Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Om in te bijten, gewoonweg heerlijk

Giorgio Armani In Love With You werd gelanceerd in 2018 en is een van de fruitige en zoete vrouwengeuren. Gemaakt door Anne Flipo, inspireert het damesparfum eau de parfum met een topnoot van frambozen, kersen en zwarte bessen. De koningin van de bloemen, de roos, verschijnt in de bloemige hartnoot, het wordt perfect aangevuld met fijne, zoete jasmijn. Zeer interessant is de basis, die zich uitsluitend met alsem laat zien. Maar niet met de kruidenschnapps, waar sommigen misschien wel bekend mee zijn. Dit is het echte alsemblad, met een intense, licht bittere geur. Het is een manier om te voorkomen dat het Giorgio Armani In Love With You te zoet wordt. Alsem stuurt Giorgio Armani hem In Love With You in een interessante richting en geeft hem dat beetje extra.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Toch is het Giorgio Armani In Love With You meer een geur voor jonge vrouwen die schattig zijn, maar niet alleen schattig. Hetzelfde geldt voor het parfum, dat op verschillende gelegenheden kan worden gedragen en gewoon een genot is. Giorgio Armani Het In Love With You is een subtiele verandering en een geur die niet alleen vers geliefde vrouwen graag omringen.

Een uitstekende meesterparfumeur

Anne Flipo is de neus Giorgio Armani In Love With You van Samen met de industriegigant IFF, voor wie Flipo werkt, creëert ze het zoete, fruitige en speelse vrouwenparfum.
In tegenstelling tot veel andere parfumeurs heeft ze geen achtergrond in de geurindustrie, behalve dat haar vader een snoepwinkel in Picardië runde. Hoewel ze aan een school voor geuren en aroma's studeerde, was haar doel niet om een parfumeur te worden. Maar toen ze met verschillende geuren speelde, ontdekte ze haar liefde voor hen. Ze veranderde haar zadel en bezocht ISIPCA in Versailles. Daarna ging ze naar Créations Aromatique tijdens haar studie bij Charabot voordat ze uiteindelijk bij IFF kwam werken.
Anne Flipo ziet de creatie van een geur als een soort uitdaging, als een spel met als doel de afgewerkte geur. Haar favoriete geuren zijn neroli, basilicum, jasmijn samba en patchoeli. In het spel dat ze nog steeds enthousiast speelt, is ze een van de beste ter wereld geworden, dus heeft ze geuren kunnen ontwerpen voor L'Artisan Parfumeur, Jo Malone, Yves Saint Lauren, Paco Rabanne, Chloé, Jimmy Choo en vele anderen. Inmiddels kent men meer dan 115 geuren voor meer dan 40 merken ervan. Onder hen zijn wereldberoemde parfums zoals Lady Million, Invictus of Sweet Lolita.
Met Giorgio Armani Because It's You kan ze In Love With You haar passie voor lieve en speelse geuren beleven en natuurlijk het Together verhaal voortzetten, want ze was ook betrokken bij Because It's You. Natuurlijk hoopt iedereen nu op de beroemde zin "De voortzetting volgt". Maar alleen met de uitstekende parfumeur Anne Flipo, de geheime ster van de serie.

Charmant en eenvoudig tegelijk

De Giorgio Armani helder glazen fles In Love With You heeft een zware bodem. De voorzijde is voorzien van de namen van de geur en het etiket in zwarte letters. Zo komt de delicate rozengeur nog beter tot zijn recht. De ronde rechthoek van de fles wordt bekroond door een zilveren dop. Ringen in elkaar verstrengeld met elkaar dragen een bal, die een parel moet vertegenwoordigen. De twee ringen symboliseren met elkaar verweven lichamen die hun liefde uitdrukken.
Het ontwerp van de Giorgio Armani In Love With You fles is identiek aan dat van de Stronger met u en Because It's you bottles uit 2017. Geen van de flessen is bekend die het ontwerp heeft gemaakt. Het kan een van de Armani ontwerpers zijn of een van L'Oreal. De wereldspeler brengt de geuren van Armani op de markt. De fles past perfect bij de geuren waarvan de namen "Sterker bij u", "Omdat u dat bent" en "Verliefd op u" zijn.

Een magisch vervolg

De te Giorgio Armani zijn In Love With You campagne is het vervolg op het liefdesverhaal tussen James Jagger en Mathilda Lutz. De clip "Because It's you" voor haar en "Sterker met jou" voor hem vertelt het begin van een liefdesverhaal. Die clip eindigt met kusjes uitgewisseld op een taxidak in het verkeer in New York.
Samen schieten we sterren.
De clip In Love With You aan Giorgio Armani Samen zijn we Shooting Stars en vervolgt het verhaal. De twee protagonisten zitten op een elegante zolder en tonen hem foto's van zichzelf, waaronder één met een fiets. Ze vertelt me dat de andere kinderen zeiden dat ze als een vallende ster was. Dat geeft hem een idee, hij neemt de foto en verdwijnt. Ze merkt zijn verdwijning op, vindt de foto met een berichtje in haar zak, hangt weer Giorgio Armani In Love With You op en loopt naar beneden. Ze roept Paul op en hij lokt haar dieper, tot zijn verbazing. James Jagger wacht op Mathilda Lutz met twee fietsen die verlicht zijn met LED-verlichting. Lachend rijden ze door het gebied, op hellingen en over trottoirs. Uiteindelijk stoppen ze voor een hellingbaan die over een kleine afgrond loopt. Samen stappen ze op het gas en vliegen met de lichte wielen over de afgrond. Na de landing kussen ze hartstochtelijk. Ze mompelt "In Love with you", hij antwoordt "Sterker met jou".
Dit is het derde deel van het Together-verhaal, waarmee Armani nieuwe en ongewone wegen inslaat. In ieder geval raakt de clip het speelse Giorgio Armani In Love With You perfect.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.