Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Lancôme Skin Feels Good Foundation belooft een bijzonder aangenaam gevoel van welzijn voor de huid. Van buitenaf ziet het er perfect maar toch natuurlijk uit, van binnenuit krijgt het extra zorg en bescherming. Huid voelt goed is een soort getinte dagcrème in plaats van een zware, vloeibare foundation. Het hydrateert dankzij een gehalte aan waardevol hyaluronzuur. Het is niet alleen effectief tijdens het dragen, maar heeft ook een gunstig effect, zelfs na het verwijderen van make-up. Het helpt vocht te binden en heeft een langdurig effect. Ook glycerine van plantaardige oorsprong en andere natuurlijke extracten worden gebruikt. Actieve ingrediënten van de ochtendmorgende boom helpen de huid te vitaliseren. Het wordt beschermd in de strijd tegen de dagelijkse milieuvervuiling en oxidatie. Tegelijkertijd bevat de formule ook een lichte zonnebrandcrème met SPF 23 PA+++. UV-straling wordt in het dagelijks leven vaak tot een minimum beperkt en bescherming ertegen wordt vaak vergeten. Feit is echter dat het de veroudering van de huid kan versnellen en nog meer negatieve invloeden kan hebben. Lancôme Skin Feels Good bevat de geïntegreerde bescherming, zodat verzorging, bescherming en make-up in één stap worden gecombineerd. Dit is zeer tijd-efficiënt en ideaal voor dames die een ongecompliceerde routine willen. Er hoeven echter geen compromissen te worden gesloten. De romige textuur kan naar wens worden verdeeld en gemengd. Natuurlijk kunnen ook andere producten, zoals concealer, gecombineerd worden om de dekkracht te verhogen. De extra vochtboost verzacht de huid en minimaliseert tegelijkertijd droge plekjes. Dit maakt het gemakkelijker om de producten aan te brengen voor de teint en voorkomt dat ze fijne rimpels vormen. Een uitgebreide make-up look kan worden aangevuld met blush, brons en nog veel meer. In tegenstelling tot veel klassiek getinte dagcrèmes, zijn Skin Feels Good verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Naast de helderheid kunt u kiezen tussen warme, neutrale en koele ondertonen. Dit zorgt voor een natuurlijk resultaat voor veel verschillende huidskleuren en bijna onzichtbare overgangen.

Het design

De Lancôme Skin Feels Good Foundation is meer een vochtinbrengende crème met een verzorgende werking. Het is niet verpakt als een klassieke, romige make-upfles met een pompdispenser. Het is eerder een slanke buis die op het deksel kan worden bewaard. Dit maakt het zeer eenvoudig om te verwijderen en doseren door de smalle opening. Tegelijkertijd is het gemakkelijker te vervoeren en kan worden genomen om te sporten, reizen en nog veel meer. De textuur kan direct met de vingers worden aangebracht en verdeeld, zodat een natuurlijke, geperfectioneerde make-up op elk moment mogelijk is. De bovenste twee derde van de buis is wit en bevat het volledige opschrift. Naast de productnaam bevat dit ook een korte beschrijving en aanvullingen zoals de zonwering SPF 23, die in het Engels en Frans te lezen is. Het onderste deel geeft de betreffende kleurnuance weer. Het deksel is dan weer zwart en rond het heldere en functionele ontwerp af.

Het assortiment

De Lancôme Skin voelt goed aan en beschermt, hydrateert en verzorgt de huid. De huid krijgt veel waardevolle verzorging en ziet er tegelijkertijd perfect uit. Het is een innovatieve combinatie van huidverzorging en make-up die heel natuurlijk en licht aanvoelt. Hyaluronzuur helpt vocht te binden en voedt de huid langdurig. Zelfs na het verwijderen van de make-up en een lange dag voelt het aangenaam zacht aan. Groenteglycerine ondersteunt het effect. Extracten van Moringa bomen ontvouwen hun beschermende krachten. Ze beschermen de huid tegen oxidatie en beter tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Lichte zonwering met SPF 23 PA+++ wordt meegeleverd ter bescherming tegen dagelijkse blootstelling aan UV-straling. Lichtgeïnduceerde huidveroudering, zonnevlekken en meer kunnen op deze manier worden verminderd. De textuur is bijzonder delicaat en zorgt voor een natuurlijk resultaat. Het is snel en eenvoudig aan te brengen voor een no-make-up look. Afhankelijk van de gelegenheid en het huidtype, kan het ook gecombineerd worden met andere cosmetica. De handige tube past in je hand, sport, reizen en bijna elke tas. Skin Feels Good is een ideaal all-round product voor een geweldig uitziende teint in de kortste tijd. De kleurnuances zijn breed gediversifieerd, waarbij de selectie eenvoudig is dankzij de gedetailleerde etikettering. Het kleurnummer geeft een indicatie van de helderheid of duisternis van het betreffende product. De volgende letter geeft de kleur aan, waarbij N neutraal, C koel en W warm is. Lancôme Skin voelt een goede Hydraterende Huid Tint 010C Cool Porcelaine heeft een koele, zeer lichte beige tint voor een bleke teint. Een donkerdere variatie is Lancôme Skin Voelt zich goed Hydraterend Huid Tint 02C Natuurlijk Blond. Lancôme Skin, ten slotte, voelt een goede Hydraterende Huid Tint 04C Gouden Zand geeft een koele zandtint. In het warmere kleurenspectrum is er de heldere tint Lancôme Skin Feels Good Hydrating Skin Tint 025W Soft Beige. De amandeltoon van de Lancôme Skin voelt aan als een goede Hydraterende Huid Tint 035W Verse amandel is iets donkerder en geler van kleur. Lancôme Skin voelt een goede Hydraterende Huid Tint 03N Creme Beige en de donkere Lancôme Skin voelt een goede Hydraterende Huid Tint 08N Zoete Honing zijn verkrijgbaar met neutrale ondertonen. Dankzij de romige textuur kunnen de kleuren zelfs naar wens worden gemengd tot een individuele kleurtint.