Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-39%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani Privé is een collectie unisex- en damesgeuren op het hoogste niveau, haute couture in een flesje zeg maar.

Zowel vrouwen als mannen worden verleid door de geuren waarin Armani zichzelf, zijn visies en zijn mode olfactorisch heeft laten vereeuwigen door verschillende gerenommeerde parfumeurs.

Giorgio Armani Privé goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Een uitzonderlijke collectie van de fijnste geuren

Giorgio Armani Prive bestaat uit drie verschillende assortimenten, die eind 2018 al 39 totaal verschillende geuren omvatten. De geuren uit de Giorgio Armani Prive collectie zijn onderverdeeld in La Collection Mille et une Nuits, (1001 Nachten), La Collection Les Terres Préciuses, (Kostbare Aarde) en Les Eaux.

Met de Prive-collectie wilde Giorgio Armani niet alleen zijn geuren moderniseren, maar ook iets creëren waarvan de helderheid en zuiverheid de stijl van Armani weerspiegelde. De lancering van de Giorgio Armani Prive-collectie was echter gewoonweg niet genoeg en liet geen precieze categorisering toe en dus werd het oorspronkelijke Giorgio Armani Prive-assortiment uitgebreid. De Mille et une Nuits collectie bestaat uit zeer sensuele geuren met namen als Rose D'Arabie of Myrrhe Imperiale. Les Terres Préciuses presenteert geuren geïnspireerd door India, Rusland en Frankrijk. De Giorgio Armani Prive Les Eaux reeks daarentegen is gewijd aan individuele akkoorden zoals vetiver, rozen of pioenrozen.

Alle geuren in de Giorgio Armani Prive-collecties zijn uniseks of gemaakt voor vrouwen. Sommige zijn geschikt om elke dag te dragen, andere voor een speciale gelegenheid, een avond in de club of een romantische avond voor twee. In ieder geval zijn ze allemaal iets speciaals.

Kopnoten:
Calabrische bergamot
Guatemala-kardemom
Viooltjesblad
Hartnoten:
elemihars
muskus
Wierook
Basisnoten:
Nieuw Caledonisch sandelhout
Virginiaceder
Dreamwood
Parfümeur:
Fabrice Pellegrin
Jaar van uitgave:
2004

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten