Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo

De geur +

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo - vurig als lava, verfrissend als zeegolven.

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo is als een natuurkracht - buitengewoon mannelijk en tegelijkertijd aromatisch en sensueel. Het bijzondere karakter is uniek, betoverend en gedenkwaardig.

Met bergamot, de kruidige hars van de elemis, gember en aquatische cascalon in de topnoot, begint Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo, geïntroduceerd in 1996, uitzonderlijk verfrissend en verkwikkend. In de hartnoot is het vooral aromatisch met roos geranium, salie en rozemarijn. Frankincense en patchoeli vervolledigen de mannelijke en krachtige geurbeleving.

Een verbluffende hint die doet denken aan vurige zwarte lavastenen, maar ook aan het koele azuurblauwe van de Middellandse Zee. Het zorgeloze begin wordt gevolgd door een vlijmscherpe finale. Daartussenin: betoverende magie en harmonieuze samensmelting van contrasterende akkoorden. Wanneer perfectie en kracht elkaar ontmoeten - dan in de geur van Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo.

Een statement voor mannen voor wie iets bijzonders net goed genoeg is. Deze geur heeft zoveel zien komen en gaan, maar is gebleven. Van beginner tot topverkoper - Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo heeft bereikt wat slechts een paar geuren kunnen: hij is uitgegroeid tot een klassieker die generaties mannen heeft overtuigd.

Kopnoten:
Bergamot
Aquatische noten
Pikante noten
Hartnoten:
Rozengeranium
Salie
Rozemarijn
Basisnoten:
Patchoeli
Wierook

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-31%1