Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Om in te bijten, gewoonweg heerlijk

Giorgio Armani In Love With You werd gelanceerd in 2018 en is een van de fruitige en zoete geuren voor vrouwen. Het door Anne Flipo gecreëerde dameseau de parfum inspireert met een topnoot van frambozen, kersen en zwarte bessen. De koningin van de bloemen, de roos, verschijnt in de bloemige hartnoot en wordt perfect aangevuld met fijne, zoete jasmijn. Zeer interessant is de basis, die zich uitsluitend met alsem laat zien. Echter, niet met de kruidenschnaps, die sommigen misschien wel kennen. Dit is het echte alsemblad, met een intense geur die licht bitter is. Dit voorkomt dat het te zoet wordtGiorgio Armani In Love With You . Het alsem stuurt Giorgio Armani In Love With You in een interessante richting en geeft het een extra dimensie.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Toch is het Giorgio Armani In Love With You eerder een geur voor jonge vrouwen die lief zijn, maar niet alleen. Net als het parfum, dat bij de meest uiteenlopende gelegenheden gedragen kan worden en gewoon een genot is, Giorgio Armani In Love With You is het een subtiele verandering en een geur die niet alleen vers in de liefde vrouwen graag omringt.

Een uitstekende meesterparfumeur

Anne Flipo is de neus van Giorgio Armani In Love With You . Samen met de industriegigant IFF, voor wie Flipo werkt, creëert ze het zoete, fruitige en speelse vrouwenparfum.

In tegenstelling tot veel andere parfumeurs heeft ze geen achtergrond in de parfumindustrie, behalve dat haar vader een snoepwinkel had in Picardië. Hoewel ze studeerde aan een school voor geuren en aroma's, was haar doel niet om een parfumeur te worden. Maar toen ze met verschillende geuren speelde, ontdekte ze haar liefde voor hen. Ze veranderde haar zadel en bezocht ISIPCA in Versailles. Daarna ging ze naar Créations Aromatique terwijl ze studeerde bij Charabot voordat ze uiteindelijk bij IFF kwam.

Anne Flipo ziet het creëren van een parfum als een soort uitdaging, als een spel waarvan het doel het uiteindelijke doel is het parfum. Haar favoriete geuren zijn neroli, basilicum, jasmijn samba en patchoeli. In het spel dat ze nog steeds enthousiast speelt, is ze uitgegroeid tot een van de beste in de wereld, zodat ze in staat is geweest om geuren te ontwerpen voor L'Artisan Parfumeur, Jo Malone, Yves Saint Lauren, Paco Rabanne, Chloé, Jimmy Choo en vele anderen. Ondertussen weet men meer dan 115 geuren voor meer dan 40 mark. Onder hen zijn wereldberoemde parfums zoals Lady Million, Invictus of Sweet Lolita.

Ze Giorgio Armani In Love With You kan haar passie voor lieve en speelse geuren uitleven met Because It's You en natuurlijk het Together verhaal voortzetten, omdat ze ook betrokken was bij Because It's You. Natuurlijk hoopt iedereen nu op de beroemde zin "Vervolg op". Maar alleen met de uitstekende parfumeur Anne Flipo, de geheime ster van de serie.

Charmant en eenvoudig tegelijk

De fles Giorgio Armani In Love With You is gemaakt van helder glas en heeft een zware bodem. De voorzijde draagt de namen van de geur en het etiket in zwarte letters. Zo komt de delicate rozengeur nog beter tot zijn recht. De afgeronde rechthoek van de fles wordt bekroond met een zilveren dop. Ringen die met elkaar verstrengeld zijn, dragen een bal, die een parel moet voorstellen. De twee ringen symboliseren met elkaar verweven lichamen die hun liefde uitdrukken.

Het ontwerp van de Giorgio Armani In Love With You fles is identiek aan dat van de Stronger with you en Because It's you bottles uit 2017. Geen van de flessen is bekend wie het ontwerp heeft gemaakt. Het kan een van de Armani ontwerpers zijn of een van de Armani ontwerpers of een van L'Oreal. De wereldspeler brengt de geuren van Armani op de markt. De fles past perfect bij de geuren met de namen "Sterker met je", "Omdat je dat bent" en "Verliefd op je".

Een magisch vervolg

De campagne is ook Giorgio Armani In Love With You de voortzetting van het liefdesverhaal tussen James Jagger en Mathilda Lutz. De clip "Because It's You's You" voor haar en "Stronger with You" voor hem vertelt het begin van een liefdesverhaal. Dat filmpje eindigt met kussen die worden uitgewisseld op een taxidak in het New Yorkse verkeer.

Samen schieten we sterren.

The clip to Giorgio Armani In Love With You Together we are Shooting Stars" en vervolgt het verhaal. De twee hoofdrolspelers zitten op een elegante zolder en tonen hem foto's van zichzelf, waaronder een met een fiets. Ze vertelde me dat de andere kinderen zeiden dat ze als een vallende ster was. Dat geeft hem een idee, hij neemt de foto en verdwijnt. Ze ziet zijn verdwijning, vindt de foto met een klein berichtje in haar zak, hangt Giorgio Armani In Love With You weer op en loopt naar beneden. Ze roept Paul en hij lokt haar dieper, tot zijn verbazing. James Jagger wacht op Mathilda Lutz met twee fietsen die verlicht worden met LED's. Lachend rijden ze door het gebied, over hellingen en over trottoirs. Uiteindelijk stoppen ze voor een helling die over een kleine afgrond loopt. Samen stappen ze op het gas en vliegen met de lichte wielen over de afgrond. Na de landing kussen ze gepassioneerd. Zij mompelt "Verliefd op jou", hij antwoordt "Sterker op jou".

Dit is het derde deel van het Together-verhaal, waarmee Armani nieuwe en ongewone wegen bewandelt. In elk geval, de clip raakt de speelse Giorgio Armani In Love With You perfect.