Geen resultaten resultaat: resultaten:

Giorgio Armani Emporio Lei Elle She Ella

De geur +

Giorgio Armani Emporio Lei Elle She Ella, de fruitige poederige vrouwengeur.

De vrouwengeur Giorgio Armani Emporio Lei Elle She Ella werd in 1998 geïntroduceerd. Eau de Parfum leidt de reukzintuigen door oosterse geurenwerelden.

De geur wordt geopend door een verfrissende, elegante topnoot. De essentie van bergamotolie straalt geurnuances uit die associaties oproepen met citroenen en zo fruitig en zoet overkomen. Het zure aroma wordt versterkt door de geurige elementen van kalk. Groene, zoete en romige bloemen geuren toe te voegen peer en tuberoos. Ananas en mandarijn vullen de topnoot aan met hun verkwikkende, zoete en sappige nuances. Het hart van het parfum wordt gevormd door een vrouwelijk boeket van heliotroop, jasmijn, lelie van de vallei en iriswortel. De amandelachtige, vanille-achtige, zoete, bloemige, groene en pure geurelementen gaan de poederachtige, licht bittere nuances van de iriswortel tegen. Deze bedwelmende geurcomponenten stralen pure vrouwelijkheid uit en verleiden de zintuigen. De geur wordt aangevuld met de basisnoten van ceder, amber, muskus, sandelhout, vanille en tonkaboon. De bittere, houtachtige, kruidige, balsamico harsachtige, poederachtige en dierlijke geur bouwstenen te combineren met zoete melkachtige en associaties naar vers gemaaid gras geuren oproepen tot een exotisch uitziende geursamenstelling, waardoor de parfum eindigen op een warme manier.

Het samenspel van fruitige, bloemige en dierlijke geuren maakt van Giorgio Armani Emporio Lei Elle She Ella een echte verleider, gefascineerd door de extravagante geuren van het Oosten.

Kopnoten:
Bergamot
Limoen
Peer
Tuberoos
Ananas
Mandarijn
Hartnoten:
Iriswortel
Lelietje-van-dalen
Heliotroop
Jasmijn
Basisnoten:
Ceder
vanille
Tonkaboon
Amber
muskus
Sandelhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Giorgio Armani Emporio Lei Elle She Ella met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Expenton van 26. juni 2014
heerlijke geur

dit parfum ruikt echt heerlijk, stijlvol en blijft lekker lang hagen. ik zal deze geur altijd weer kopen, zeker tegen deze prijs!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-40%1