Geen resultaten resultaat: resultaten:

Sensueel, elegant, verfijnd: Bijna geen enkele andere mannelijke geur slaagt erin om te schitteren met oosterse klanken zoals deze. En zelden is een geur zo opwindend als Giorgio Armani Code homme. Deze geur is zo diep als de nacht en sensueel als een zachtaardige kus afscheid.

Het flesje kon niet meer mannelijk zijn. De donkerblauw getinte container zou ook een prachtige zwarte smoking kunnen maken. Een perfecte combinatie voor de perfecte meneer. De spannende ingrediënten verlichten alle chocoladezijden op een fantastische manier.

Giorgio Armani Code Homme kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Code Homme: Een oosterse kruidige geur uit het huis Armani.

Deze code is de sleutel tot het hart van een vrouw: Giorgio Armani Code Homme ruikt zo verleidelijk dat het de harten van mannen sneller laat kloppen en vrouwen al jaren betovert. De in 2004 geïntroduceerde mannengeur is al lang uitgegroeid tot een van de klassiekers onder mannengeuren.

Het geheim van het succes van de schepping zijn de nobele oriëntaalse noten die aan de essentie zijn toegevoegd. Een spannende mix van koelte en sensualiteit. Giorgio Armani Code Homme combineert verse citroen met delicate bergamot. Wat een spannend begin van de topnoot. De hartnoot schittert met een heerlijk kruidig karakter. Hier komen steranijs en olijfboombloesem samen. Met tabak, leder en tonkaboon eindigt Giorgio Armani Code Homme met pittig en warm - en één ding wordt duidelijk: deze geur is iets voor de echte gentleman die af en toe op zoek is naar echt avontuur. Dit parfum zal zijn trouwe metgezel zijn en de spannende momenten van het leven nog spannender maken.

Een verleidelijke geur in een nachtblauwe fles. Een combinatie op het hoogste niveau!

Kopnoten:
Bergamot
Citroen
Hartnoten:
Steranijs
Olive bloem
Basisnoten:
leder
Tabak

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Giorgio Armani Code Homme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar Tholsolot van 09. september 2014
Armani code

Een zeer aangename herengeur die ook voor jongere mannen geschikt is. Ik heb al veel mannengeuren uitgeprobeerd maar geen andere kon me overtuigen als deze. Ik koop alleen nog deze spray en geen andere meer.

Commentaar Decterral van 08. september 2014
Giorgio Armani Code Homme Aftershave (100 ml)

Een zeer lichte lotion, verfrissend met de geur van de Code-serie van Armani. Zeer verdraagzaam met een alcohol-kick, verzorgend en mannelijk. Als deel van de complete serie zeer aan te bevelen!

Commentaar Thosell van 08. september 2014
Echt geniaal

Ik heb altijd een eeuwigheid nodig om een cadeau uit te zoeken maar met deze set van Armani is het moeilijk iets verkeerds te doen. Super!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-51%1