Geen resultaten resultaat: resultaten:

Lancôme Ô de l'Orangerie

De geur +

Lancôme Ô de l'Orangerie is een uitstekende geur gemaakt ter ere van oranjebloesem. Hier vindt men een zeer verkwikkende frisheid, die tegelijkertijd zeer elegant overkomt. Men heeft de indruk dat men in een zee van bloemen loopt, omgeven door een delicaat aroma van een verfrissend groen. Lancôme Het Ô de l'Orangerie combineert het sensuele, elegante aroma van oranjebloesem met een fijn vleugje hout.

In de topnoot zorgen zomerse aroma's zoals sinaasappelbloesemolie en de fruitige, sprankelende sinaasappelbloesem voor de eerste indrukken. Deze eerste opening wordt verfijnd door bergamot, zodat ook het verfrissende karakter van de geur wordt benadrukt. De hartnoot wordt gekenmerkt door extreem vrouwelijke aroma's.

Oranjebloesem absolu en jasmijnbloesems zorgen voor deze indruk, waardoor de drager een natuurlijke elegantie en een lichte aanraking van onweerstaanbaarheid krijgt. De basisnoot wordt gedomineerd door vrouwelijke, sensuele houtsoorten. Cederhout en benzoëhars ronden de geur Ô de l'Orangerie perfect af.Lancôme

Kopnoten:
Sinaasappelbloesem
Sinaasappelschil
Bergamot
Hartnoten:
Jasmijn
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Benzoëzuur
Cederhout

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
11 208
toepassen
vandaag tot-37%1