Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo overtuigt met een unieke waterfrisse noot, die wierook toevoegt. Als na een frisse zomerse regenbui.

Alberto Morillas is erin geslaagd een flanker te creëren die op zijn minst gelijk is aan zijn rolmodel, misschien zelfs overtreft.

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo - vurig als lava, verfrissend als zeegolven.

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo is als een natuurkracht - buitengewoon mannelijk en tegelijkertijd aromatisch en sensueel. Het bijzondere karakter is uniek, betoverend en gedenkwaardig.

Met bergamot, de kruidige hars van de elemis, gember en aquatische cascalon in de topnoot, begint Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo, geïntroduceerd in 1996, uitzonderlijk verfrissend en verkwikkend. In de hartnoot is het vooral aromatisch met roos geranium, salie en rozemarijn. Frankincense en patchoeli vervolledigen de mannelijke en krachtige geurbeleving.

Een verbluffende hint die doet denken aan vurige zwarte lavastenen, maar ook aan het koele azuurblauwe van de Middellandse Zee. Het zorgeloze begin wordt gevolgd door een vlijmscherpe finale. Daartussenin: betoverende magie en harmonieuze samensmelting van contrasterende akkoorden. Wanneer perfectie en kracht elkaar ontmoeten - dan in de geur van Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo.

Een statement voor mannen voor wie iets bijzonders net goed genoeg is. Deze geur heeft zoveel zien komen en gaan, maar is gebleven. Van beginner tot topverkoper - Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo heeft bereikt wat slechts een paar geuren kunnen: hij is uitgegroeid tot een klassieker die generaties mannen heeft overtuigd.

Kopnoten:
Bergamot
aquatische geuren
pittige geuren
Hartnoten:
roosgeranium
Salie
Rozemarijn
Basisnoten:
Patchoeli
Wierook
Parfumeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten