Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Als we samen zijn, kan niets ons stoppen, de hemel is de limiet. De zoete en kruidige Armani Stronger With You is net zo krachtig als grote liefde.

Samen raken we de hemel aan, samen zijn we sterker: Giorgio Armani Stronger With You is de mannelijke tegenhanger van Because It's You.

Giorgio Armani Stronger With You kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Giorgio Armani Stronger With You: Modern en magnetisc

Aromatisch, kruidig en toch origineel, de mix van Giorgio Armani Stronger With You. YOU is het nieuwste geurduo in de Emporio Armani reeks. Het is een eerbetoon aan moderne geliefden, aan de perfecte harmonie en balans tussen zorgeloos, romantisch, avontuurlijk en gedurfd.

De topnoten bepalen al de kruidige noot en combineren kardemom, viooltjesblad en roze peper. In het hart ontvouwt salie zijn kenmerkende aroma. De basis heeft een aards, licht nootachtig en zoet karakter door de kastanje. Daarbij komt nog de rokerige geur van Vanilla Jungle Essence. Het is een gepatenteerde geurbouwsteen die een heel eigen noot heeft.

Samen vormen ze een moderne mannengeur die niet alleen 's avonds maar ook in het dagelijks leven kan worden gedragen. Het is de tegenhanger van Giorgio Armani Because It's You. De parfums zijn ontworpen om samen te gaan als een paar geliefden. Zij bewaren een perfect evenwicht en steunen elkaar op positieve wijze. Daarom kan het duo als partnergeuren worden gedragen. Maar natuurlijk werken ze ook goed op zichzelf. Naast het klassieke parfum om te verstuiven, zijn er ook verzorgingsproducten voor het lichaam. Voor mannen is er ook gezichts- en scheerverzorging om de geur van Giorgio Armani Stronger With You in al zijn facetten te ervaren.

Kopnoten:
Kardemom
Roze Peper
Viooltjesblad
Hartnoten:
Salie
Basisnoten:
geglazuurde kastanje
vanille
Parfumeur:
Cécile Matton, Mane
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-29%1