Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani Acqua di Gio Homme Profondo herinterpreteert de klassieke mannengeur Acqua di Gio. Maritieme, citroenachtige en kruidige noten kenmerken de frisheid van dit parfum.

Giorgio Armani Acqua di Gio Homme Profondo kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Giorgio Armani Acqua di Gio Homme Profondo blauwe zeediepte

De mannengeurGiorgio Armani Acqua di Gio Homme Profondo , uitgebracht in 2020, verspreidt een aromatische-frisse geur. Het heeft een maritiem uiterlijk, wat meteen doet denken aan een blauwe zee, hoge golven en witte nevel. Aquozone en een klein snufje zout zorgen daarvoor. Deze topnoot wordt onderstreept door citroenachtige akkoorden van verse bergamot en Braziliaanse groene mandarijn. Het aromatische hart van de eau de parfum spray is heerlijk verfrissend en kruidig met lavendel, rozemarijn en cipres. Deze noot wordt versterkt door de kostbare mastiekhars, ook wel bekend als de "witte scheuren van pistache". De basis van Giorgio Armani Acqua di Gio Homme Profondo wordt gedefinieerd door licht romige sensuele noten van Guatemala-patchouli en muskus, doordrenkt met minerale amber.

Het effect Giorgio Armani Acqua di Gio Homme Profondo op de zintuigen is fenomenaal: aquatisch, helder en licht fruitig! Deze aangename mannelijke geur voor de moderne jongeman duurt vijf tot zes uur. Giorgio Armani Acqua di Gio Homme Profondo Geschikt voor de werkplek, maar ook voor avondmomenten, in het voorjaar en de zomer.

Kopnoten:
Bergamot
groene mandarijn
Aquozone
Hartnoten:
Rozemarijn
Lavendel
Cipres
mastiekbos absolue
Basisnoten:
minerale amber
Guatemala-patchoeli
muskus
Parfumeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-26%1