Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-53%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani Emporio Diamonds

De geur +

Het nieuwe pareltje: Emporio Diamonds van Giorgio Armani

Giorgio Armani Emporio Diamonds is precies gericht op de luxe en schittering van diamanten. En dat is precies hoe de geur zich presenteert. Helder en glanzend als een diamant. Net als een diamant staat Giorgio Armani Emporio Diamonds voor kracht en symboliseert het succes en glamour. Giorgio Armani Emporio Diamonds is een bijzondere geur die neigt naar extravagantie.

De perfect geharmoniseerde topnoten van bergamot en contrasterende Szechuan peper bieden een interessante compositie. De hartnoot is ook heel bijzonder. Cederhout en cacaoboon onderstrepen de topnoot en bieden zo een zeer subtiele maar bijzondere richting die de geur zeer mannelijk maakt in de basisnoot, waarin cacao en amber de overheersende smaken zijn.

De afwerking van Giorgio Armani Emporio Diamonds wordt gekenmerkt door houtachtige aroma's van vetiver en galac. Dankzij deze ingrediënten heeft de geur ook een zekere diepte en sensualiteit die hem uniek maken.

Kopnoten:
Frambozen
Lychee
Hartnoten:
Freesia
Lelietje-van-dalen
Patchoeli
Roos
Ceder
Basisnoten:
Amber
vanille
Vetiver
Parfümeur:
Thierry Wasser
Jaar van uitgave:
2007

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Giorgio Armani Emporio Diamonds met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Linnot
Deiamant!

Deze geur staat voor perfecte vrouwelijkheid en elegantie. In de flacon in de vorm van een diamant zit een geur die heerlijk aromatisch is. Met deze verleidelijke geur voelt iedere vrouw zich sexy! Op dfit moment mijn absolute favoriet!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten