Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Giorgio Armani Eau de Nuit

De geur +

Overwin de nacht met Eau de Nuit.

Eau de Nuit van Giorgio Armani betovert de nacht met zijn erotische geur en verspreidt pure magie, want's nachts wekt de duistere, verleidelijke zijde van de man wakker. De nieuwe editie van de parfumklassieker Armani pour Homme is speciaal gemaakt als 's avonds geur en is omgeven door een sekte aura.

De geur Giorgio Armani Eau de Nuit wordt geopend door verse en gespoten bergamot evenals kruidige roze peper, die het gevoel van de laatste zonnestralen op de huid vastlegt. Daarna ontwikkelt zich een intensieve dronkenschap van kardemom, nootmuskaatnoot en zoetzure iris. Deze mysterieuze, maar ongelooflijk krachtige hartnoot is een eerbetoon aan het spannende, pulserende nachtleven dat nooit stilstaat.

In de basisnoot van Giorgio Armani Eau de Nuit komen houtachtige tot bittere en toch sensuele akkoorden van ceder, amber en tonkaboon voor. Deze afrodising compositie betovert iedere vrouw. Je zou willen dat de nacht nooit zou eindigen. Eau de Nuit doet de herinneringen aan de sensuele nachten weer tot bloei komen en geeft het gevoel dat alles die avond mogelijk is. De mysterieuze elegantie in combinatie met de onberispelijke stijl van een gentleman van de jaren twintig nodigt je uit om te dromen en te leven.

Kopnoten:
Bergamot
Roze Peper
Hartnoten:
Heliotroop
Iris
Kardemom
Muskaat
Basisnoten:
Amber
Tonkaboon
Ceder

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Giorgio Armani Eau de Nuit met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Dids1975 van 05. oktober 2014
Wat wil je nog meer?

Een zo heerlijke mannelijke geur... ik ben erg enthousiast. Dee geur houdt echt de hele dag. Ik koop graag weer bij jullie.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-26%1