Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani Emporio Diamonds

De geur +

De nieuwe parfum juweel: Emporio Diamonds van Giorgio Armani

Giorgio Armani Emporio Diamonds richt zich op de luxe en schittering van diamanten. En zo presenteert de geur zich ook zelf. Helder en helder als een diamant. Net als een diamant staat Giorgio Armani Emporio Diamonds voor kracht en symboliseert zo succes en glamour. Giorgio Armani Emporio Diamonds is een zeer speciale geur met een neiging tot extravagantie.

De perfect op elkaar afgestemde topnoot van bergamot en de szechuan peper, die rijk is aan contrastrijk, biedt een interessante compositie. De hartnoot is ook speciaal ontworpen. Cederhout en cacaoboon onderstrepen de topnoot en bieden dus een zeer fijne maar desondanks bijzondere richting, waardoor de geur zeer maskuline wordt in de basisnoot, waarin cacao en amber de overheersende aroma's vormen.

In de nasmaak, Giorgio Armani Emporio Diamonds' wood aroma' s van vetiver en galac zijn hersteld. Dankzij deze ingrediënten heeft de geur ook een bepaalde diepte en sensualiteit waardoor het iets unieks is.

Kopnoten:
Frambozen
Lychee
Hartnoten:
Freesia
Lelietje-van-dalen
Patchoeli
Roos
Ceder
Basisnoten:
Amber
vanille
Vetiver
Parfumeur:
Thierry Wasser
Jaar van uitgave:
2007

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Giorgio Armani Emporio Diamonds met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Anianded
Giorgio Armani Diamonds Intense

Super product voor een super prijs. De geur is precies wat ik er van verwacht had. Levering ging snel en probleemloos.

Commentaar van Linnot
Deiamant!

Deze geur staat voor perfecte vrouwelijkheid en elegantie. In de flacon in de vorm van een diamant zit een geur die heerlijk aromatisch is. Met deze verleidelijke geur voelt iedere vrouw zich sexy! Op dfit moment mijn absolute favoriet!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-46%1