Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Giorgio Armani Code Femme Cashmere

De geur +

Giorgio Armani Code Femme Cashmere: een elegante kasjmier geur

Giorgio Armani biedt Code Femme Cashmere de derde vrouwelijke geurbeleving uit de Armani Code Femme collectie. Zacht, zacht en verwarmend als kasjmier, waarschijnlijk de zachtste stof ter wereld, nestelt de Odeur Giorgio Armani Code Femme Cashmere zich rond zijn drager met sensuele aroma's.

Dit betoverende parfum bestaat uit een dicht mozaïek van contrasten. Stralende en zachte bloemige noten versmelten met sensuele warme akkoorden van leer, suède en wierook om een unieke en elegante geur te creëren. Een veelzijdige, goed afgeronde geur met de code van verleiding.

Het voorspel wordt gevormd door de alomtegenwoordige gloeiende noten van oranjebloesem in de topnoot, oorspronkelijk geaccentueerd door Arabische Jasmijn (Jasminum sambac). De topnoot vermengt zich onvergetelijk met de zeer sensuele en zachte noten van zonnewendes (heliotroop) en iris in de hartnoot. Het naar bloemen geurende karakter wordt sensueel afgerond door een bijna dierlijke basisnoot van leer, suède en wierook essences. De geur wordt zacht en warm omlijst door heerlijke amandelmelk akkoorden.

Het parfum Giorgio Armani Code Femme Cashmere is een elegante, diepe en sensuele olfactorische samenstelling die de zintuigen onderdompelt in een poel van genot.

Kopnoten:
Sinaasappelbloesem
jasmijn-sambac
Hartnoten:
Heliotroop
Iris
amandelmelk
Basisnoten:
leder
Suède
Wierook
Parfumeur:
Dominique Ropion, Carlos Benaïm, IFF (International Flavors & Fragrances)
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten