Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Lancôme Hypnosis Homme, de zoet-oriental herengeur

Het parfum van de man Lancôme Hypnose Homme is een oriental geurende eau de toilette spray die gekenmerkt wordt door zijn pittige en kruidige Fougére karakter. Lancôme Hypnose Homme is in 2007 door parfumeur Maurice Roucel opgericht. Lancôme Hypnose Homme is de mannelijke geurvariant van de felbegeerde vrouwengeur Lancôme Hypnose, zowel gelanceerd als Eau de Parfum als Eau de Toilette.
De beide geuren worden gekenmerkt door een extreem aanlokkelijk karakter, elegantie en klasse. De geur van Lancôme Hypnose Homme heeft een bijzonder stijlvol effect door zijn ingetogen samenstelling, die waarden belichaamt, zowel voor oudere als voor jongere generaties tegelijk.
De Eau de Toilette wordt geopend met een vitaliserende topnoot van pittige en fruitige geurelementen. De zoete frisheid van bergamot en mandarijn wordt gecombineerd met verse munt en kardemom tot een aromatisch prelude. In de hartnoot van Lancôme Hypnose Homme then staat de aromatische Scent of Lavendel, die de hele compositie een zeer verleidelijk karakter geeft.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Het wordt afgerond met een basisnoot van muskus, amber en romige patchouli. Hoewel de geurcomponenten van eikenmos en cumarine ontbreken voor een echt fougére akkoord, zorgt de combinatie van muskus en amber in de basisnoot en lavendel in de hartnoot voor een gelijkaardig masculine en bitter aroma.

Sterparfumeur Maurice Roucel creëerde Lancôme Hypnosis Homme

Parfumeur Maurice Roucel werkt sinds 1978 als parfumeur. Tot de werken van de parfumeur behoren tal van bekende geurcreaties zoals DKNY Be Delicious, Gucci Envy, Kenzo Air, Hermés 24, Faubourg en Lolita Lempicka Cola Flower. Maurice Roucel heeft vooral naam gemaakt op het gebied van sterrengeuren. Hij ontwikkelde parfumcreaties zoals Celine Dion Sensations, Gwen Stefani Harajuku Lovers Wicked Style Love en Bogart pour Homme.
Zijn nieuwste geurcreaties zijn onder andere de Gianfranco Ferre vrouwengeur In the mood for love, Linari Acqua Santa en Reminiscence Jamien Vibration. Maurice Roucel ontving in 2002 de internationale FIFI parfumprijs voor zijn succes in de parfumsector.
Zijn andere composities omvatten een lange lijst van bekende designergeuren voor diverse modemerken. De vrouwengeur Donna Karan Be Delicious is een van zijn grootste successen. Maar ook composities als Guerlain Insolence, Dunhill Desire for Woman, Kenzo Air en Lancome Hypnose pour Homme zijn gewilde en geliefde geuren van parfumontwerpers.
Hypnose Homme Roucel heeft met Lancôme zijn absolute meesterwerk afgeleverd. Nobelachtige akkoorden combineren zich tot een harmonische melodie, die ook kan schitteren met dat extraatje. Aantekeningen die de zintuigen prikkelen hebben ervoor gezorgd dat de creatie al een internationale klassieker is geworden.

Lancôme Hypnose Homme fles inspireert met een uitzonderlijk ontwerp

Toet de parallellen te kunnen maken tussen de twee geuren, Lancôme Hypnose Homme has ontworpen in een gelijkaardige fles waarin ook de vrouwengeur Lancôme Hypnose wordt gepresenteerd. De transparante glazen flacon heeft een rechthoekige basisvorm en lijkt tijdens de productie meerdere keren te zijn omgedraaid. Op deze manier ontstaat een imposant gesneden glazen kolom die de Lancôme Hypnose Homme fles en de bruine vloeistof binnenin de Lancôme Homme fles geeft, de verschijning van beweging.
Het flesje van Lancôme Hypnose Homme wordt afgerond met een zwarte dop, die ook licht getordeerd op de fles wordt aangebracht. Daaronder verbergt het de zilveren glanzende sproeikop van Lancôme Hypnose Homme. De gehele compositie wordt verpakt in een rechthoekige zwart karton verpakking. In het midden van de doos is gedecoreerd met de witte tekst Hypnose, die ook te vinden is op de bovenkant van de fles kap.

Hollywoodster Clive Owen is het gezicht van Lancôme Hypnosis Homme

Voor de campagne voor Lancôme Hypnose Homme moesten mannelijke uitstraling, stijl, elegantie en aantrekkingskracht gecombineerd worden. Het gezicht van de campagne was dan ook dat van de Britse acteur Clive Owen. In de commercial en op de Lancôme Hypnose Homme ad presenteert Clive Owen zich als een perfecte gentleman en kenner.
De Lancôme Hypnose Homme geur is geënsceneerd in de vorm van een fles. In de tv-commercial ontmoet Owen een vrouw die zich direct aangetrokken voelt tot zijn geur en hem daarom niet uit het oog kan verliezen. In de beelden op het scherm laat Owen de geur tussen zijn twee handpalmen zien terwijl hij verleidelijk diep in de camera kijkt.
Clive Owen werd bekend als acteur met de film "Hautnah", waar hij naast Julia Roberts, Jude Law en Natalie Portman verscheen en werd genomineerd voor Beste Ondersteunende Acteur aan de Oscars. Daarna volgde succes met de film "The International". Naast de campagne voor Lancôme Hypnose Homme werd Clive Owen in 2010 gekozen als gezicht voor Bvlgari Man.
Met zijn aantrekkelijke verschijning, promoot de mime een geur die zowel klassiek als elegant tegelijkertijd is. Ingrediënten zijn onder andere muskus-, amber-, eikenhouten, lavendel-, kardemom- en romige patchoeli-akkoorden.