Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani Ocean di Gioia

uitverkocht producten +

De geur +

Giorgio Armani Ocean di Gioia vrouwelijk, zelfverzekerd en levendig

Duik in de verleidelijke golven! Dit natuurlijke verlangen wordt gewekt door de frisse, bloemige en licht zoute geur van Ocean di Gioia . De Eau de Parfum Spray uit het huis van Armani behoort tot de geurfamilie bloemen-aquatisch. De vrouwelijke geur is gemaakt voor levendige vrouwen die graag natuurlijk en authentiek zijn. Giorgio Armani Ocean di Gioia kan worden gekocht sinds 2020.

In de fruitige topnoot werken sappige peer en sprankelende citrusaroma's samen met groene tonen. De geurstelling van de hartnoot is gebaseerd op witte bloemen van waterjasmijn, lelietjes-van-dalen en rozen. Het bevat ook een hint van verkwikkende maritieme notities. De frisse romige basis van zoete muskus en de warme houtachtige sandelhoutnoten maken de essentie structureel compleet.

De aquatische geur Giorgio Armani Ocean di Gioia brengt een eerbetoon aan een mooie dag aan zee, met zoutkristallen op de huid en glinsterend zonlicht dat reflecteert op het blauwe oppervlak van het water. Zo levendig en natuurlijk als zelfverzekerde vrouwen zich voelen in het natte element, de fascinerende hint van Giorgio Armani Ocean di Gioia . In harmonie met zichzelf, de lucht, het zand en de zee kunnen ze ten volle genieten van hun onafhankelijkheid.

Kopnoten:
Peer
citrusvruchten
Groene Accenten
Hartnoten:
waterjasmijn
Lelietje-van-dalen
Roos
maritieme geuren
Basisnoten:
Sandelhout
muskus
Parfumeur:
Sonia Constant, Marypierre Julien
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-22%1