Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Julie Massé creëerde er een met de zoete en fruitigeGiorgio Armani Sì Passione , een geur die de vrouw viert. Ja op de passie, ja op haar sterke punten, ja op het leven!

Giorgio Armani Sì Passione kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Giorgio Armani Sì Passione: ja tegen het leven en zichzelf

Soms is het niet zo gemakkelijk om ja te zeggen tegen jezelf. Steeds weer lijkt er iets te zijn dat je niet bevalt en dat doet je twijfelen aan jezelf. De geur Giorgio Armani Sì Passione van de vrouw neemt precies dit probleem op. Hij wil mensen aanmoedigen om gewoon ja te zeggen tegen zichzelf. Bovendien lijkt de filosofie achter deze creatie van Armani te zijn dat alleen degenen die ja zeggen tegen zichzelf, ja zeggen tegen het leven. Met andere woorden, zij die zichzelf bevestigen, kunnen uiteindelijk ten volle van het leven genieten. Om dit te illustreren is gekozen voor een zoete, fruitige en bloemige aanpak, die meteen betovert en eventuele tekortkomingen vergeet.

Reeds de topnoot verheft zich met sterke, sappige perenaroma's. Ze gaan vergezeld van hints van roze peper en zwarte bes. In de hartnoot, jasmijn absolue, roos en heliotroop gaan dan een waarlijk sympathieke unie aan. Tot slot, vanille valt op in de basisnoot. Het is echter zeer harmonieus ingebed in cederhout en Orcanox.

Al met al is het resultaat een compositie die even krachtig als vrouwelijk is. Ze is positief en zelfverzekerd in vrijwel elk opzicht. Een zeer optimistische en ook betoverende geur, die zijn effect zeker niet mist.

Kopnoten:
Roze Peper
Peer
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Roos
jasmijn-absolue
Heliotroop
Basisnoten:
vanille
Cederhout
orcanox
Parfumeur:
Julie Massé, Mane
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-52%1