Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani Eau pour Homme

De geur +

Giorgio Armani Armani Eau gieten Homme, de citroengeur van verse mannen

The Eau Pour Homme van Giorgio Armani is de nieuwe interpretatie van de eerste geur gemaakt door Giorgio Armani met dezelfde naam. Dit parfum is dan ook een eerbetoon aan de geboorte van het succesverhaal dat in 1984 begon met de eerste geur van Armani. De elegante en sensuele Eau de Toilette ademt een verkwikkende frisheid en bittere geuren uit. Zo ontwikkelt de tijdloze, aromatische geurklassieker zich een betoverend mannelijk effect. Tegelijkertijd symboliseren de voortreffelijke en buitengewone fijne geur essences van het parfum stijlvolle elegantie en Italiaans joie de vivre.

In het begin straalt de Eau Pour Homme een aangename frisheid uit, die tot uiting komt in de licht kruidige aroma's van basilicum en citroengeuren van mandarijn en citroen en citroen. Vervolgens verandert de geur in de hartnoot in een enigszins bittere, meer mannelijke geurnuances die, dankzij de eveneens zeer verkwikkende aroma's van garden kruidnagel en lavendel, perfect harmoniëren met de top noot. Deze klassieke en zeer gewilde essences worden aangevuld met de verleidelijke mannelijke en zeer exclusieve geuren van eikenmos en sandelhout, die de finishing touch aan deze eau de toilette toevoegen en deze meesterlijk vervolledigen.

Het mannelijke parfum is geschikt voor elke levenssituatie. Tot slot verenigt Giorgio Armani Eau Homme onnavolgbare mannelijke, onderscheidende en zintuiglijke, zachte karakterkenmerken. Het resultaat is dat de Eau Pour Homme mannelijke, veelzijdige karakterpagina's weerspiegelt en het gemakkelijk te begrijpen maakt waarom de geur sinds 1984 een tijdloos en gewild klassiek is geworden.

Kopnoten:
Basilicum
tangerijn
Citroen
Hartnoten:
tuinanjer
Lavendel
Basisnoten:
Eikenmos
Sandelhout
Parfumeur:
Roger Pellégrino
Jaar van uitgave:
2013

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Giorgio Armani Eau pour Homme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Indesur
Super bescherming

Biedt de hele dag bescherminf en ik heb echt een zeker gevoel, ook als het heet is buiten laat deze stick mij niet zweten!

Commentaar van Throffes
Old school

Old school - leer en bergamot. Giorgio Armani Eau pour Homme is voor mij de perfecte herengeur. Voor iedereen die niet van te opdringerige, mannelijke geuren houdt. Masculien, discreet en klassiek!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-28%1