Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani Eau de Nuit Oud

De geur +

Giorgio Armani Eau de Nuit Oud, de houtachtige en harsachtige mannengeur.

De ware geheimen van het spreekwoordelijke "Italiaanse elegantie" blijven ongrijpbaar. Waarom zijn Italiaanse mannen van Milaan tot Napels, in zakenkleding of in streetwear outfits, groot of klein, bijna altijd rond zo' n aantrekkelijke aura ? De grote meester van de Italiaanse mode Giorgio Armani Armani nooit banden van het wijzen op de absolute noodzaak van de constante hoge kwaliteit van de gebruikte grondstoffen.

En toch zijn het altijd de kleine verfijningen en details die "Made in Italy" tot een keurmerk van kwaliteit maken voor een uitstekend ontwerp en de hoogste normen. In de mode, in meubelvormgeving - en in de samenstelling van parfums. De Giorgio Armani Armani Eau de Nuit Oud is het jongste juweeltje van de goudsmid's shop van de Italiaanse designer. A spicy-aromatische geur in lichte fruity-fruity-freshbegeleiding en met sensuele, verleidelijke basis.

De naamgevende oud, ook wel adelaars- of paradijshout genoemd, is een van de meest exclusieve geurgrondstoffen ter wereld. Maar ook hier is het weer de subtiele, verfijnde structuur van deze mannengeur die het tot een typisch Italiaanse, authentieke Armani maakt. De Eau de Parfum presenteert haar eerste balsamicose en kruidige eau de parfum met een samenstelling van aromatische kardemom, gereserveerde roze peper en fruitig-heldere bergamot. De topnoot bereidt de parketvloer voor op een fruitig-citroenachtige opstelling van geranium, iris en zachte roos in de hartnoot. Het onderscheidend en karakteristiek karakter van deze geur is vooral te danken aan de basisnoot. De kruidige, houtige oud zorgt voor een mystieke en krachtige basissfeer waarin het uitbundige aroma van tonkabonen wordt gecombineerd met de warme, fluweelzachte uitstraling van saffraan. De etherische olie van het gerookte hout van de adelaarshoutboom (Oud) wordt beschouwd als een echte schat vanwege zijn zeldzaamheid en de rijkdom van zijn kruidige aroma en komt uit de Aziatische regio. Het is diep sensueel en verleidelijke eigenschappen worden toegeschreven aan hem.

Kopnoten:
Kardemom
Roze Peper
Bergamot
Hartnoten:
lis-concrete
roosgeranium
Roos
Basisnoten:
Oud
Safran
tonkaboon-absolue
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten