Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Giorgio Armani Sì Passione: ja tegen het leven en zichzelf

Soms is het niet zo gemakkelijk om ja te zeggen tegen jezelf. Steeds weer lijkt er iets te zijn dat je niet bevalt en dat doet je twijfelen aan jezelf. De geur Giorgio Armani Sì Passione van de vrouw neemt precies dit probleem op. Hij wil mensen aanmoedigen om gewoon ja te zeggen tegen zichzelf. Bovendien lijkt de filosofie achter deze creatie van Armani te zijn dat alleen degenen die ja zeggen tegen zichzelf, ja zeggen tegen het leven. Met andere woorden, zij die zichzelf bevestigen, kunnen uiteindelijk ten volle van het leven genieten. Om dit te illustreren is gekozen voor een zoete, fruitige en bloemige aanpak, die meteen betovert en eventuele tekortkomingen vergeet.

Reeds de topnoot verheft zich met sterke, sappige perenaroma's. Ze gaan vergezeld van hints van roze peper en zwarte bes. In de hartnoot, jasmijn absolue, roos en heliotroop gaan dan een waarlijk sympathieke unie aan. Tot slot, vanille valt op in de basisnoot. Het is echter zeer harmonieus ingebed in cederhout en Orcanox.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Al met al is het resultaat een compositie die even krachtig als vrouwelijk is. Ze is positief en zelfverzekerd in vrijwel elk opzicht. Een zeer optimistische en ook betoverende geur, die zijn effect zeker niet mist.

Julie Massé - de charmante jonge neus achter Giorgio Armani Sì Passione

Ze vertrouwt volledig op haar instinct, zei de Française Julie Massé ooit in een interview. Haar instinct heeft haar geleid en heeft haar tot nu toe niet teleurgesteld. Het spreekt voor zich dat hij ook een beslissende rol speelt in haar geurcreaties. Met andere woorden: Massé werkt grotendeels vanuit de darm. Het spreekt voor zich dat er ook veel specialistische kennis en technieken nodig zijn.

Om parfumeur te worden, was de jonge vrouw als het ware al geboren. Ze is geboren in de regio Grasse. Grasse - dit is niet alleen de geheime hoofdstad voor de Fransen in de enorme wereld van geuren. Wie hier heel vroeg opgroeit, komt al vroeg in contact met de ongelooflijke verscheidenheid aan geuren en aroma's die het gebied kenmerken. Het is dan ook geen verrassing dat een ongelooflijk aantal succesvolle parfumeurs uit Grasse komen. Maar dat alleen is nooit genoeg. Het heeft ook een goede opleiding nodig. Julie Massé studeerde af aan de gerenommeerde ISPICA in Versailles. Sinds 2010 werkt ze fulltime als parfumeur - en met groot succes.

Ze Sì Passione heeft ook Giorgio Armani geuren gemaakt zoals Acqua Colonia Saffron & Iris, Armani Privé - Pivoine Suzhou, Parfums Café Café Expresso pour Femme, Lalique Noir Premier - Terres Aromatiques 1905, Lulu Castagnette Secrets de Lulu - Les Plaisirs, Emanuel Ungaro Ungaro pour L'Homme III Oud en Guerlain Terracotta Eau Sous Le Vent.

Massé lijkt zich in haar handelen te laten inspireren door dat fundamentele ja tegen het leven dat ook Sì Passione in Giorgio Armani haar werk tot uitdrukking komt. Het is heel goed mogelijk dat hun eigen gedachten en gevoelens erin terug te vinden zijn.

Een fles als een duidelijke, massieve uitspraak

Het spreekt bijna voor zich dat een flesje Giorgio Armani vrouwengeur Sì Passione een duidelijk ja tegen het leven is. Het is zelfs een al te duidelijke uitspraak, een sterke, massale bekentenis. Dit is natuurlijk vooral te danken aan de dubbelwandige constructie. In een kubusvormig glazen blokje wordt een soort luchtbel verwerkt, waarin de geur-essentie zich bevindt. Deze insert werd volledig in het rood gehouden door de ontwerpers - in een helder, verleidelijk rood dat natuurlijk staat voor een 'ja tegen liefde'. Het lijkt gepassioneerd, alsof er in de eerste plaats geen twijfel zou moeten ontstaan. Het lichaam wordt afgerond door de goudkleurige Girogio Armani print en de productnaam. Tot slot heeft de schroefstop een bijna organische, zeer zachte vorm en is zwart.

Hij heeft niet alleen wat nodig is om een echte blikvanger te zijn, maar ook om een zeer aangename handknuffelaar te zijn.

Superstar Cate Blanchett is het gezicht van de reclamecampagne

Ze komt uit Australië en maakte de grote carrière in Hollywood. Cate Blanchett is daar al jaren lid van de eerste groep actrices en scoort vooral met haar buitengewone veelzijdigheid. Ze wordt beschouwd als een karakteractrice bij uitstek. Op het eerste gezicht lijkt Blanchett altijd wat onderkoeld en sober. Dat kan de reden zijn geweest Sì Passione dat ze haar het gezicht van de campagne hebben gemaakt. Giorgio Armani

Op de bijbehorende plek wordt deze koelte telkens weer gevangen door een levensbevestigende, zeer uitbundige lach die door haar hele lichaam lijkt te gaan en haar letterlijk op een bank schudt. De hele video wordt gedomineerd door het heldere rood dat de fles al siert. Natuurlijk moet het fancy broekpak van Blanchett rood zijn. Tussendoor zijn er ook zwart-witte sequenties, waardoor het pak er lichtgrijs uitziet. Het feit dat de beelden herhaaldelijk worden omgezet in felle kleuren is waarschijnlijk een filmisch symbool van hoe nieuwe twijfels kunnen worden overwonnen. Overigens zie je tussendoor Blanchett Sì Passione poseren met Giorgio Armani een volledig oversized fles.

Maar wie hier de ster is, zal geen moment in twijfel worden getrokken. Cate Blanchett als de sterke, zelfverzekerde en succesvolle vrouw, die echter niet volledig vrij is van bepaalde zelftwijfelaars, staat duidelijk in het middelpunt van de belangstelling. Het spreekt voor zich dat zij ook de belichaming is van de eigenlijke boodschap achter de geur. Natuurlijk had je er geen betere protagonist voor kunnen vinden.

De actrice is daarom ook te vinden op de reclamemotieven en posters. Het ontwerp is grotendeels gebaseerd op de spot. Dat is nog een reden waarom de campagne Sì Passione meer is dan Giorgio Armani alleen maar samenhangend.