Vrouwen en mannen met middelmatig bruin haar en bijpassende wenkbrauwen kunnen gebruik maken van de Lancôme wenkbrauwen Mascara Sourcils in de kleur 02 Châtain. Het is ontworpen voor de medium bruine tint en ziet er zeer natuurlijk uit. Als je donker of heel donker wenkbrauwhaar hebt, kun je de Lancôme Sourcils Styler 03 Brun gebruiken om je haar op te vullen, te accentueren en daarna te fixeren. De mascara is bedoeld voor mannen en vrouwen die hun eigen wenkbrauwen op een natuurlijke manier willen benadrukken. Als mannen met een baard gaten willen verbergen, kunnen ze ook de gel mascara gebruiken.