Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

De huid voelt goed aan

De Lancôme Skin Feels Good foundation belooft een bijzonder aangenaam gevoel van welzijn voor de huid. Van buiten ziet het er perfect en toch natuurlijk uit, van binnen krijgt het extra verzorging en bescherming. Dit is Skin Feels Good meer een gekleurde dagcrème dan een zware, vloeibare foundation. Het levert vocht dankzij een deel van het waardevolle hyaluronzuur. Het werkt niet alleen tijdens het dragen, maar heeft ook een gunstig effect, zelfs na het verwijderen van de make-up. Het helpt om vocht te binden en heeft dus een langdurige werking. Er worden ook glycerine van plantaardige oorsprong en andere natuurlijke extracten toegevoegd. Actieve bestanddelen van de moringa boom helpen de huid te vitaliseren. Het is beschermd in de strijd tegen dagelijkse milieuvervuiling en oxidatie. Tegelijkertijd bevat de formule ook een lichte zonnebrandcrème met SPF 23 PA+++++. UV-straling wordt in het dagelijks leven vaak geminimaliseerd en de bescherming tegen UV-straling wordt vergeten. Het feit is echter dat het de veroudering van de huid kan bevorderen en andere negatieve invloeden kan hebben. Lancôme Skin Feels Good bevat de geïntegreerde bescherming, zodat in slechts één stap verzorging, bescherming en make-up verenigd worden. Dit is zeer tijdbesparend en ideaal voor dames die een ongecompliceerde routine willen.
Er hoeven echter geen compromissen te worden gesloten. De romige textuur kan naar behoefte worden verdeeld en gemengd. Andere producten zoals concealer kunnen ook gecombineerd worden om de dekking te intensiveren. De extra vochtbevorderende boost maakt de huid gladder en minimaliseert droge plekken. Dit maakt het gemakkelijker om de producten aan te brengen voor de teint en voorkomt dat ze zich in fijne rimpels vestigen. Een uitgebreide make-up look kan dus worden aangevuld met rouge, bronzer en meer. In tegenstelling tot veel klassieke gekleurde dagcrèmes, is er Skin Feels Good een breed scala aan kleuren om uit te kiezen. Naast de helderheid kunt u kiezen uit ondertonen variërend van warm tot neutraal tot koel. Dit zorgt voor een natuurlijk resultaat voor veel verschillende huidskleuren en bijna onzichtbare overgangen.

Een slank ontwerp

De Lancôme Skin Feels Good foundation is meer als een hydraterende crème in zijn voedende werking. Het is dus niet verpakt als een klassieke, romige make-up fles met een pompdispenser. Het is veeleer een slanke buis die op het deksel kan worden opgeborgen. Dit maakt bemonstering en dosering door de smalle opening zeer eenvoudig. Tegelijkertijd is het gemakkelijker te vervoeren en kan het worden meegenomen voor sport, reizen en meer. De textuur kan direct met de vingers worden aangebracht en verdeeld, zodat een natuurlijke, geperfectioneerde make-up look op elk moment mogelijk is. De bovenste twee derde van de buis is wit en bevat de volledige inscriptie. Naast de productnaam bevat deze ook een korte beschrijving en additieven zoals SPF 23 zonwering. De opdruk kan in het Engels en Frans worden gelezen. Het onderste deel vertegenwoordigt de respectievelijke kleurschakering. Het deksel is dan weer zwart en rondt het heldere en functionele ontwerp af.

Verzorging en een egale teint gecombineerd

De Lancôme Skin Feels Good Stichting dekt, hydrateert en beschermt. De huid krijgt dus veel waardevolle verzorging en ziet er tegelijkertijd onmiddellijk geperfectioneerd uit. Het is een innovatieve combinatie van huidverzorging en make-up die zeer natuurlijk en licht aanvoelt. Hyaluronzuur helpt bij het binden van vocht en voedt de huid dus voor een lange tijd. Zelfs na het verwijderen van de make-up en een lange dag voelt het aangenaam zacht aan. Plantaardige glycerine ondersteunt het effect. Uittreksels van de moringa bomen ontvouwen hun beschermende krachten. Ze beschermen de huid tegen oxidatie en zijn beter bestand tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Een lichte zonwering met SPF 23 PA+++++ is inbegrepen tegen dagelijkse UV-blootstelling. Lichtgerelateerde huidveroudering, zonnevlekken en meer kunnen worden verminderd.
De textuur is bijzonder delicaat en zorgt voor een natuurlijk resultaat. Het kan snel en eenvoudig worden toegepast voor een no-make-up look. Afhankelijk van de gelegenheid en het huidtype kan het ook gecombineerd worden met andere cosmetica. De handige buis vindt plaats in de hand, sport, reizen en bijna elke tas. Dit maakt het Skin Feels Good een ideaal all-round product voor een prachtige teint in een mum van tijd.
De kleurnuances zijn breed en de keuze is eenvoudig dankzij de gedetailleerde belettering. Het kleurnummer geeft de helderheid of duisternis van het betreffende product aan. De volgende letter geeft de kleur aan, waarbij N neutraal, C koel en W warm is.
De Lancôme Skin Feels Good Hydrating Skin Tint 010C Cool Porcelaine heeft een koele, zeer lichte beige tint voor een bleke teint. Een donkerdere variant is Lancôme Skin Feels Good Hydrating Skin Tint 02C Natural Blond. Een koele zandtint is het laatste wat je krijgt met Lancôme Skin Feels Good Hydrating Skin Tint 04C Golden Sand. In het warmere kleurenspectrum is er de lichte tint Lancôme Skin Feels Good Hydrating Skin Tint 025W Soft Beige. Iets donkerder en geliger is de amandelkleur van Lancôme Skin Feels Good Hydrating Skin Tint 035W Fresh Amond. Met neutrale ondertoon zijn er de varianten Lancôme Skin Feels Good Hydrating Skin Tint 03N Cream Beige en de donkere Lancôme Skin Feels Good Hydrating Skin Tint 08N Sweet Honey. Dankzij de romige textuur kunnen de kleuren indien nodig zelfs gemengd worden om een individuele tint te creëren.