Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani Eau de Cedre

uitverkocht producten +

De geur +

Een houtgroene geurcreatie

Met Giorgio Armani Eau de Cedre lanceerde Giorgio Armani in 2015 een verfrissende, houtachtig-groene eau de toilette voor mannen. Zelfs op het eerste gezicht maakt het flesje duidelijk welke geurkleur het is. Een wens die parfumeur Mathilde Bijaoui slim en met gevoel heeft uitgevoerd. Ze mengde subtiele mannelijke akkoorden met frisse en kruidige noten en creëerde Giorgio Armani Eau de Cedre niet alleen een Eau de Toilette voor mannen. Zij nam Armani's originele Eau Pour Homme en gaf het zowel een nieuwe gedaante als een nieuwe ziel. Giorgio Armani Eau de Cedre brengt vrienden van het label in verrukking en doet tegelijk nieuwe kennissen op.

De topnoten zijn bergamot, citroen en viooltjesblad. Komijn, kardemom en salie zorgen voor de kruidige hartnoot. Zwarte thee rondt Giorgio Armani Eau de Cedre af in de basis, samen met zacht cederhout en edele suède.

Met Giorgio Armani Eau de Cedre wilde het label een geur creëren die net zo geschikt is voor op het werk als voor vrije tijd of een elegant diner. Giorgio Armani Eau de Cedre is aanwezig maar niet opdringerig, heeft een zeer goede sillage en een lange levensduur.

Kopnoten:
Bergamot
Citroen
Viooltjesblad
Hartnoten:
komijn
Salie
Kardemom
Basisnoten:
Ceder
zwarte thee
Suède
Parfumeur:
Mathilde Bijaoui
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-25%1