Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Bij Giorgio Armani Acqua di Gioia voldoen de aromatische tonen aan bloemenaroma' s.

Bloemig en verkwikkend - dit is Giorgio Armani Acqua di Gioia. Omdat deze geur geen experimentele combinatie van essences bevat, kan het een bijzonder natuurlijk effect hebben. De Giorgio Armani Acqua di Gioia parfumserie is zo zuiver als water dat ze haar magie put uit het samenspel van verleidelijke bloemenaroma's. Als een frisse bries ligt het op uw huid en herinnert het u aan een bergstroom die rustig door het landschap kabbelt.

De topnoot wordt gekenmerkt door invloeden van citroen en munt, die samen het verfrissende karakter van Giorgio Armani Acqua di Gioia vormen. In het hart daarentegen domineren geurelementen van jasmijn, pioen en rode peper de actie en creëren een bloemige sfeer. Labdanum, gemaakt van verschillende soorten cistus, cederhout en suiker ronden het parfum af met warme slotaroma's.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Giorgio Armani Acqua di Gioia is de perfecte zomergeur, die ook kan worden gedragen op elk ander moment van het jaar in het geheugen van mooie dagen. De geur verfrist de zintuigen als een heerlijke zomercocktail. De verfijnde samenstelling van verschillende bloemenaroma's en aromatische elementen maakt Georgio Armani Acqua di Gioia tot een uiterst aantrekkelijke, vrouwelijke en verleidelijke geur, vol geheimen.

alle klanten beoordelen positieve
Giorgio Armani Acqua di Gioia
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
mijn favoriet!
Ik vond deze geur al lang lekker, maar wel redelijk duur. Toen ik hem op jullie site zag, heb ik hem meteen besteld. Drie dagen later had ik de geur in huis en ik ben er nu helemaal verslaafd aan. Zo lekker!

Drie sterren parfumeurs ontwikkeld Acqua di Gioia

Giorgio Armani Acqua di Gioia is een parfum gemaakt in samenwerking met verschillende parfumeurs. Loc Dong, Anne Flipo en Dominique Ropion componeerden deze geur samen. De drie neuzen hebben al meegewerkt aan andere parfumcreaties en zijn gerenommeerde parfumeurs die wereldwijd naam hebben gemaakt.

Anne Flippo maakt al sinds 2004 met succes parfumseries. Ze voltooide haar opleiding bij ISIPCA en werkt voor IFF. Ze houdt van creaties die individueel zijn samengesteld en opvallen in de menigte.

Loc Dong komt uit Saigon en is ook een constante voor International Flavors & Fragrances. Sinds 2002 maakt hij naam in dit bedrijf, maar al op jonge leeftijd is deze kunstenaar betrokken bij geuren en planten. Hij werd geïnspireerd door zijn grootvader en Loc Dong vindt zijn inspiratie over de hele wereld. Oorspronkelijk wilde de oudere parfumeur medicijnen studeren aan de IFF, maar toevallig ontdekte hij een zomer dat hij het gevoel had dat hij in goede handen was in de parfumwereld. Hij probeert zijn overtuigingen met geuren weer te geven: Hij gelooft in de kracht van dromen en in de wil om te overleven.

Domique Ropion is ook werkzaam bij IFF. Hij leerde zijn vak in het laboratorium van Roure Bertrand Dupont en breidde zijn kennis uit in samenwerking met Jean-Louis Sieuzac. In zijn werk richt hij zich op natuurlijke instincten en is hij altijd op zoek naar nieuwe, harmonieuze composities. De eigenaardigheid van de geuren is de middenweg tussen vrijheid en precisie.

Zo zacht als de geur

Giorgio Armani Acqua di Gioia is zacht, fris en helder. De fles van de vrouwengeur met zijn zachtgroene noot is precies hetzelfde. Om met dit parfum rekening te houden, is de zware glazen fles transparant met zware afgeronde zijden en een even zware basis. De geur binnenin is zeer licht, nauwelijks waarneembaar pastelgroen, een kleur die licht wordt versterkt door slimme reflecties in de vloer. De bijpassende bolvormige dop van de Giorgio Armani Acqua di Gioia fles wordt bewaard in een weelderige smaragdgroen.

De fles is een echte traktatie voor de hand, die volledig langskomt zonder hoeken en randen. Helaas weet niemand wie deze eenvoudige, mooie fles heeft ontworpen. Aangezien Armani echter altijd met geselecteerde talenten werkt, mag worden aangenomen dat deze fles ook door een echte kunstenaar is gemaakt. De fles is zo goed en zo populair dat Armani deze niet alleen gebruikt voor de originele Giorgio Armani Acqua di Gioia, maar ook voor de andere geuren van de Acqua di Gioia serie.

Supermodel Emily DiDonata is het reclamebord voor Giorgio Armani's Acqua di Gioia

In de reclamespot voor Giorgio Armani Acqua di Gioia is de schoonheid Emily DiDonata met donker haar te zien door een weelderig tropisch bos naar het strand. Het regent en ze is er blij mee. Haar lippen likken de waterdruppels uit de lucht met plezier, en ze springt vrolijk door de omgeving. Op het strand gooit ze zich met haar natte kleren in het water en geniet van het element om haar heen. De golven razen tegen de kliffen aan, het water lijkt net zo vrolijk te dansen als het model. Het parfum wordt dan weergegeven en er wordt op gewezen dat Giorgio Armani Acqua di Gioia is de nieuwe essentie van vreugde.

De motieven van de printcampagne zijn op deze plek gebaseerd. Enerzijds introduceert deze reclamecampagne het product dat deze positieve levenshouding door de geur moet ondersteunen. Anderzijds is deze geur betrokken bij een andere campagne.

Wanneer een Giorgio Armani Acqua di Gioia fles wordt gekocht, wordt 100 liter drinkwater gedoneerd aan Acqua for Life. Dit hulpproject ondersteunt projecten in arme landen waar drinkwater niet vanzelfsprekend is. Op de Facebook-pagina leest u hoeveel water waar gedoneerd is en welke projecten op dit moment ondersteund worden. Er zijn berichten over het belang van drinkwater en de schaarste in sommige landen. Voor veel mensen natuurlijk, maar voor sommigen is het de dagelijkse strijd om te overleven.

Giorgio Armani Acqua di Gioia wil de levensvreugde laten zien die water voor iedereen kan betekenen, maar wil hen er ook aan herinneren dat drinkwater geen vanzelfsprekendheid is.