Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Twee mensen onlosmakelijk verbonden door een geur, samen raken we de hemel aan: Giorgio Armani Because It's You werd op hetzelfde moment uitgebracht als zijn mannelijke tegenhanger Stronger With You en is een liefdesverhaal in geurvorm.

Samen kan niemand ze stoppen, samen kunnen ze vliegen: De fruitig-zoete compositie is een sterke geur, of een vrouw nu alleen of met een partner door het leven gaat.

Giorgio Armani Because It's You kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Een eerbetoon aan de liefde: Giorgio Armani Because It's You

Zoet, fruitig en sprankelend, dat is de geur van Giorgio Armani Because It's You. Het nieuwe damesparfum maakt deel uit van een duo dat een hommage brengt aan de moderne liefde en de zogenaamde power couples. Van gevoelens van geluk tot sensualiteit, de melange roept vele stemmingen en emoties op.

De topnoten openen zeer verfrissend met framboos en neroli. In het hart is er het klassieke romantische en bloemige aroma van roos absolue. De basis is opnieuw romig en karaktervol met vanille en muskus. Het is een nieuwe interpretatie van traditionele geuren die zeer modern en jong is. Het parfum voor vrouwen behoudt zijn lichtheid en lijkt bijna zomers door het bessenaroma. Toch heeft het genoeg substantie en zoetheid om sensueel en verleidelijk te zijn.

Het is de tegenhanger van Girogio Armani Stronger With You, dat ook voor het eerst werd geïntroduceerd in juni 2017. De mannengeur bevat ook vanille en wordt aangevuld met kruidige en groene noten zoals wierook en kastanje. Beide geuren kunnen zowel in het dagelijkse leven als 's avonds worden gedragen. Ze brengen frisheid en levensduur met elkaar in evenwicht en in feite zijn beide varianten ook bedoeld om elkaar te ondersteunen en te versterken, zodat harmonie ontstaat.

Kopnoten:
Frambozen
Neroli
Hartnoten:
roosabsolue
Basisnoten:
Patchoeli
vanille
witte muskus
Parfumeur:
Anne Flipo, IFF (International Flavors & Fragrances)
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-28%1