Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-39%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zeg JA tegen het leven met al zijn ups en downs! Giorgio Armani Sì is een zoet-bloemig parfum en daardoor bijzonder vrouwelijk. Het parfum inspireert met zijn frisse en warme aroma's in veelzijdige facetten.

"De geur is een eerbetoon aan moderne vrouwelijkheid en die onweerstaanbare combinatie van gratie, kracht en spirituele onafhankelijkheid," zegt de ontwerper.

Giorgio Armani Sì goedkoop kopen

De geur +

Bloemenakkoorden voldoen aan sensuele noten bij Giorgio Armani Sì Sì

Giorgio Armani Sì met zijn edele ingrediënten is een echt vuurwerk van geuren dat pure vrouwelijkheid viert. Het zijn vooral de contrasten die van parfum een onvergetelijke ervaring maken. Zwarte bes en bergamot vormen samen een koorde van pure vrouwelijkheid.

De hartnoot domineert zachte en vrouwelijke geluiden. De aroma's van meiroos, jasmijn en neroli, geëxtraheerd uit sinaasappels en oranjebloesems, creëren een sensuele en elegante uitstraling die niemand zo gemakkelijk kan ontsnappen. Sì De basisnoot wordt Giorgio Armani afgerond met diepe, warme tonen.

Noten van patchoeli, zoete vanille, kostbare houtsoorten en orcanox, een sandelhout muskusachtige noot die wordt beschouwd als een kunstmatige replica van amber, geven de geur die zeker iets is. Giorgio Armani Sì Een perfecte vrouwengeur die ook mannenharten sneller doet kloppen. Dankzij de combinatie van op het eerste gezicht totaal verschillende ingrediënten die samen een harmonieuze melodie vormen, is de geur al lang een klassieker geworden.

Kopnoten:
Mandarijn
zwarte bessenlikeur
Siciliaanse bergamot
Hartnoten:
kaneelroos-absolue
néroli-absolue
Egyptische jasmijn-absolue
Basisnoten:
Amber
licht hout
orcanox
Patchoeli
vanille-absolue
Parfumeur:
Christine Nagel, Julie Massé
Jaar van uitgave:
2013

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Giorgio Armani Sì met vier sterren of meer
4,8 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van Wastain
Topgeur

Ik heb deze geur voor mijn vrouw gekocht. Hij ruikt erg lekker en de geur houdt lang aan. Iedereen wil altijd weten wat voor geur het is.

Commentaar van Addersed
Superset!

Supervoordelig en nu ook met alle producten samen voor een heel goede prijs. Ik heb deze set met mijn verjaardag gekregen en ben er echt super blij mee!

Commentaar van Begine
Zo'n fijne geur!

Gewoon sensueel. Ik ben dol op deze geur en voel me heerlijk als ik hem draag. Zeer vrouwelijk. Kan ik alleen maar verder aanbevelen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Giorgio Armani Sì in vergelijking met de SRP