Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Giorgio Armani Code Homme

Code Homme: Een oosterse kruidige geur uit het huis Armani.

Deze code is de sleutel tot het hart van een vrouw: Giorgio Armani Code Homme ruikt zo verleidelijk dat het de harten van mannen sneller laat kloppen en vrouwen al jaren betovert. De in 2004 geïntroduceerde mannengeur is al lang uitgegroeid tot een van de klassiekers onder mannengeuren.

Het geheim van het succes van de schepping zijn de nobele oriëntaalse noten die aan de essentie zijn toegevoegd. Een spannende mix van koelte en sensualiteit. Giorgio Armani Code Homme combineert verse citroen met delicate bergamot. Wat een spannend begin van de topnoot. De hartnoot schittert met een heerlijk kruidig karakter. Hier komen steranijs en olijfboombloesem samen. Met tabak, leder en tonkaboon eindigt Giorgio Armani Code Homme met pittig en warm - en één ding wordt duidelijk: deze geur is iets voor de echte gentleman die af en toe op zoek is naar echt avontuur. Dit parfum zal zijn trouwe metgezel zijn en de spannende momenten van het leven nog spannender maken.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Een verleidelijke geur in een nachtblauwe fles. Een combinatie op het hoogste niveau!

alle klanten beoordelen positieve
Giorgio Armani Code Homme
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
Armani code
Een zeer aangename herengeur die ook voor jongere mannen geschikt is. Ik heb al veel mannengeuren uitgeprobeerd maar geen andere kon me overtuigen als deze. Ik koop alleen nog deze spray en geen andere meer.
Commentaar van
Giorgio Armani Code Homme Aftershave (100 ml)
Een zeer lichte lotion, verfrissend met de geur van de Code-serie van Armani. Zeer verdraagzaam met een alcohol-kick, verzorgend en mannelijk. Als deel van de complete serie zeer aan te bevelen!
Commentaar van
Echt geniaal
Ik heb altijd een eeuwigheid nodig om een cadeau uit te zoeken maar met deze set van Armani is het moeilijk iets verkeerds te doen. Super!

Twee sterren parfumeurs zetten de standaard met de ontwikkeling van Armani Code Homme

Giorgio Armani Code Homme is een van de klassiekers bij uitstek. De Giorgio Armani Code Homme is gemaakt door parfumeurs Antoine Maisondieu en Antoine Lie.

Antoine Maisondieu werd, net als veel van zijn collega's, geboren in Grasse, de parfumhoofdstad van Frankrijk. Aanvankelijk leek het de Fransman alsof hij nog een heel ander pad zou bewandelen. Maisondieu studeerde eerst rechten alvorens te beslissen over een carrière als parfumeur en zijn vak te leren aan de parfumerieschool van Roure. De geurontwerper huurde vervolgens Givaudan in om de geur te creëren. Hij ontwierp veel succesvolle geuren voor grote merken zoals Burberry, Comme des Garcons, Lanvin en Moschino. Een indrukwekkende carrière voor een voormalig jurist.

Maisondieu's collega Antoine Lie, de tweede schepper van Giorgio Armani Code Homme, groeide op in Straatsburg (Frankrijk) en studeerde scheikunde, zoals gebruikelijk in veel van zijn gilden. Toen ging de Fransman naar Grasse en trainde daar als parfumeur met Givaudan. Lie's carrière ging steil bergopwaarts. Vanaf dat moment pendelde hij tussen Frankrijk en de Verenigde Staten en ontwikkelde hij beroemde geuren als Armani Code en Crystal Noir samen met een team.

Terwijl ze samenwerkten om Giorgio Armani Code Homme te creëren, vulden Antoine Maisondieu en Antoine Lie elkaar op indrukwekkende wijze aan. Beide harmoniseerden zo goed dat het resultaat een unieke geur was die al snel een bestseller werd en maakten van ontwerper Giorgio Armani opnieuw de koning onder de parfumfabrikanten. Met Giorgio Armani Code Homme heeft hij samen met zijn parfumeurs de afgelopen tien jaar geschiedenis geschreven. Dit parfum heeft normen gesteld waaraan alle andere parfums moeten worden afgemeten.

De Armani Code Homme fles doet denken aan de revers van een smoking jasje

Giorgio Armani is niet zonder reden een van de meest succesvolle ontwerpers van de afgelopen decennia. Zijn ontwerpen schitteren met stijl en koelte. Geen wonder dat de flacons van zijn geuren ook tot de beste behoren.

Het parfum Giorgio Armani Code Homme schittert ook met een nobele uitstraling. De glazen fles, die het smalste gedeelte in het midden heeft, lijkt op een slank beeld. Aan de boven- en onderzijde is de fles het breedst. De kleur van de container is ook mooi. Giorgio Armani Code Homme overtuigt optisch in een heerlijk mysterieus donkerblauw met een sterke neiging tot zwart. De fles doet denken aan de revers van een Armani smoking jasje. Op de verstuiver zit een licht matte hoed in dezelfde kleur. Een opwindend detail: de parfumvloeistof schittert licht door het dikke glas van de fles.

De naam van het parfum - Giorgio Armani Code Homme - staat in grijze letters onderaan. Een eenvoudig schrift, dat bijna getuigt van understatement. Maar een parfum dat zo succesvol is, hoeft ook niet te overtuigen met bling bling.

Hollywoodsterren en supermodellen stonden al voor de camera voor Code Homme

De acteurs in de huidige commercial voor Giorgio Armani Code Homme zijn het Zweedse supermodel Mini Andes en haar partner Enrique Palacios uit Venezuela.

Armani Code - Kendra Spears en Domenique Melchior overtuigen in zwart-wit.

Mini Andes is opgenomen voor vele bekende modeontwerpers zoals Calvin Klein, Donna Karan, Louis Vuitton, Gucci en Hugo Boss. Enrique Palacios is al verschenen op plekken van Tommy Hilfiger en Dolce & Gabbana. De muziek die bij de reclamecampagne voor Giorgio Armani Code Homme hoort, is ook van topklasse. De luxegroep koos voor een bewerking van de klassieke "One Night in New York City" voor de mannengeur.

Ter plekke van Giorgio Armani Code Homme ontmoeten beide acteurs elkaar op een feestje. Ze zijn elegant gestyled in zwarte avondjurken. Nadat Mini Andes in haar rol de kamer is binnengekomen, kijken beiden diep in elkaars ogen. Het komt tot een sensuele touch. De tracking shot eindigt met een blik in het gezicht van Palacios. In de credits verschijnt de zwarte Armani codefles samen met de slogan "De ultieme code van verleiding".

Maar zelfs Hollywoodster Chris Pine gaf Giorgio Armani Code Homme zijn gezicht. De acteur is bekend van films als Star Trek of Wonder Woman. Voor Giorgio Armani Code Homme wordt hij geënsceneerd als een sensuele verleider die een mooie vrouw ontmoet in de draaideur van een hotel. Ze ziet zijn verleidelijke geur en herkent hem in scènes later. Uiteindelijk nodigt de mysterieuze vreemdeling hen uit in zijn auto.