Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Samen raken we de lucht, samen zijn we sterker: Giorgio Armani Sterker met jou is de mannelijke tegenhanger van Because it's You en een liefdesverhaal in een fles.

Als we samen zijn, kan niets ons tegenhouden, de lucht is de limiet. De zoete en kruidige Stronger met jou is een sterke geur en zo krachtig als liefde.

Giorgio Armani Stronger with You kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Modern en magnetisch

De mix van Giorgio Armani Stronger met You is aromatisch, kruidig en toch origineel. YOU is het nieuwste geurduo uit de Emporio Armani serie. Het is een hommage aan de moderne geliefden, aan de perfecte harmonie en balans tussen onzorgvuldigheid, romantiek, avontuur en durf.

De topnoten bepalen al de kruidige noot en combineren kardemom, paarse bladeren en roze peper. In het hart ontvouwt zich het kenmerkende aroma van salie. De basis heeft een aardachtig, licht nootachtig en zoet kastanje karakter. De rokerige geur van vanille Jungle Essence voegt hieraan toe. Het is een gepatenteerde geurmodule met een zeer individuele touch.

Samen creëren ze een moderne mannengeur die niet alleen 's avonds gedragen kan worden, maar ook in het dagelijks leven. Hij is de tegenhanger van Giorgio Armani Omdat het jou is. De parfums zijn zo ontworpen dat ze als een paar geliefden in elkaar passen. Ze houden elkaar perfect in balans en ondersteunen elkaar positief. Daarom kan het duo gedragen worden als partnergeuren. Maar natuurlijk werken beide ook allebei alleen voor zichzelf. Naast het klassieke parfum voor het spuiten zijn er ook verzorgingsproducten voor het lichaam. Voor mannen is er ook gezichts- en scheerverzorging om de geur van Giorgio Armani Sterker met u te ervaren in al zijn facetten.

Kopnoten:
Kardemom
Roze Peper
Viooltjesblad
Hartnoten:
Salie
Basisnoten:
geglazuurde kastanje
vanille

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-29%1