Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Armani Code Profumo is een mannengeur die zowel ongedwongenheid als elegantie belichaamt. Deze zoete en pittige compositie is de geur voor een man die zich net zo comfortabel voelt in jeans en T-shirt als in een pak en stropdas.

In de reclamecampagne wordt deze man perfect belichaamd door acteur Chris Pine.

Giorgio Armani Code Profumo kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Een nobele geur voor mannen: Armani Code Profumo

In 2016 lanceerde het Italiaanse label de geur Giorgio Armani Code Profumo voor mannen. De zoet-kruidige geur opent met een topnoot van groene mandarijnen en groene appels. Een snufje fijne kardemom zorgt voor een fruitige specerij die daar iets aan toevoegt. De hartnoot is ook kruidig, met zachte nootmuskaat, verse lavendel en fruitige oranjebloesem. Masculin met een subtiele zoetheid verbeeldt de basis door tonkabonen, amber en aromatisch leer te mengen. In deze combinatie is Giorgio Armani Code Profumo een prachtig winterparfum dat een aangename, harmonieuze en mannelijke aanwezigheid laat zien.

Het is echter niet geschikt voor elke dag, het parfum voor mannen is eerder bedoeld voor speciale gelegenheden of romantische uren voor twee. Gemaakt voor moderne mannen die hun mannelijke kant niet op de voorgrond plaatsen op een provocerende manier, maar het op een natuurlijke manier uitstralen, kan de geur ook zonder provocatie. Als flanker van Armani Code uit 2004 is Giorgio Armani Code Profumo het een echt succesvolle en nobele mix. De Giorgio Armani houdbaarheid en sillage Code Profumo zijn ruim bovengemiddeld, waardoor het de perfecte begeleider voor de hele nacht.

Kopnoten:
groene mandarijn
Groene Appel
Kardemom
Hartnoten:
Muskaat
Lavendel
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Tonkaboon
Amber
leder
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-34%1