Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

De lippenstiften van Lancôme Shine Lover combineren briljante kleur, aangename verzorging en een geweldige glans in één formule. Haar motto en designconcept is 'Joie de Vivre', de levensvreugde. De textuur is verrassend fris en gewichtloos. Als een balsem is het verrijkt met waardevolle actieve ingrediënten. Hyaluronzuur staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen en is niet alleen in trek in anti-aging huidverzorging. Bovendien helpt een speciale rozenolie de lippen soepel en glad te houden. Dit past ook bij de merkidentiteit van Lancôme.
Ooit opgericht in 1935 als een parfum huis, is het al lang uitgegroeid tot een internationale cosmetica, zorg en geur rijk. De ruïnes van Le Château de Lancosme vormden de inspiratie voor het rozenlogo. De roos is vandaag de dag nog steeds vereeuwigd in het logo en wordt niet alleen gebruikt door Lancôme Shine Lovers als verzorging of geur.
De balsemtextuur van Lancôme Shine Lover is niet alleen zeer comfortabel om te dragen, maar mengt zich ook met de lippen. Zo worden fijne rimpels of droge plekken van binnen naar buiten verzorgd en tegelijkertijd aan het oppervlak weggewerkt. Want zelfs de grote glans werkt als een optische ontharder. Bovendien bereikt Lancôme Shine Lover een volume-effect dat vergelijkbaar is met Lip Gloss. In tegenstelling tot de vaak kleverige glanzende texturen, bereiken de glansliefhebbers een duurzaamheid en verzorgend effect dat tot acht uur kan duren.
De kleurenkeuze van Lancôme Shine Lover is zeer divers en flatteus voor veel verschillende huidskleuren. Het glanzende karakter is ideaal voor het snel verfrissen van de lippenkleur onderweg of zonder spiegel. Ze kunnen ook met klassieke contourbout gebruikt worden. Ze helpen om de kleur te versterken, te laten glanzen en bovendien om een aangenamer draaggevoel te creëren.
De formule van Lancôme Shine Lover houdt de balans tussen kleur, glans en verzorging in stand. Dit maakt haar de perfecte keuze voor vrouwen van alle leeftijden. Tegelijkertijd is het een aanvulling op elke make-up look, of het nu in het dagelijks leven is, bij feestelijke gelegenheden of zelfs in een volledig natuurlijke stijl zonder veel cosmetica.

Het design

De lippenstiften van Lancôme Shine Lover hebben een verpakking in glanzend wit en glanzend metallic zilver, passend bij hun aangenaam frisse en lichte textuur. Zo lijken ze op het kleurenschema van de Lancôme Rouge in Love en zijn ze te onderscheiden van de L'Absolu Rouge in zwart met goud. Maar het individuele design van Lancôme Shine Lover is al in één oogopslag herkenbaar.
De mouw is rond, smaller en iets hoger. De lippenstift als zodanig heeft ook een vlakke, afgeschuinde rand en verschilt daardoor van de andere vormvarianten. Aan de onderzijde bevindt zich de kleurnuance, aan de bovenzijde van het deksel de roos van Lancôme.

Het assortiment

De lippenstiften van Lancôme Shine Lover bieden heldere kleuren met een hydraterend effect dat tot acht uur aanhoudt. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben ze een glanzende afwerking en zijn daarom een geweldig alternatief voor alle dames voor wie de klassieke lipgloss niet kleurintensief genoeg of te droog is. De formule van Lancôme Shine Lover is verrijkt met hyaluronzuur, dat hydrateert en de huid er steviger en gladder uitziet. Ruwe en broze lippen behoren tot het verleden. Tegelijkertijd wordt de kleur gelijkmatiger en beter geaccentueerd doordat droogheidsrimpels worden verminderd.
Het glanseffect van Lancôme Shine Lover zorgt er ook voor dat de lippen voller en voller lijken. Geselecteerde actieve ingrediënten zoals rozenolie dragen bij aan de balsamico textuur, die voedend is en bijzonder aangenaam om op de lippen te dragen. Tegelijkertijd kan de verf eenvoudig onderweg worden aangebracht.
De Lancôme Shine Lover Brillance Vibrante Hydratation 8H 120 Ô mijn Rouge heeft een klassieke rode, terwijl Lancôme Shine Lover Brillance Vibrante Hydratation 8H 136 Amuse-Bouche heeft een vrolijke koraalkleur. Nog helderder en oranje is 314 Spontanée, roze is Lancôme Shine Lover 340 French Sourire. De kleur Lancôme Shine Lover 160 Onconventional ziet er iets donkerder uit in de verpakking, maar is mediumroze van kleur op de lippen. Lancôme Shine Lover 212 Twisted Beige combineert oudroze met beige invloeden. De Nuance is dus perfect voor elke dag en vult vele make-up looks aan. Lancôme Shine Lover 286 Brun de Coquette daarentegen is een iets donkerder tint die roestrood en bruin combineert.
Natuurlijk zijn er ook verschillende klassieke roze en roze tinten in de collectie. Lancôme Shine Lover 316 Èclat de Rose is een vrouwelijke roos, terwijl Lancôme Shine Lover 321 BC-Beige een meer bruinachtige variant is. Het roze van Lancôme Shine Lover 323 Effortless Pink met de gedempte variatie 334 Insta-Rose is lichter. De magenta van Lancôme Shine Lover 346 Èlectrisante en Lancôme Shine Lover 357 Fuchsia in Parijs hebben met hun violette invloeden een donkerdere fuchsiatint. De rozenhouttint van Lancôme Shine Lover 354 Inattendue is ook bedekt. Een van de donkerste nuances is 388 Plum d'Audace, een pruimenrood.
Of het nu gaat om een onopvallende alledaagse look of om meer uitgebreide make-ups, de Lancôme Shine Lover-collectie biedt de bijpassende lippenkleuren met een zeker pluspunt aan zorg.

De commerciële

Briljante kleuren en vochtverzorging: Lancôme Shine Lover.