Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani In Love With You Freeze

uitverkocht producten +

De geur +

Giorgio Armani In Love With You Freeze is de geur van een grote liefde

Geïnspireerd door de liefde en levenslust van de moderne metropolen, het lieflijke Giorgio Armani In Love With You Freeze en verleidelijke.

De delicate, optimistische vrouwengeur van 2020 verfrist met zijn fruitige topnoot van sappige kersen en taart bergamot, omlijst door milde peer en mandarijn. Pinksterroos nuances, omgeven door geurige jasmijn absolute en delicate lelietjes-van-dalen-akkoorden vormen het vrouwelijke hart. Patchouli, vetiver en witte muskus vormen de delicate houtachtige basis.

De "King of Fashion" Giorgio Armani bewijst met In Love With You Freeze en Stronger With You Freeze weer zijn liefde voor partnergeuren. Zijn citrus-woody fougere geur Stronger With You Freeze, gemaakt van salie en lavendel en verstrikt in houtachtige amber akkoorden, weerspiegelt de mannelijke, verleidelijke energie. Als een antwoord, zijn vrouwelijke partnergeur Giorgio Armani In Love With You Freeze vangt de sensatie van sensuele ontmoetingen. Deze zijn en blijven gepassioneerd als op de eerste dag. Zijn boeket streelt je als een verslavende kers, verstrengeld met een heerlijk pioenrozenboeket op verleidelijk warme patchoeli en sensuele elegante muskus. Of het nu gepassioneerd en vol leven is of gecombineerd met de partnergeurGiorgio Armani In Love With You Freeze , de sensuele en lichte variatie van de aromatische In Love With You (2018) is een gepassioneerde geurexplosie die je elke dag weer verfrist en stimuleert!

Kopnoten:
Bergamot
Kersen
Peer
Mandarijn
Hartnoten:
jasmijn-sambac-absolue
Pinksterroos
Lelietje-van-dalen
Basisnoten:
Guatemala-patchoeli
Vetiver
witte muskus
Parfumeur:
Julie Massé
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-40%1