Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani In Love With You Freeze

De geur +

Giorgio Armani In Love With You Freeze is de geur van een grote liefde

De zoet verleidelijke Giorgio Armani In Love With You Freeze is geïnspireerd op de esprit of love en joie de vivre van moderne metropolen.

De delicate, optimistische damesgeur uit 2020 verfrist met zijn fruitige topnoten van sappige kers en zure bergamot, omlijst door milde peer en mandarijn. Pioenroos nuances, omringd door geurige jasmijn absolue en delicate lelietjes-van-dalen akkoorden, vormen het vrouwelijke hart. Patchouli, vetiver en witte muskus vormen de delicaat houtachtige basis.

De "King of Fashion" Giorgio Armani bewijst opnieuw zijn liefde voor partnergeuren met In Love With You Freeze en Stronger With You Freeze. Zijn citrus-houtachtige fougèregeur Stronger With You Freeze, gemaakt van salie en lavendel, verstrengeld met houtachtige amberakkoorden, weerspiegelt de mannelijke, verleidelijke energie. Als een antwoord vangt de vrouwelijke partnergeur Giorgio Armani In Love With You Freeze de sensualiteit van sensuele ontmoetingen. Deze zijn en blijven net zo hartstochtelijk als op de eerste dag. Het boeket streelt je als een verslavende kers, verstrengeld met een lieflijk pioenboeket op verleidelijk warme patchoeli en sensueel elegante musk. Hartstochtelijk en vol leven op zichzelf of gecombineerd met zijn partnergeur: Giorgio Armani In Love With You Freeze, de sensuele en lichte variant van het aromatische In Love With You (2018) is een gepassioneerde geurexplosie die je elke dag verfrist en stimuleert!

Parfümeur:
Julie Massé
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten