Meer informatie:

Het concept

Als u op zoek bent naar een stichting met een sterke dekking en een uitstekende zorg, neem dan een kijkje op Lancôme Teint Idole Ultra Cushion. Het is een vloeibare primer in de vorm van een compact kussen.
De aangename en fijne textuur van Teint Idole Ultra zorgt in een mum van tijd voor een natuurlijke, frisse en egale teint. Het hoge dekvermogen zorgt voor een ideale voorbereiding van de make-up. Lancome Teint Idole Ultra is eenvoudig, snel en nauwkeurig aan te brengen. Druk de applicator lichtjes op het kussen. Teint Idole Ultra Cushion kenmerkt zich door een snel effect en een lange houvast. Er is dus geen make-up nodig.
Lancôme Teint Idole Ultra Cushion roept fascinerende effecten op de wangen op en zorgt voor een stralende en gladde afwerking. De primer heeft een verfrissend effect en zorgt voor een aangenaam huidgevoel. De Stichting kan worden bijgevuld voor effectief en zuinig gebruik.
Met een vloeibare foundation is een schone applicatie vaak moeilijk. Met Lancôme Teint Idole Ultra Cushion is het anders. Dankzij de exclusieve Cushion-technologie kan de primer economisch, gelijkmatig en schoon worden aangebracht. Het zorgt onmiddellijk voor een fluweelzachte teint en een stralende en onberispelijke teint. Lancôme Teint Idole Ultra Cushion beschermt de gevoelige huid met een fijne film ook tegen schadelijke milieu-invloeden.
De innovatieve basis van Lancome wordt ook gekenmerkt door een fascinerend verzorgend effect dat de huid strakker, gladder en zachter maakt. Lancôme Teint Idole Ultra Cushion is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen. Bijzonder opmerkelijk zijn de 12 verschillende kleurvarianten. Ze maken het mogelijk om de foundation perfect aan te passen aan de natuurlijke kleur van het gezicht.

Het design

Lancôme Teint Idole Ultra Cushion is een verzorgende fundering met een hoog dekkend vermogen. Hij zorgt in een handomdraai voor een gelijkmatige, frisse en stralende afwerking.
Ook het edele verpakkingsontwerp van deze primer is overtuigend. Verkrijgbaar in zwarte kroezen met gouden deksel. De compacte kroezen en de bijgeleverde applicator zorgen ervoor dat het Lancôme Teint Idole Ultra Cushion ook tijdens het rijden of op reis gemakkelijk kan worden aangebracht. Bovendien kan het kussen te allen tijde met een vloeibare fundering worden bijgevuld.
De serie is te herkennen aan de zwarte en gouden kroezen en het Lancome logo. De potten en buizen zijn eenvoudig en ongecompliceerd te openen en te sluiten. Door hun nobele en elegante design zijn ze een absolute blikvanger in elke badkamer.

Het assortiment

Lancôme Teint Idole Ultra Cushion is een moderne fundering met een buitengewoon dekkend vermogen. De textuur is aangenaam en zorgt ervoor dat het verzorgende en bedekkende effect onmiddellijk wordt bereikt. Het duurt ook lang, dus het is niet nodig om make-up opnieuw aan te brengen.
Hoewel het een vloeibare foundation is, kan Lancôme Teint Idole Ultra Cushion snel, gelijkmatig en gemakkelijk worden aangebracht. Dit wordt gegarandeerd door de Cushion-technologie van Lancome. De primer heeft een stralende, frisse en gladde afwerking. Het resultaat is een egale en jeugdige teint. Als de ondergrond op is, kunt u het kussen eenvoudig opnieuw vullen en verder gebruiken. Dit garandeert een economische en efficiënte toepassing.
Lancôme Teint Idole Ultra Cushion is uiterst huidvriendelijk en biedt uitstekende verzorging. De gezichtshuid wordt langdurig gehydrateerd en gerevitaliseerd. Kruiden actieve ingrediënten verzorgen de huid en een fijne film beschermt de huid tegen schadelijke weersinvloeden en milieu-invloeden.
Het feit dat Lancôme Teint Idole Ultra Cushion perfect kan worden aangepast aan de eigen huidtextuur blijkt bijzonder voordelig te zijn. Hiervoor biedt de serie maar liefst 12 verschillende kleurvarianten aan: 025 Beige Naturel, 01 Zuiver porselein, 02 Beige Rosé, 03 Beige Peche, 04 Beige Miel, 015 Ivoire, Refill 015 Ivoire, Lancôme Complexion Idols Ultra Cushion Refill 015 Beige Naturel, Vul 015 Ivoire, vul 025 Beige Naturel, Lancôme Teint Idole Ultra Cushion vul 04 Beige Miel, vul 013 Beige Peche, vul 01 puur porselein en vul 02 beige Rosé.