Vol passie en vuur: Lancôme La Nuit Trésor à la Folie

Met de serie "Trésor" heeft Lancôme al vele malen voor een sensatie gezorgd. Het spreekt voor zich dat de kassa van de Groep een belletje deed rinkelen. Hetzelfde geldt voor de vrouwengeur Lancôme La Nuit Trésor à la Folie, het nieuwste product in het assortiment. Hij heeft gewoon alles wat men zich kan wensen in een ongewoon parfum. Maar bovenal scoort deze verleidelijke geur punten met veel vurige passie, die gegarandeerd niemand koud laat.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
De topnoot heeft het al in zich. Roze peper, bergamot, peer en zwarte bes gaan er een ongebruikelijke combinatie in, wat leidt tot een zowel pittige als zoete en last but not least ook zeer levendige indruk. In het hart zijn het de rozengeuren die duidelijk domineren - de Damascusroos en de pioenroos. Het duo wordt eindelijk aangevuld met jasmijn. In de basisnoot wordt dan een hele armada van geuren uitwaaierd. Deze omvatten bourbon vanille en tonkaboon, maar ook benzoë, patchoeli, ambrox, nootmuskaat en, last but not least, lichte houtsoorten. Al met al resulteert dit in een zoet-fruitige compositie die ook een uitgesproken bloemig aspect heeft. Ze is ook ongelooflijk intens en vol energie.

Drie uitstekende neuzen staan achter Lancôme La Nuit Trésor à la Folie

Een unieke geur zoals Lancôme La Nuit Trésor à la Folie kan natuurlijk alleen worden gecreëerd als er een echte meester in de kunst aan de slag gaat. Het kan ook niet schadelijk zijn als er drie parfumeurs zijn die hun creativiteit bundelen en er een geheel van maken. In dit geval is het Christophe Renaud, Amandine Clerc-Marie en Honorine Blanc. Al vele jaren is het trio een van de beste parfumeurs die de industrie te bieden heeft.
Christophe Renaud was bijvoorbeeld verantwoordelijk voor geuren als Azzaro pour Homme Night Time, Essence of United Colors of Benetton Man, Feel Good Woman, Jeu d'Amour L'Élixir, Joop! Thrill Man, La Nuit Trésor L'Eau de Parfum Caresse en Les Parfums Matières - Bois de Vétiver, om maar een paar te noemen. De man werkt eigenlijk alleen als parfumeur aan de zijkant. In de parfumindustrie houdt hij zich voornamelijk bezig met managementkwesties.
Honorine Blanc daarentegen kan de volledige Black Opium-serie van Yves Saint Laurent op haar creditzijde boeken. Ze heeft ook creaties gemaakt zoals Calvin Klein Women, Far Away Infinity, Jimmy Choo Fever, Mercedes-Benz Woman, Modern Muse Le Rouge, Obsessed for Women, Private Collection Amber Ylang Ylang Ylang, U van Ungaro Fever for Her en VIP Club - Black Leather.
Amandine Clerc-Marie scoorde goed met Chloé, Bottega Veneta pour Homme Essence Aromatique, Collection Extraordinaire - Precious Oud, Flower van Kenzo Eau de Lumière, Gingembre Rouge en Gingembre Rouge Intense.
Het moge duidelijk zijn dat Lancôme La Nuit Trésor à la Folie met al deze gecombineerde ervaring wordt ondersteund door een echt uitzonderlijk team. Ook in termen van samenwerking lijkt het trio perfect in elkaar te passen. Het is immers niet de eerste geur die ze gezamenlijk hebben uitgevonden voor het huis van Lancôme.

Een luxe flesje met een klein zwart lintje

De vrouwengeur Lancôme La Nuit Trésor à la Folie combineert passie met luxe op een unieke manier. Het spreekt voor zich dat dit ook in de verpakking tot uiting moet komen. De transparante glazen flacon is dan ook ontworpen als een robijnrode diamant. De fonkeling, ja het vuur, dat een hoogwaardige edelsteen heeft, is bijna perfect nagebootst. Afhankelijk van de lichtinval kan dit effect zelfs versterkt worden. Omdat de fles tot op een punt op de bodem wordt gemalen, kan hij alleen liggend worden opgeslagen, wat ook de visuele aantrekkingskracht vergroot.
De sluiting daarentegen is een rechthoekig geslepen glazen blad, dat het ontwerp op ingenieuze wijze afrondt. Wat opvalt aan de Lancôme La Nuit Trésor à la Folie fles voor vrouwengeuren is dat de ontwerpers de gebruikelijke, bijna iconografische roos hebben afgeschaft. In plaats daarvan is een klein zwart lintje met witte opdruk aan de flessenhals bevestigd.

Penelope Cruz en Noah Mills duiken de nacht vol passie in

De reclamecampagne voor de Lancôme La Nuit Trésor à la Folie vrouwengeur wordt gekenmerkt door twee opmerkelijke getuigenissen.
Wat als de liefde altijd als de eerste dag voelde? Penelope Cruz en Noah Mills in de commercial voor Lancôme La Nuit Trésor à la Folie.
Er is de Spaanse actrice en Oscarwinnaar Penelope Cruz. Met films als Volver, Vanilla Sky en niet in de laatste plaats de Woody Allen comedy Vicky Cristina Barcelona, heeft ze een miljoenenpubliek veroverd. Voor Vicky Cristina Barcelona kreeg ze in 2009 ook de Oscar voor Beste Ondersteunende Actrice. De Spanjaard kan ook trots zijn op een andere prijs: in 2014 noemde ze het mannenblad Esquire de Sexiest Woman Alive. Het spreekt voor zich dat dit het ideale gezicht is van de Lancôme La Nuit Trésor à la Folie campagne.
In de 30-seconden reclame sport en op de reclamemotieven staat Noah Mills, een van de huidige sterren onder de mannelijke modellen, aan haar zijde. Geboren in Canada, heeft hij al gewerkt voor Gucci, Yves Saint Laurent, Dolce & Gabbana en Versace. Hij belichaamt perfect het ideaal van de jonge, dynamische man vol passie en avontuur. Cruz en Mills duiken in de nacht vol energie op de plek van de reclamecampagne. Je voelt het gekraak tussen hen vanaf het begin. Wanneer ze uiteindelijk op een motor door een wegtunnel racen, lijkt de dynamiek bijna geen grenzen te kennen. Al snel wordt duidelijk dat het romantische dromerige element, dat daar natuurlijk ook bestaat, moet worden aangevuld met veel kracht. Het draait allemaal om passie, wildheid en natuurlijk extase - de thema's van Lancôme La Nuit Trésor à la Folie.