Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De aantrekkingskracht tussen man en vrouw is net zo oud als de mensheid zelf. Met Giorgio Armani Emporio He Lui Il Él brengt Daniela Andrier hulde aan deze magische verbinding.

Om deze verbinding symbolisch tot uitdrukking te brengen, verscheen de vrouwelijke tegenhanger Armani Emporio lei/elle/elle/ella op hetzelfde ogenblik.............

Two geuren, twee mensen en de eeuwige verbinding tussen hen.

Giorgio Armani Emporio He Lui Il Él kopen tegen een gunstige prijs

uitverkocht producten +

De geur +

Armani Emporio hij Lui Il Il Él - magische aantrekkingskracht tussen man en vrouw

Giorgio Armani Emporio He Lui Il Él belichaamt de tegenhanger van de vrouwengeur Emporio Armani She en fungeert als een schakel tussen man en vrouw. De twee geuren zijn zoals Ying en Yang, zoals Mars en Venus - een magische attractie trekt een onzichtbare band. Edel en masculien, de kruidige aromatische geur komt tot zijn recht en betovert de zintuigen.

Giorgio Armani Emporio Hij Lui Il Él is een universele parfum voor iedere man die zich graag onderscheidt van de menigte en zijn eigen weg gaat. De naam van het parfum neemt de internationale flair over door de woorden "Er" in het Engels, Italiaans, Frans, Spaans en Frans te koppelen. Zo verdeelt Emporio Armani de landsgrenzen door de taal van geuren.

Het ensemble wordt geopend met frisse akkoorden van Bergamot en Citrus. Op deze manier trekt de geur meteen de aandacht en heeft een ongelooflijk groot living en krachtig effect. In het hart van Giorgio Armani Emporio zijn hij Lui Il Él dieper, intensief vetiver, verse wijze en verkwikkende yuzu, een Japanse citrusvrucht. Dit maakt de topnoot compleet en voegt een sterke mannelijke noot toe. De basis wordt gevormd door houtachtige akkoorden van ceder-, tonkaboon en muskus. De sterke noten accentueren de mannelijkheid en vergiftigen de zintuigen. Mosquito en tonkaboon hebben zelfs een afrodisiacum effect.

Kopnoten:
Ananas
Appel
Bergamot
Kardemom
Citroen
Mandarijn
Salie
Yuzu
Hartnoten:
Cyclamen
Iriswortel
Jasmijn
Muskaatnoot
Roos
Basisnoten:
Amber
Eikenmos
muskus
Sandelhout
Tonkaboon
Ceder
Parfumeur:
Daniela Andrier
Jaar van uitgave:
1998

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Giorgio Armani Emporio He Lui Il Él met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Shisho
EASYCOSMETIC GEWELDIGE NIEUWE SITE!

Waarom verder zoeken? Ik kan hier alles vinden wat ik nodig heb tegen superprijzen! Koop al mijn verjaardags- en kerstcadeautjes hier!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-31%1