Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Giorgio Armani Eau de Nuit Oud, de houtachtige en harsachtige mannengeur.

De ware geheimen van het spreekwoordelijke "Italiaanse elegantie" blijven ongrijpbaar. Waarom zijn Italiaanse mannen van Milaan tot Napels, in zakenkleding of in streetwear outfits, groot of klein, bijna altijd rond zo' n aantrekkelijke aura ? De grote meester van de Italiaanse mode Giorgio Armani Armani nooit banden van het wijzen op de absolute noodzaak van de constante hoge kwaliteit van de gebruikte grondstoffen.
En toch zijn het altijd de kleine verfijningen en details die "Made in Italy" tot een keurmerk van kwaliteit maken voor een uitstekend ontwerp en de hoogste normen. In de mode, in meubelvormgeving - en in de samenstelling van parfums. De Giorgio Armani Armani Eau de Nuit Oud is het jongste juweeltje van de goudsmid's shop van de Italiaanse designer. A spicy-aromatische geur in lichte fruity-fruity-freshbegeleiding en met sensuele, verleidelijke basis.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
De naamgevende oud, ook wel adelaars- of paradijshout genoemd, is een van de meest exclusieve geurgrondstoffen ter wereld. Maar ook hier is het weer de subtiele, verfijnde structuur van deze mannengeur die het tot een typisch Italiaanse, authentieke Armani maakt. De Eau de Parfum presenteert haar eerste balsamicose en kruidige eau de parfum met een samenstelling van aromatische kardemom, gereserveerde roze peper en fruitig-heldere bergamot. De topnoot bereidt de parketvloer voor op een fruitig-citroenachtige opstelling van geranium, iris en zachte roos in de hartnoot. Het onderscheidend en karakteristiek karakter van deze geur is vooral te danken aan de basisnoot. De kruidige, houtige oud zorgt voor een mystieke en krachtige basissfeer waarin het uitbundige aroma van tonkabonen wordt gecombineerd met de warme, fluweelzachte uitstraling van saffraan. De etherische olie van het gerookte hout van de adelaarshoutboom (Oud) wordt beschouwd als een echte schat vanwege zijn zeldzaamheid en de rijkdom van zijn kruidige aroma en komt uit de Aziatische regio. Het is diep sensueel en verleidelijke eigenschappen worden toegeschreven aan hem.

Parfumeur van Giorgio Armani Eau de Nuit Oud blijft geheim

Jaren geleden - en vandaag steeds weer - stelden journalisten de licht glimlachende, retorische vraag of een Oscar zelfs zonder Armani kon worden uitgereikt. Prominente acteurs van Tom Cruise naar Richard Gere, van Sean Connery naar Kevin Costner hebben Armani couture een gezicht gegeven. Voor zijn parfums heeft de Italiaanse grootmeester vaak prominente muzikanten of zelfs fotografen als getuigen gekozen.
De arrangementen, altijd in zwart-wit, tonen opvallende, mannelijke portretten met een sensueel charisma. Al in de nieuwste videoclips, echter, Armani doet zonder een identificeerbare persoon, maar toont in korte film snijdt alleen het bovenlichaam van een man die de laatste hand op zijn perfecte smoking outfit, sluit manchetknopen, die nog steeds ongebonden vlinderdas. Ook de reclame voor de Giorgio Armani Eau de Nuit Oud is nog niet gekoppeld aan een prominente "ambassadeur". De nog jonge geur wordt momenteel op de markt gebracht door de pure presentatie van de karaktervolle fles.
Het kruidig-wobbige oud creëert een mystieke en krachtige basissfeer waarin het betoverende aroma van de tonkaboon gecombineerd wordt met de warme, fluweelzachte aura van saffraan. De etherische olie uit het gerookte hout van de adelaarshoutboom (oud) wordt gezien als een echte schat vanwege zijn zeldzaamheid en de weelde van zijn scherpe, kruidige aroma en komt uit de Aziatische regio. Aan hem worden diepzinnig sensuele en verleidelijke eigenschappen toegeschreven.

Giorgio Armani Eau de Nuit Oud-fles straalt in een mystieke uitstraling

Het Giorgio Armani Armani Eau de Nuit Oud fles staat in de sympathieke traditie van de hele Armani Eau Eau gieten Homme serie en ontkent zijn broederlijkheid niet, vooral niet aan de Armani Eau de Nuit ook visueel. De b>zwart glasachtig lichaam roept onvermijdelijk associaties op met Smokingjacket en lijkt masculine straling en kracht te symboliseren.
Het is natuurlijk niet zomaar een jasje dat hier als inspiratiebron heeft gediend, maar de legendarische "deconstructed jas" van Giorgio Armani. Dit is de kopie van een man's jasje dat hij tot nu toe gebruikte om de binnenvoering en schoudervulling alleen uit te knippen - zo creëerde hij een nieuw tijdperk in de bovenkleding van mannen, dat niet langer stijf en hard was, maar vloeiend en casual.
Todat is waarom de flacon geen hoekige "schouders" hebben, maar een natuurlijk, quasi anatomisch silhouet heeft. De fijn gebeiteld ribbing aan de onderkant van de flacon, die zich herhaalt bij het sluiten van de kop, presenteert zich - als verwijzing naar de rijkdom van de inhoud - in een gold kleurgold kleur .

Giorgio Armani Eau de Nuit Oud staat voor hoogwaardige ingrediënten

De internationale mode-industrie is zeer voorzichtig met superlatieven bij de beoordeling van couture huizen. Te pijnlijk en te vaak moesten insiders de dramatische crash van deels gevestigde collega's meemaken omdat er verkeerde beslissingen waren genomen, bewezen principes overboord waren gegooid.
Dat de industrie zo eensgezind is in de visie van Giorgio Armani, en dat hij unaniem uitgeroepen wordt tot een van de meest meester-koutsuriers van de 20ste eeuw op het podium, is precies in deze omstandigheid: De Italiaanse grootmeester heeft zijn kwaliteitscredo nooit gecompromitteerd - en doet dat nog steeds niet met een obsessieve aandacht voor detail.
Giorgio Armani SpA, door hem opgericht in 1975 - nu een internationaal opererende multigroep met gediversifieerde kledinglijnen, beautyproducten, gastronomie - maar ook hotelafdelingen en natuurlijk een eigen parfumafdeling, beschikt over een door hem gecontroleerd kwaliteitszorgsysteem dat zijn gelijke niet kent. Reeds in een vroeg stadium van zijn carrière, toen hij blijvende aandacht trok met zijn vloeiende, prachtige stoffen, fluweel en zijde en de beste nieuwe wol, kocht de Italiaan gewoon zijn leveranciers op - om te kunnen blijven vertrouwen op hun niveau.
Giorgio Armani's parfums zijn als zijn collecties: Samenstellingen van de beste essences en kostbare ingrediënten, die gerangschikt zijn tot verfijnde texturen. Ze zijn allemaal verenigd door een elegante verschijning omringd door een mysterieuze mannelijke uitstraling - die een individueel karakter krijgt, afhankelijk van de leidende essentie. Het veelzijdige adelaarshout van Giorgio Armani Eau de Nuit Oud zet dit accent: een scherp, kruidig geurend pirouette dat zich ontvouwt in de veelbelovende mystiek van een zwarte nacht.