Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-39%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani Prive Dit is een collectie uniseks en damesgeuren op het hoogste niveau, haute couture in een fles, als het ware.

Vrouwen en mannen worden verleid door de geuren waarin Armani zichzelf, zijn visioenen en zijn mode olfactorisch vereeuwigd door verschillende gerenommeerde parfumeurs.

Giorgio Armani Prive goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Een buitengewone collectie van de beste geuren

Giorgio Armani Prive bestaat uit drie verschillende series, die eind 2018 al 39 verschillende parfums bevatten. De geuren uit de Giorgio Armani Prive collectie zijn onderverdeeld in de Collectie Mille et une Nuits, (1001 Nachten), de Collectie Les Terres Préciuses, (Precious Earth) en Les Eaux.

Met deze Prive serie wilde hij Giorgio Armani niet alleen zijn geur moderniseren, maar ook iets creëren waarvan de helderheid en zuiverheid de Armani stijl weerspiegelt. Maar de lancering van de Giorgio Armani Prive collectie was eenvoudigweg niet genoeg en liet geen precieze classificatie toe, dus werd de oorspronkelijke Giorgio Armani Prive serie uitgebreid. De collectie Mille et une Nuits bestaat uit zeer sensuele geuren met namen als Rose D'Arabie of Myrrhe Imperiale. Les Terres Préciuses presenteert parfums geïnspireerd door India, Rusland en Frankrijk. De serie Giorgio Armani Prive Les Eaux daarentegen is gewijd aan individuele akkoorden zoals vetiver, rozen of pioenen.

Alle geuren in de Giorgio Armani Prive collecties zijn uniseks of gemaakt voor vrouwen. Sommige zijn geschikt voor dagelijks gebruik, andere voor een speciale gelegenheid, een avond in de club of romantische uren voor twee. Hoe dan ook, ze zijn allemaal bijzonder.

Kopnoten:
Calabrische bergamot
Guatemala-kardemom
Viooltjesblad
Hartnoten:
elemihars
muskus
Wierook
Basisnoten:
Nieuw Caledonisch sandelhout
Virginiaceder
Dreamwood
Parfumeur:
Fabrice Pellegrin
Jaar van uitgave:
2004

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten