Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De geur

Lancôme Ô d'Azur is zomers lichter en verfrissend vrouwelijk en verfrissend en betovert met zijn lichtvoetige en toch elegante karakter.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Ô d'Azur Eau de Toilette wordt Lancôme geopend door een verkwikkende topnoot van bergamot en citroen die de geurcompositie een verfrissende en zomerse start geeft. Het hart van de Eau de Toilette wordt gevormd door delicate rozenaroma's, pioenroos en een kruidig vleugje rode peper. Muskus, ambrettezaden en de aroma's van verschillende houtsoorten vormen de basisnoot van de geurLancôme Ô d'Azur , die de hele geur een aangename en lichte warmte geeft. Met zijn ingetogen en elegant vrouwelijk karakter is het Lancôme Ô d'Azur de perfecte metgezel voor warme zomerdagen, die de zon in het hart van de drager tovert.

Twee sterren parfumeurs gemaakt Lancôme Ô d'Azur

Lancôme Ô d'Azur werd opgericht door de twee parfumeurs Sophie Labbe en Domitille Bertier. Franse parfumeur Sophie Labbe creëerde Lancôme Ô d'Azur in 2010 als een van haar heerlijke geuren voor vrouwen. In de loop van haar carrière werden tal van bekende en populaire creaties toegevoegd. Haar essences zijn geuren zoals Bvlgari Jasmin Noir, Cacharel's Amour pour Homme voor mannen, de nieuwe Calvin Klein vrouwengeur Beauty, vrouwengeuren zoals Hugo Boss Woman, Jil Sander Sport voor Vrouw en Emporio Armani Lei, en de twee Joop! geuren Joop Jump! en Freigeist.
Voor Givenchy creëerde Sophie Labbe de geurvariant Givenchy Organza First Light en de twee vrouwengeuren Givenchy Very Irresistible and Very Irresistible Soleil d'Eté. Na haar diploma scheikunde begon Domitille Bertier van 1992 tot 1994 haar opleiding aan de ISIPCA Parfumschool in Versailles (Frankrijk). Na zijn afstuderen begon Bertier - Domitille Michalon - in 1994 een stage bij International Flavors & Fragrances (IFF) in Neuilly, eveneens in Frankrijk. In 2007 werd ze bij IFF gepromoveerd tot Senior Parfumer of Fine Fragrances. Tot de vele bekende geuren die Domitille Bertier al heeft gecreëerd behoren parfums voor Lanvin (Lavin Me, Lanvin Jeanne Lanvin Couture), Viktor & Rolf Flowerbomb.

De fles

Lancôme's lichte en zomerse geur, het flesje waarin Eau de Toilette stijlvol en elegant is ontworpen. De verfijnde gelige glinsterende vloeistof van de eau de toilette werd verpakt in een ovale, langwerpige glazen fles versierd met talrijke gebogen versierde ornamenten. In het midden van de flacon vormen de swingende glazen elementen de letter "O". De gouden sproeikop van de fles, die omgeven is door een transparante dop, is afkomstig uit de gouden fles hals. De fles van Lancôme d' Azur is verpakt in een rechthoekige kartonnen doos, waarvan de voor- en achterzijde volledig in het wit zijn gemaakt. De zijkanten en randen van de verpakking glanzen in sierlijk goud.