Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Giorgio Armani Eau d'Arômes

De geur +

Giorgio Armani Eau d' Arômes, de houtige en kruidige geur voor mannen

Het parfum Giorgio Armani Eau d' Arômes van Giorgio Armani is een zeer mannelijke geur. De geur combineert zowel een vurige kruidigheid als een houtige frisheid. Door deze combinatie is Giorgio Armani Eau d' Arômes een zeer interessante geur. Met deze attributen presenteert hij zich als eerbetoon aan de geest van avontuur.

Giorgio Armani Armani Eau d' Arômes ruikt letterlijk naar buitenavonturen. Ondanks zijn intensiteit blijft het toch een zeer elegante geur. De uitstekende noten zijn chilipaprika gekoppeld met kardemom, bergamot, mandarijn, mandarijn, mandarijn, gember, patchouli, vetiver en hartnoot van salie. Met deze zeer fijne geur heb je meteen het gevoel van een frisse bries, die door de noten heel warm overkomt.

Alle in totaal, Giorgio Armani Eau D`Arômes is zeer goed afgerond en harmonieus op elkaar afgestemd, ook al verwacht u het niet op het eerste gezicht. Je kunt wel zeggen dat deze geur erg gecultiveerd is. Toch stimuleert Giorgio Armani Eau d' Arômes de zintuigen, simmige maar zeer onderscheidend. Deze mix maakt het een ideale geur voor avontuurlijke mensen , avonturiers en ontdekkingsreizigers.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
Hartnoten:
Gember
Kardemom
Salie
Basisnoten:
Vetiver
Patchoeli

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten