Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Giorgio Armani Sì

Bloemenakkoorden voldoen aan sensuele noten bij Giorgio Armani Sì Sì

Giorgio Armani Sì met zijn edele ingrediënten is een echt vuurwerk van geuren dat pure vrouwelijkheid viert. Het zijn vooral de contrasten die van parfum een onvergetelijke ervaring maken. Zwarte bes en bergamot vormen samen een koorde van pure vrouwelijkheid.
De hartnoot domineert zachte en vrouwelijke geluiden. De aroma's van meiroos, jasmijn en neroli, geëxtraheerd uit sinaasappels en oranjebloesems, creëren een sensuele en elegante uitstraling die niemand zo gemakkelijk kan ontsnappen. Sì De basisnoot wordt Giorgio Armani afgerond met diepe, warme tonen.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Noten van patchoeli, zoete vanille, kostbare houtsoorten en orcanox, een sandelhout muskusachtige noot die wordt beschouwd als een kunstmatige replica van amber, geven de geur die zeker iets is. Giorgio Armani Sì Een perfecte vrouwengeur die ook mannenharten sneller doet kloppen. Dankzij de combinatie van op het eerste gezicht totaal verschillende ingrediënten die samen een harmonieuze melodie vormen, is de geur al lang een klassieker geworden.
alle klanten beoordelen positieve
Giorgio Armani Sì
4 of 5 sterren

4,75 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
Zo'n fijne geur!
Gewoon sensueel. Ik ben dol op deze geur en voel me heerlijk als ik hem draag. Zeer vrouwelijk. Kan ik alleen maar verder aanbevelen.

Ster parfumeur Christine Nagel maakt vrouwen blij met Giorgio Armani Sì

Geen wonder: Giorgio Armani Sì, die zo betoverend vrouwelijk ruikt, is van nature door een vrouw gemaakt. Sterparfumeur Christine Nagel is een van de meest succesvolle parfumeurs ter wereld. De Zwitsers hebben haar vak van de grond geleerd. Ze werd geboren in Genève en begon haar carrière als chemicus in het onderzoek. Later verandert Christine Nagel in de parfumindustrie en vindt er haar roeping. Als een van de meest succesvolle parfumeurs ter wereld ontwikkelde ze beroemde parfums als Narciso Rodriguez For Her, Miss Dior Chérie, Hypnôse Sense en diverse geuren voor Kenzo, Lalique en Cartier.
Christina Nagel zei onlangs in een interview wat zij jonge opkomende parfumeurs adviseert: "Ik moedig in de eerste plaats iedereen aan om zichzelf te zijn en naar zijn of haar hart te luisteren. Als je een parfumeur wilt zijn, moet je heel authentiek en royaal zijn", zegt de expert. Volgens Nagel moet een parfumeur zijn emoties kunnen overbrengen door middel van geuren. Alleen zo kun je trots zijn op je eigen creaties, dat weten de Zwitsers zeker. Maar hoe voelt het om een parfum uit te vinden? Nagel heeft het antwoord: "Als je een geur creëert, wordt het je baby. "Je moet hem met liefde en geduld de wereld in brengen.

De fles is discreet ontworpen - liefdevolle details zorgen voor glamour

De geur van Giorgio Armani Sì verwent de neus, Flakonhet oog. Zijn delicate randen ronded edge en het edele materiaal combineren de fles tot een buitengewoon design en maken de fles een elegante hand. Ook het kleurenschema werd bewust sensueel en discreet bewaard.
De fles is ontworpen in delicate rosé. De zwarte letters "Sì" en de gouden ring rond de dop zijn nog mooier. Het ontwerp is absoluut harmonieus in zijn eenvoud en vestigt de aandacht op liefdevol vormgegeven details, waardoor de fles onmiskenbaar herkenbaar is. Een logische voortzetting van de zeer speciale geur van Armani Sì.

Cate Blanchett geeft Giorgio Armani Sì de aura van pure vrouwelijkheid

De Sì-vrouw is zelfverzekerd, sterk en vrouwelijk. Ze zegt "ja" tegen het leven met al zijn verleidingen en emoties. Maar wie moet Giorgio Armani Sì presenteren als een advertentie gezicht? Het luxebedrijf koos voor de Australische actrice Cate Blanchett. Hoewel ze op haar 46e geen deel meer uitmaakt van Hollywoods zeer jonge ploeg, is de mooie blonde met haar mysterieuze uitstraling de beste cast voor deze taak.
Wat als u ja zei? Cate Blanchett zegtSì .
Cate Blanchett is één van de hoofdrolspelers van de droomfabriek en belichaamt als geen ander het perfecte samenspel van sensueel charisma en zelfbewuste houding. Hoewel Cate Blanchett zich nooit heeft aangepast, laat staan blootgesteld aan rolstereotypen, kan ze nu al terugkijken op een indrukwekkende carrière. Na successen in het theater verscheen ze in Australische televisieseries en maakte ze al snel films.
Blanchett brak door met de film Elizabeth. Voor haar optreden werd de actrice beloond met een Golden Globe en genomineerd voor een Oscar. In 2005 won ze de felbegeerde trofee als beste ondersteunende actrice in de kassahit Aviator. In 2014 won Cate Blanchett ook een Oscar voor beste actrice in het filmdrama Blue Jasmin van Woody Allen. De actrice is al vele jaren een goede vriend van ontwerper Giorgio Armani en draagt zijn uitzonderlijk mooie mode op rode tapijten.