Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Modern en magnetisch

De mix van Giorgio Armani Stronger met You is aromatisch, kruidig en toch origineel. YOU is het nieuwste geurduo uit de Emporio Armani serie. Het is een hommage aan de moderne geliefden, aan de perfecte harmonie en balans tussen onzorgvuldigheid, romantiek, avontuur en durf.

De topnoten bepalen al de kruidige noot en combineren kardemom, paarse bladeren en roze peper. In het hart ontvouwt zich het kenmerkende aroma van salie. De basis heeft een aardachtig, licht nootachtig en zoet kastanje karakter. De rokerige geur van vanille Jungle Essence voegt hieraan toe. Het is een gepatenteerde geurmodule met een zeer individuele touch.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Samen creëren ze een moderne mannengeur die niet alleen 's avonds gedragen kan worden, maar ook in het dagelijks leven. Hij is de tegenhanger van Giorgio Armani Omdat het jou is. De parfums zijn zo ontworpen dat ze als een paar geliefden in elkaar passen. Ze houden elkaar perfect in balans en ondersteunen elkaar positief. Daarom kan het duo gedragen worden als partnergeuren. Maar natuurlijk werken beide ook allebei alleen voor zichzelf. Naast het klassieke parfum voor het spuiten zijn er ook verzorgingsproducten voor het lichaam. Voor mannen is er ook gezichts- en scheerverzorging om de geur van Giorgio Armani Sterker met u te ervaren in al zijn facetten.

Gevarieerde inspiraties

Hoewel ontworpen als een duo, is Giorgio Armani Sterker met U en de vrouwengeur Omdat U de steun heeft van verschillende parfumeurs. Beide moeten elkaar aanvullen en als eenheid functioneren. Maar elke creatie staat ook voor zichzelf en behoudt zijn eigenheid. Daarom werden de parfums onafhankelijk van elkaar ontwikkeld.

De vrouwengeur werd gecreëerd door Anne Flipo van International Flavours and Fragrances, terwijl Cécile Matton van Mane de mannengeur ontwikkelde. Ze groeide op in Afrika, waar elke geur wordt versterkt door de grote hitte. Al als tiener ontdekte ze haar passie voor parfums. Ze begon haar eigen geuren te mengen. In pier import winkels van hun geboorteland Frankrijk waren er verschillende geurige essences. Matton heeft ermee geëxperimenteerd voordat hij eindelijk het ambacht van het parfum van de grond af aan leerde. Op ongeveer 14-jarige leeftijd begon ze met het plannen van haar toekomst. In die tijd behoorden veel parfumbedrijven tot de farmaceutische bedrijven. De jonge Française wilde daarom eerst farmacie studeren. Bij Mane wijdt ze zich nu aan de ontwikkeling van parfums voor vele gerenommeerde ontwerpers, labels en merken.

Uw persoonlijke favoriet van de geur bouwstenen is de groene chypre-akkoord. Maar nootmuskaat is ook een van de favoriete geuren, wat misschien het kruidige karakter van Giorgio Armani Stronger with You verklaart. De parfumeur werkt op ongeveer tien tot twintig verschillende geuren tegelijk. Hoe lang het zal duren om te voltooien is ook aan de klant. Voor de Franse vrouw is de eerste poging vaak al de beste. Enkele van de beroemde creaties van Cécile Matton zijn Viktor & Rolf Bonbon, Yves Saint Laurent Baby Doll en Valentino Gold.

De vereniging van twee karakters

Het ontwerp van Giorgio Armani Stronger with You is op het eerste gezicht heel eenvoudig. De fles is gemaakt van zeer dikwandig glas, wat het een hoogwaardig en robuust karakter geeft. De vierkante vorm heeft veel afgeronde elementen, wat het ontwerp dynamischer maakt. Het deksel is het eigenlijke verbindingspunt met de vrouwelijke tegenhanger, want het is jou.

De bolvorm lijkt onopvallend, maar op het tweede gezicht worden de verstrengelde ringen zichtbaar. Ze symboliseren de saamhorigheid en het samenkomen van twee sterke persoonlijkheden. Beiden behouden hun vorm en toch smelten ze samen als in een intieme omhelzing. Samen vormen ze een complete eenheid die in perfecte balans is. Het parfum zelf heeft een warme amberkleurige noot, die goed past bij het kruidige en licht oriëntaalse karakter. De inscriptie benadrukt ook het verband met de geur van de vrouw. De U die in beide titels verschijnt, wordt in hoofdletters gemarkeerd. Ook optisch wordt een harmonisch totaalbeeld gecreëerd.

Samen niet te stoppen

Het moderne machtspaar achter Giorgio Armani Sterker met jou en Because it's You is You is Matilda Lutz en James Jagger. Ze is een opkomende Italiaanse actrice die onlangs haar grote doorbraak vierde. Hij is de zoon van rocklegende Mick Jagger en Gary Hall. In plaats van schandalen overtuigt de Brit echter met steeds nieuwe, creatieve projecten. Als muzikant en acteur speelde hij in de muzikale serie Vinyl en de film 7x7. Bovendien is hij helemaal geen slechte jongen, maar als onderdeel van Project 0 zet hij zich in voor het redden van de oceanen in de wereld.

Emporio Armani Stronger With You ontmoet zijn tegenhanger in de productlanceerplaats.

Voor de campagne voor Giorgio Armani Stronger with You glijdt hij in de rol van Paul. De architect is een hopeloze romanticus, even mannelijk als gepassioneerd. Deze mix onderscheidt ook zijn partner Laura. Ze benadert het leven optimistisch, altijd in een goed humeur en avontuurlijk. Beide vormen samen een perfecte eenheid, vullen elkaar aan, brengen elkaar in evenwicht en stimuleren elkaar steeds weer. Uw speeltuin is de metropool New York City. Het dient als decor en is tegelijkertijd altijd een nieuwe inspiratiebron. Hun diverse culturen, verschillende wijken en nieuwe trends stimuleren de creativiteit en durf van de geliefden.

De regisseur Fabien Constant ensceneerde de foto's. De twee zijn onder andere te zien op het dak van een van de beroemde taxi's in New York. Ze balanceren ook op de afgrond boven de skyline van de stad. "Samen kunnen we vliegen" is een van de slogans van de campagne. Dit wordt eindelijk afgerond met de achtergrondmuziek. Met Powerful hebben Ellie Goulding en Major Lazer de passende soundtrack voor Emporio Armani's nieuwe Power Couple bijgedragen.