Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De moderne vrouw benadert de dingen op haar eigen manier: Het zoete en bloemrijke Giorgio Armani My Way is de olfactorische uitdrukking van vrijheid, kosmopolitisme en zelfbeschikking.

Giorgio Armani My Way kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Giorgio Armani My Way Armani's boeiende, glamoureuze vrouwelijke geur van stralende witte bloemen

Wie kent de evergreen "I did it my way" niet, gezongen door Frank Sinatra? Emotioneel en individualistisch als dit is Giorgio Armani s geur My Way, 2020 is de eerste verantwoorde geur die wordt gelanceerd, waarmee het Italiaanse parfumlabel een trendbreuk in gang zet: De weg naar eerlijke, onvoorwaardelijk duurzaam geproduceerde en toch glamoureuze geuren die passen bij het nieuwe millennium. Met zijn fruitige energie van bergamot- en oranjebloesem, zijn stralend wit boeket en zijn opwindende talisman flacon ziet hij zichzelf Giorgio Armani My Way als ambassadeur van een wereld die in harmonie is met zichzelf, om zo zijn individualiteit en levensvreugde te herontdekken.

Nieuwsgierig en authentiek zoals de vrouwen voor wie het parfum is gemaakt, opent Giorgio Armani My Way het met geurende Calabrische bergamot, die kostbare sinaasappelbloesem uit Egypte ontmoet. Beide leiden tot een verleidelijk hart van jasmijn en edele Indiase tuberoos. Witte muskus, Virginia cederhout en premium bourbon vanille uit Madagaskar vormen het krachtige geurbed van de Giorgio Armani My Way. Ze spreken de taal van een vroeg ervaren generatie, die zich bewust is van de verleidingen en tegelijkertijd de heelheid van de wereld en ten volle van haar leven geniet - in harmonie met zichzelf en haar omgeving.

Kopnoten:
Calabrische bergamot
Egyptische sinaasappelbloesem
Hartnoten:
Jasmijn auriculatum
Indiase tuberoos
Basisnoten:
witte muskus
Madagaskar-vanille
Virginiaceder
Parfumeur:
Carlos Benaïm, Bruno Jovanovic, IFF (International Flavors & Fragrances)
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-38%1