Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men

De geur +

De luxe mannengeur Giorgio Armani Emporio Diamanten voor heren

Giorgio Armani Emporio Emporio Diamonds for Men is een fascinerende mannengeur die fris, luxe en schoonheid straalt. De sterke en kruidige topnoot is samengesteld uit bergamot en guaiakhout. In de basisnoot op basis van cacao en oranje is daarentegen een fijne zoetheid merkbaar. In de hartnoot weer komen Vetiver, Gaiac, ceder en cedar en czechuan peper op de voorgrond en geven het eau de parfum een stimulerende frisheid.

Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men is een uitstekende toevoeging aan Armani's Emporio assortiment. De geur van de luxueuze mannen is glamour, kracht en succes. Maar het combineert ook een aangename frisheid met zinnelijkheid en diepte. Bijzonder vermeldenswaardig zijn vooral de intense houtaroma's op basis van cederhout en guajaca. Ze vormen de basis voor een krachtige compositie van verschillende geuren.

Provocatieve glamour en simple elegance zijn geen tegenstellingen in Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men. De geur van deze mannen is de perfecte metgezel voor een geslaagde avond en spannende nachten. Als u op zoek bent naar een geraffineerd parfum voor een verfijnde avondkleding, moet u zeker kiezen voor Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men, dat is een van de klassiekers onder de heerlijke mannengeuren sinds 1998. De kostbare en fantasierijke combinatie van geuren worden in de naam van het parfum door diamant vertegenwoordigd. Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men is ook als Eau de Parfüm en Eau de Toilette verkrijgbaar.

Kopnoten:
Bergamot
Guajakhout
Hartnoten:
Vetiver
Ceder
Szechuanpeper
Basisnoten:
Amber
Cacao
Parfumeur:
Jacques Cavallier-Belletrud
Jaar van uitgave:
2008

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Giorgio Armani Emporio Diamonds for Men met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Cappire89
Het bijzondere voor de man

Ik heb dit parfum uitgeprobeerd en ook al is het niet al te goedkoop, heb ik hem ook aangeschaft. Het parfum is echt fantastisch!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-44%1