Meer informatie:

Het concept

Poeders van Poudre Majeure Excellence van Lancôme zorgen voor een matte en geperfectioneerde teint. Niet alleen de vette huid kan overdag of 's avonds gevoelig zijn voor overmatige glans. Een gecombineerde huid vertoont vaak een verhoogde glans op het voorhoofd, de neus en de kin in de T-zone, wat het algehele uiterlijk van de make-up kan verstoren en de duurzaamheid van de andere producten negatief kan beïnvloeden. Een compacte poeder helpt hier in het hele gezicht of op de probleemplaatsen om de huid betrouwbaar te matteren en roodheid, onvolkomenheden en Co. discreet te verbergen. Een speciaal ontwikkeld slijpproces met de gepatenteerde Jetfine technologie van Lancôme geeft de Poudre Majeure Excellence zijn uiterst fijne textuur. Het is verrijkt met oliën en aminozuren, die het een soepeler en licht voedend effect geven.
Zo ziet de huid er niet maskerachtig en uitgedroogd uit, maar behoudt ze haar natuurlijke glans en levendigheid ondanks het poeder. Het compacte ontwerp is ideaal voor het verfrissen van de teint onderweg. De klassieke tinten voor lichte, medium en donkere huidtypen worden aangevuld met een transparant poeder. Dit is ideaal voor alle dames die geen perfect passende nuance in het assortiment kunnen vinden of die op zoek zijn naar een veelzijdige poeder om op te fixeren. Omdat kleurloos compact poeder kan worden gebruikt om andere cosmetische producten, zoals concealer en lippenstiften vast te zetten en zo duurzamer te maken. Als alternatief is Lancôme Poudre Majeure Excellence ook als bijzonder fijn los poeder verkrijgbaar, dat het beste met een grote poederkwast royaal kan worden opgebracht. Dankzij de rijke formule en fijne structuur zijn de poeders geschikt voor alle huidtypen, ook de droge. Armand Petitjean richtte Lancôme op in 1935 en koos de roos als handelsmerk van het merk. Tot op de dag van vandaag siert het meestal de verpakking van geuren, huidverzorging en cosmetica in goud. Hoge kwaliteit, nieuwe productieprocessen of texturen en trendbewuste interpretatie van kleuren maken van Lancôme's make-up en cosmetica de nummer één van de vele veeleisende vrouwen.

Het design

Het compacte poeder Lancôme Poudre Majeure Excellence is verpakt in een vierkante pot poeder van glanzend zwart plastic. Het elegante design wordt gecompleteerd door het rooslogo, dat discreet zichtbaar is in mat zwart. De royale spiegel in het deksel en de bijgeleverde poederdons zijn ideaal voor gebruik op de weg. Het slanke blikje past ook in avondhandtassen, zodat de teint indien nodig kan worden gematteerd en verfrist. Voor de compacte versie werd het poeder bijzonder fijn gemalen door middel van een exclusief proces en vervolgens geperst.

Het assortiment

Lancôme Poudre Majeure Excellence poeders zijn de ideale keuze voor alle vrouwen die hun huid betrouwbaar willen matteren zonder er een masker van te maken. De zeer fijne textuur wordt bereikt door een gepatenteerd slijpproces, de zogenaamde Jetfine technologie. Zo wordt de huid geperfectioneerd en gematteerd zonder haar levendigheid te verliezen. Diverse oliën en aminozuren helpen de huid te beschermen tegen uitdroging en onderstrepen haar natuurlijke glans. De poeders zijn dus ook geschikt voor drogere huidtypen. Lancôme Poudre Majeure Excellence Poudre Libre Micro-Aérinne Comfort et Doucheur 01 Translucide is een ideaal transparant poeder voor alle huidtypen en kan ook worden gebruikt om andere make-upproducten te fixeren. Een klassiek, lichter beige is 03 Ziel, terwijl 04 Pêche Dorée een uitgesproken perzikkleur heeft. De donkerste tint is 05 Ambre Cuivré. Alle compacte poeders bevatten een klein kwastje voor toepassing en hebben een spiegel geïntegreerd in het deksel.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.