Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-29%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Als we samen zijn, kan niets ons tegenhouden, de sky is the limit. De zoete en kruidige Armani Stronger With You is net zo krachtig als grote liefde.

Samen raken we de hemel, samen zijn we sterker: Giorgio Armani Stronger With You is de mannelijke tegenhanger van Because It's You.

Giorgio Armani Stronger With You goedkoop kopen

De geur +

Giorgio Armani Stronger With You: Modern en magnetisch

Aromatisch, kruidig en toch origineel is de mix van Giorgio Armani Stronger With You. YOU is het nieuwste geurduo uit het Emporio Armani-assortiment. Het is een eerbetoon aan moderne geliefden, aan de perfecte harmonie en balans tussen zorgeloos, romantisch, avontuurlijk en gedurfd.

De topnoten definiëren al de kruidige noot en combineren kardemom, viooltjesbladeren en roze peper. Salie ontvouwt vervolgens zijn kenmerkende smaak in het hart. De basis heeft een aards, licht nootachtig en zoet karakter dankzij kastanje. Hieraan wordt de rokerige geur van vanille Jungle Essence toegevoegd. Het is een gepatenteerd geurcomponent met een heel eigen noot.

Samen creëren ze een moderne mannengeur die niet alleen 's avonds maar ook in het dagelijks leven gedragen kan worden. Het is de tegenhanger van Giorgio Armani Because It's You. De geuren zijn ontworpen om samen te gaan als een paar geliefden. Ze zijn perfect in balans en ondersteunen elkaar positief. Het duo kan daarom gedragen worden als partnergeuren. Natuurlijk werken ze ook op zichzelf. Naast het klassieke parfum om te verstuiven, zijn er ook verzorgingsproducten voor het lichaam. Voor mannen zijn er ook gezichts- en scheerverzorgingsproducten om de geur van Giorgio Armani Stronger With You in al zijn facetten te ervaren.

Hartnoten:
Parfümeur:
Cécile Matton, Mane
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten