Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Twee mensen onafscheidelijk verbonden door een geur, samen raken we de lucht aan: Giorgio Armani, omdat het? s Je verscheen op hetzelfde moment als de mannelijke tegenhanger Sterker met je en een liefdesverhaal in geurvorm.

In totaal kan niemand ze tegenhouden, samen kunnen ze vliegen: De fruitige zoete samenstelling is een sterke geur, of vrouwen nu alleen of met een partner door het leven gaan.

Giorgio Armani Because it's You kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Hommage aan liefde - Het gebergte van Giorgio Armani, omdat het jou is?

Szoet, fruitig en sprankelend, dat is de geur van Giorgio Armani omdat het je is. Het nieuwe vrouwenparfum is onderdeel van een duo dat hulde brengt aan de moderne liefde en de zogenaamde Power Couples. Van gevoelens van geluk tot sensualiteit, de mengeling roept veel stemmingen en gevoelens op. De topnotities openen zeer verfrissend met framboos en neroli. In het hart is er dan heel klassiek het romantische en bloemige aroma van Rose Absolue dan ook heel klassiek. De sokkel is romig en vol karakter met vanille en muskus. Het is een nieuwe interpretatie van traditionele geuren, zeer moderne en jonge. De geur voor vrouwen behoudt haar lichtheid en de geur van bessen maakt ze bijna zomers. Desondanks heeft het genoeg stof en zoetheid om sensueel en verleidelijk te zijn. Het is de tegenhanger van Girogio Armani Stronger With You, die ook voor het eerst in juni 2017 werd onthuld. De mannengeur bevat ook vanille en wordt aangevuld met kruidige en groene noten van wierook en kastanje. Beide geuren kunnen zowel's avonds als in het leven van alledag gedragen worden. Ze handhaven de balans tussen frisheid en levensduur en beide varianten moeten elkaar juist ondersteunen en versterken om harmonie te bereiken.

Kopnoten:
Frambozen
Neroli
Hartnoten:
roosabsolue
Basisnoten:
Patchoeli
vanille
witte muskus

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-28%1