Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Een nobele geur voor de mannenwereld

In 2016 lanceerde het Italiaanse label de geur Giorgio Armani Code Profumo voor mannen. De zoet-kruidige geur opent met een topnoot van groene mandarijnen en groene appels. Een snufje fijne kardemom zorgt voor een fruitige specerij die daar iets aan toevoegt. De hartnoot is ook kruidig, met zachte nootmuskaat, verse lavendel en fruitige oranjebloesem. Masculin met een subtiele zoetheid verbeeldt de basis door tonkabonen, amber en aromatisch leer te mengen. In deze combinatie is Giorgio Armani Code Profumo een prachtig winterparfum dat een aangename, harmonieuze en mannelijke aanwezigheid laat zien.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Het is echter niet geschikt voor elke dag, het parfum voor mannen is eerder bedoeld voor speciale gelegenheden of romantische uren voor twee. Gemaakt voor moderne mannen die hun mannelijke kant niet op de voorgrond plaatsen op een provocerende manier, maar het op een natuurlijke manier uitstralen, kan de geur ook zonder provocatie. Als flanker van Armani Code uit 2004 is Giorgio Armani Code Profumo het een echt succesvolle en nobele mix. De Giorgio Armani houdbaarheid en sillage Code Profumo zijn ruim bovengemiddeld, waardoor het de perfecte begeleider voor de hele nacht.

Bekend of onbekend, in ieder geval eersteklas

Er zijn meer dan 170 verschillende geuren van Armani, waaronder natuurlijk de lancering Giorgio Armani Code Profumo in 2016. Met welke van de vele parfumeurs Armani heeft samengewerkt om Code Produmo te creëren is niet bekend. Meer dan 40 verschillende parfumeurs, waaronder wereldberoemde namen als Carlos Benaïm, Francis Kurkdjian, Alberto Morillas, Nathalie Lorson en Jean-Claude Ellena en onbekende parfumeurs. Ook namen als Anni Buzantin, Mathilde Bijaou, Ron Winnegrade, Yves Cassar of Serge Majoullier staan op de lijst.

Antoine Lie en Antoine Maisondieu ontwierpen samen de originele geur Armani Code in 2004, terwijl Carlos Benaïm, Dominique Ropion en Oliver Polge voor Armani Code pour Femme werkten. Jacques Cavallier-Belletrud is de parfumeur van Armani Code Sport.

Maar je weet niet of een van deze parfumeurs ook Giorgio Armani Code Profumo parfumeurs creëert, want het label communiceert deze informatie niet. In ieder geval wordt duidelijk dat Armani zich niet noodzakelijkerwijs houdt aan de regel van "bewezen en succesvol". Er zijn immers nog zoveel geuren te creëren en te beleven.

Het wordt op de Giorgio Armani markt gebracht Code Profumo door L'Oréal, waar alles in het werk wordt gesteld om de juiste parfumeur te vinden wanneer een nieuwe geur wordt gelanceerd. Belangrijker dan grote namen zijn de passie, toewijding en talent van elke parfumeur. Daarom lezen de namen van Armani's parfumeurs als een goede mix van wereldberoemde neuzen en opkomende talenten, waarvan men in de toekomst veel zal horen en ruiken. Giorgio Armani Het Code Profumo laat zien hoe elegant en tegelijkertijd sexy een mannelijke geur kan zijn en is het bewijs van de kunst van de, helaas onbekende, parfumeur.

Een bekende vorm

Armani's slanke fles Code Profumo staat al bijna 20 jaar op het repertoire van Armani. Getailleerd als een elegante outfit, verscheen de fles voor het eerst in 1999 in de Mania for Women's fragrance voor vrouwen. De ontwerper Fabien Baron wordt in 2002 door dezelfde, slechts iets kortere, vorm van Mania genoemd.

Fabien Baron is al meer dan 30 jaar de drijvende kracht achter de schoonheidsindustrie met nieuwe ideeën en visies. Zijn baanbrekende ontwerpen worden over de hele wereld gevierd, dus zijn portfolio leest als de Who's Who van de grote namen in de mode- en showbusiness. Maar hij creëert niet alleen flacons zoals hij die creëertGiorgio Armani Code Profumo , hij heeft ook zijn eigen lijn van meubels om in te wonen. Talrijke designprijzen onderscheiden zijn werk en creativiteit, die ook na meer dan 30 jaar ononderbroken blijft. Naast de Giorgio Armani Code Profumo fles ontwierp Fabien Baron ook de Acqua di Gio fles voor Armani.

Sexy en elegant

De acteur van de clip is de bekende acteur Chris Pine. Hij loopt door een villa naar het lied "Bestemmingen" van Gestaffeltein, een Franse DJ.

Alle mensen om hem heen zijn gekleed in edele avondjurken, hij draagt zelf een overhemd en jas, maar zonder das of strik. De bovenste knopen van het shirt zijn open en geven de geur van het shirt Giorgio Armani Code Profumo af. Een mooie brunette werpt een veeleisende blik op hem, die hij opmerkt met een vleugje glimlach terwijl hij zich voortbeweegt. Ijsblokjes bewegen in het glas als bij een aardbeving. Vervolgens valt een betoverende Aziatische vrouw voor de geur en de man en staart hem aan. Zijn glimlach wordt een beetje sterker als hij verder gaat. Een lange slanke vrouw staat met haar rug naar hem toe in een kamer waar veel lichtballen aan het plafond hangen. Ze kijkt over zijn schouder alsof ze verrast is om hem te zien. Zijn stappen vertragen, dan gaat hij door naar hen. Beiden kijken elkaar intens aan tot ze direct voor elkaar staan en elkaar bijna kussen. De lichtbollen exploderen en met een zachte glimlach vraagt Chris Pine: "Heb je iets gehoord?

De duidelijke boodschap van de clip is dat Giorgio Armani het Code Profumo een ongelooflijk verleidelijke geur is. Het is gewoonweg perfect voor alle mannen die zich bewust zijn van zichzelf en hun charisma. De man die deze geur draagt scoort met zijn zelfverzekerde uitstraling, verleidt graag, maar laat zich ook graag verleiden door zichzelf.