Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Voor een krachtige make-up met prachtige kleuren en een fascinerend verzorgend effect moeten de producten uit het assortiment Lancôme Cushion Blush Subtil worden gebruikt. Deze vloeibare blusher is eenvoudig en flexibel aan te brengen dankzij het handige kussen. Het heeft een aangename textuur en biedt een uitstekende dekking.
De rouge van Lancôme geeft de gezichtshuid levendigheid en frisheid. Het zorgt voor een gelijkmatige, soepele en verfijnde huid en een matte afwerking. Lancôme Cushion Blush Subtil laat de wangen stralen in levendige kleuren en geeft ze een natuurlijke frisheid. Met de zes verschillende kleurvarianten kan make-up perfect worden afgestemd op uw eigen huidtype. De meegeleverde mini-applicator maakt het mogelijk om de rouge in elke gewenste dikte en schaduw aan te brengen. Op deze manier kunnen veel meer kleurnuances worden gecreëerd. De look kan ook aangepast worden aan uw wensen. De mogelijkheden variëren van intensief tot natuurlijk.
Dankzij het praktische handtasformaat en de geïntegreerde make-upspiegel is de Rouge ideaal voor verfrissing onderweg.
Lancôme Cushion Blush Subtil zorgt niet alleen voor een fris en fascinerend kleurresultaat. Deze moderne blush biedt ook een uitstekend verzorgend effect. Het verzorgt en beschermt de huid met plantaardige stoffen. De huid is volledig beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals hitte en kou. Bovendien wordt de huid zelfs in diepe lagen met veel vocht gevoed en geregenereerd. Zo ontstaat een gladde, gladde en frisse teint. Het effect en de huidcompatibiliteit van Lancôme Cushion Blush Subtil zijn dermatologisch getest. Ook u kunt bij Lancôme rekenen op een fascinerende en voedende samenstelling van de hoogste kwaliteit.

Het design

De blush van Lancôme Cushion Blush Subtil biedt heldere kleuren en een hoge opaciteit. Bovendien beschermt en verzorgt het de huid voor een lange tijd. Het succesvolle verpakkingsontwerp is ook vermeldenswaard.
De blush van Lancôme is geïntegreerd in scharnierende zwarte potten. Met het handige kussen of een ander applicatiehulpmiddel kan het spaarzaam en selectief worden aangebracht. Een uitklapbare make-upspiegel is geïntegreerd. Dit maakt van de Lancôme Cushion Blush Subtil de ideale set voor herapplicatie op de weg of op de weg.
De blush van Lancôme Cushion Blush Subtil is te herkennen aan de zwarte potten en het Lancôme-logo. Dankzij de compacte vorm van de verpakking is de blush ook perfect voor op de weg en op de weg.

Het assortiment

Lancôme Cushion Blush Subtil is een speciale vloeibare blush. Met het fluweelzachte kussen en het applicatiehulpmiddel is het gemakkelijk, snel en flexibel aan te brengen. De blush heeft een aangename textuur en een uitstekend dekkend vermogen. De frisse en felle kleuren verdienen een bijzondere vermelding. Ze zorgen voor een glad, vitaal en gelijkmatig uiterlijk en overtuigen door een matte afwerking.
De blush van Lancôme is perfect aan te passen aan elk huidtype, want hij is verkrijgbaar in zes verschillende kleurvariaties. Hiermee kunt u veel spannende tinten en nuances creëren, afhankelijk van de dichtheid. De volgende kleuren van de Lancôme Cushion Blush Subtil zijn beschikbaar: 32 Splash Coral, 31 Splash Orange, 25 Sorbet Grenadine, 24 Sparkling Framboise, 22 Rose Givrée en 23 Rose Lemonade.
Met Lancôme Cushion Blush Subtil kunt u niet alleen een fantastische look op uw gezicht creëren. De blush van Lancôme heeft ook een eersteklas verzorgingseffect te bieden. Het vormt een fijne beschermlaag, die de gezichtshuid uitstekend beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast wordt de huid gevoed met plantaardige stoffen en duurzaam voorzien van vocht. Zo wordt een frisse, natuurlijke en soepele huid gecreëerd. Ook u kunt vertrouwen op de kleurintensieve en verzorgende blush uit de Lancôme Cushion Blush Subtil-serie.