Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Giorgio Armani Eau de Cedre kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Een houtgroene geurcreatie

Met Giorgio Armani Eau de Cedre lanceerde Giorgio Armani in 2015 een verfrissende, houtgroene eau de toilette voor mannen. Op het eerste gezicht maakt de fles duidelijk welke geurkleur het is. Een wens die door de parfumeur Mathilde Bijaoui werd verzonden en met veel gevoel werd vervuld. Ze mengde subtiele mannelijke akkoorden met frisse en kruidige noten en creëerde met Giorgio Armani Eau de Cedre niet alleen een eau de toilette voor mannen. Ze nam het originele Eau Pour Homme van Armani en gaf het zowel een nieuw kleed als een nieuwe ziel. Giorgio Armani Eau de Cedre inspireert vrienden van het label en creëert tegelijkertijd nieuwe kennissen.

De topnoot bevat bergamotcitroenen, citroenen en violette bladeren. Komijn, kardemom en salie geven de kruidige hartnoot. Zwarte thee rond Giorgio Armani Eau de Cedre af in de basis, samen met zachte ceder en fijn suède.

Met Giorgio Armani Eau de Cedre wilde het label een geur creëren die net zo geschikt was voor het werk als voor ontspanning of een elegant diner. Giorgio Armani Eau de Cedre is aanwezig, maar niet opdringerig, heeft een zeer goede silage en duurzaamheid.

Kopnoten
Bergamot
Citroen
Viooltjesblad
Hartnoten
Komijn
Salie
Kardemom
Basisnoten
Ceder
Zwarte thee
Suède

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +