Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Gedurfde kleuren, zachte matte afwerking. Dit is het motto van het cosmetische assortiment van Lancôme Matte Shaker. Maar het is niet alleen een hoge pigmentatie en een matte uitstraling die hier samenkomen, deze serie gaat ook over de best mogelijke verzorging van de lippen. De Matte Shaker formule verdubbelt de kleur van een conventionele lippenstift. Dit effect gaat echter niet ten koste van het comfort, want met al zijn intensiteit lijkt deze kleur altijd een ademende werking op de lippen te hebben. Met de Matte Lipstick formule voorkomt Lancôme uitdroging van de lippen, zoals het geval kan zijn met veel andere lippenstiften met een hoge dichtheid.
In plaats daarvan zorgt een innovatieve emulsie ervoor dat de lippen ondanks hun sterke kleur licht en vrij aanvoelen. Water wordt gebonden in olie en zorgt tegelijkertijd voor verzorging en vocht. Draagbare polymeren werden gebruikt om de kleur van deze lippenstiften nog duurzamer te maken. Ze verlengen de werking van de intensieve kleurnuances aanzienlijk. En ondanks deze sterke kleuren zijn de lippenstiften van Lancôme Matte Shaker een absolute winnaar in elke situatie. Eenmaal toegepast vormen ze de basis voor een grandioze en in het oog springende dagmake-up. In de tweede job onthullen ze het volle drama van de kleur en worden zo het centrum van een avondsamenstelling die de hele nacht in het middelpunt van de belangstelling wil staan.
Om deze lange fixatie niet onaangenaam te maken, is de lipkleur voorzien van de modernste technologie. De gloednieuwe Thin Film technologie zorgt ervoor dat de textuur bijna gewichtloos op de lippen lijkt te zweven. Zo wordt zelfs een matte lippenstift geen duidelijk waarneembaar cosmetisch product meer. Dit effect is ook te danken aan vitamine E, die verantwoordelijk is voor de vochttoevoer in de vernuftige formule. Dit maakt de briljante kleuren tot een absoluut plezier, wat bewijst dat sterke kleuren eindelijk een heerlijk licht gevoel kunnen geven om te dragen.

Het design

De cosmetische serie Lancôme Matte Shaker overtuigt niet alleen door zijn sterke kleuren. Ook hier staat het schudapparaat centraal. Gevuld met kleine bolletjes herinnert het gemakkelijk aan de nagellakken van de extra klasse, die eveneens aankondigen door het rinkelen van de bolletjes, wanneer de kleur klaar is. De verf wordt aangebracht met een applicator die onder schudden automatisch het kleurencomplex absorbeert. Door zijn licht puntige vorm maakt de innovatieve applicator een zeer nauwkeurige aanbrenging van de verf mogelijk. Dit zorgt ervoor dat altijd de juiste hoeveelheid kleur beschikbaar is om opmerkelijke accenten te creëren. Deze moderne vorm van lippenstift is echt baanbrekend en het koele en licht futuristische ontwerp van de container geeft deze richting duidelijk aan. Comfort is ook in het ontwerp meegenomen, omdat de kleurnuance door het duidelijke uiterlijk van de container zeer duidelijk naar voren komt. Zo is er ook bij verschillende nuances geen gevaar voor verwarring, de juiste kleur is op het eerste gezicht betrouwbaar te vinden.

Het assortiment

De Lancôme Matte Shaker cosmetica serie is een garantie voor kleur met hersenen. Dit idee is terug te vinden in zowel de ongebruikelijke containers als in de enorm verzorgende formule, die matte lippenkleuren uiteindelijk gemakkelijk maakt. En de kleur zelf is allesbehalve gebruikelijk in deze cosmetische serie. Dit wordt bewezen door de zachtste nuance. 270 Beige Vintage is verantwoordelijk voor de naakte look en geeft een look met zijn prachtige oude roze dat nooit gemakkelijk is. Stijl en finesse komen hier samen. Deze combinatie is natuurlijk ook te vinden bij 272 Energy Peach. Elegantie en dat wat extra's combineren tot een kleur die lang herinnerd zal blijven. En 186 Magic Orange is het begin van een serie kleuren die in het matte kleurenspectrum te lang hebben gewacht. Deze sterke sinaasappel verzacht de lange wachttijd met een nuance die sterk en modern is. Het bewijst dat matte kleuren ook een frisse en ongewone uitstraling kunnen hebben. Met de rode tinten is het cosmetische assortiment van Lancôme Matte Shaker echt tot het uiterste gegaan.
189 Red'y in 5 is een dramatisch rood dat in elke situatie zal zegevieren. Dit kenmerk is ook te zien in 374 Kiss me Cherie. Deze nuances maken van de rode rug eindelijk een signaalkleur, een kleur die nooit meer achterover zal leunen. En als je wilt dat het roze is, zal Lancôme geen compromissen sluiten. De mat shakers hebben roze tinten die allesbehalve zacht en ingetogen zijn. Pink krijgt hier een kracht die zal zorgen voor adembenemende resultaten. Daarom zijn 379 Yummy Pink en 378 Pink Power ook volwaardige leden van het Shocking Pink team, wiens weelderige en extravagante uitstraling altijd garant staat voor een coole en ongebruikelijke look.