Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bijna geen enkele andere mannengeur slaagt erin om te schitteren met oosterse klanken zoals Armani Code Homme. Deze geur is zo diep als de nacht en zo sensueel als een flinterdunne afscheidskus.

De fles kon niet mannelijker zijn. De middernachtelijke blauwgetinte container zou ook een prachtige smoking zijn. Een perfecte combinatie voor de perfecte heer. Met de spannende ingrediënten zijn al zijn chocolade kanten prachtig verlicht.

Giorgio Armani Code Homme kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Code Homme: Een oosterse kruidige geur uit het huis Armani.

Deze code is de sleutel tot het hart van een vrouw: Giorgio Armani Code Homme ruikt zo verleidelijk dat het de harten van mannen sneller laat kloppen en vrouwen al jaren betovert. De in 2004 geïntroduceerde mannengeur is al lang uitgegroeid tot een van de klassiekers onder mannengeuren.

Het geheim van het succes van de schepping zijn de nobele oriëntaalse noten die aan de essentie zijn toegevoegd. Een spannende mix van koelte en sensualiteit. Giorgio Armani Code Homme combineert verse citroen met delicate bergamot. Wat een spannend begin van de topnoot. De hartnoot schittert met een heerlijk kruidig karakter. Hier komen steranijs en olijfboombloesem samen. Met tabak, leder en tonkaboon eindigt Giorgio Armani Code Homme met pittig en warm - en één ding wordt duidelijk: deze geur is iets voor de echte gentleman die af en toe op zoek is naar echt avontuur. Dit parfum zal zijn trouwe metgezel zijn en de spannende momenten van het leven nog spannender maken.

Een verleidelijke geur in een nachtblauwe fles. Een combinatie op het hoogste niveau!

Kopnoten:
Bergamot
Citroen
Hartnoten:
Steranijs
olijfbloesem
Basisnoten:
leder
Tabak
Parfumeur:
Antoine Lie, Antoine Maisondieu
Jaar van uitgave:
2004

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Giorgio Armani Code Homme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Tholsolot
Armani code

Een zeer aangename herengeur die ook voor jongere mannen geschikt is. Ik heb al veel mannengeuren uitgeprobeerd maar geen andere kon me overtuigen als deze. Ik koop alleen nog deze spray en geen andere meer.

Commentaar van Decterral
Giorgio Armani Code Homme Aftershave (100 ml)

Een zeer lichte lotion, verfrissend met de geur van de Code-serie van Armani. Zeer verdraagzaam met een alcohol-kick, verzorgend en mannelijk. Als deel van de complete serie zeer aan te bevelen!

Commentaar van Thosell
Echt geniaal

Ik heb altijd een eeuwigheid nodig om een cadeau uit te zoeken maar met deze set van Armani is het moeilijk iets verkeerds te doen. Super!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-29%1