Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Giorgio Armani Eau pour Homme

De geur +

Giorgio Armani Armani Eau gieten Homme, de citroengeur van verse mannen

The Eau Pour Homme van Giorgio Armani is de nieuwe interpretatie van de eerste geur gemaakt door Giorgio Armani met dezelfde naam. Dit parfum is dan ook een eerbetoon aan de geboorte van het succesverhaal dat in 1984 begon met de eerste geur van Armani. De elegante en sensuele Eau de Toilette ademt een verkwikkende frisheid en bittere geuren uit. Zo ontwikkelt de tijdloze, aromatische geurklassieker zich een betoverend mannelijk effect. Tegelijkertijd symboliseren de voortreffelijke en buitengewone fijne geur essences van het parfum stijlvolle elegantie en Italiaans joie de vivre.

In het begin straalt de Eau Pour Homme een aangename frisheid uit, die tot uiting komt in de licht kruidige aroma's van basilicum en citroengeuren van mandarijn en citroen en citroen. Vervolgens verandert de geur in de hartnoot in een enigszins bittere, meer mannelijke geurnuances die, dankzij de eveneens zeer verkwikkende aroma's van garden kruidnagel en lavendel, perfect harmoniëren met de top noot. Deze klassieke en zeer gewilde essences worden aangevuld met de verleidelijke mannelijke en zeer exclusieve geuren van eikenmos en sandelhout, die de finishing touch aan deze eau de toilette toevoegen en deze meesterlijk vervolledigen.

Het mannelijke parfum is geschikt voor elke levenssituatie. Tot slot verenigt Giorgio Armani Eau Homme onnavolgbare mannelijke, onderscheidende en zintuiglijke, zachte karakterkenmerken. Het resultaat is dat de Eau Pour Homme mannelijke, veelzijdige karakterpagina's weerspiegelt en het gemakkelijk te begrijpen maakt waarom de geur sinds 1984 een tijdloos en gewild klassiek is geworden.

Kopnoten:
Basilicum
Mandarijn
Citroen
Hartnoten:
Anjer
Lavendel
Basisnoten:
Eikenmos
Sandelhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Giorgio Armani Eau pour Homme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Throffes van 01. augustus 2014
Old school

Old school - leer en bergamot. Giorgio Armani Eau pour Homme is voor mij de perfecte herengeur. Voor iedereen die niet van te opdringerige, mannelijke geuren houdt. Masculien, discreet en klassiek!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten