Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-40%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De moderne vrouw doet de dingen op haar eigen manier: Het zoet-bloemige Giorgio Armani My Way is de olfactorische uitdrukking van vrijheid, kosmopolitisme en zelfbeschikking.

Giorgio Armani My Way goedkoop kopen

De geur +

Giorgio Armani My Way: Armani's betoverende, vrouwelijk-lamoureuze geur van stralende witte bloemen

Wie kent niet de evergreen "I did it my way", gezongen door Frank Sinatra? Emotioneel en individualistisch als dit is Giorgio Armani's geur My Way, gelanceerd in 2020 als de eerste verantwoorde geur waarmee het Italiaanse parfumlabel een trendbreuk initieert: De weg naar eerlijke, onvoorwaardelijk duurzaam geproduceerde en toch glamoureuze geuren die passen bij het nieuwe millennium. Met zijn fruitige energie van bergamot en oranjebloesem, zijn stralende witte bloemenboeket en zijn opwindende talismanische flacon ziet Giorgio Armani My Way zichzelf als ambassadeur voor een wereld die in harmonie is met zichzelf en zijn individualiteit en levensvreugde herontdekt.

Nieuwsgierig en authentiek, net als de vrouwen voor wie het parfum is gecreëerd, opent Giorgio Armani My Way met geurige bergamot uit Calabrië en kostbare oranjebloesem uit Egypte. Beide leiden naar een prikkelend hart van jasmijn en kostbare Indiase tuberoos. Witte muskus, cederhout uit Virginia en eersteklas bourbon vanille uit Madagaskar vormen het krachtige geurbed van Giorgio Armani My Way. Ze spreken de taal van een generatie die het leven op jonge leeftijd heeft ervaren, zich bewust is van de verleidingen en tegelijkertijd de heelheid van de wereld en ten volle van het leven geniet - in harmonie met zichzelf en zijn omgeving.

Parfümeur:
Carlos Benaïm, Bruno Jovanovic, IFF (International Flavors & Fragrances)
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten